25/1/22

125 Καθολικοί Σοδομίτες ζήτησαν τον τερματισμό των διακρίσεων από τον Θεό εις βάρος τους


Συνολικά 125 εργαζόμενοι στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία της Γερμανίας, συμπεριλαμβανομένων ιερέων, καθηγητές θρησκευτικών  και απασχολούμενων στη διοίκηση της εκκλησίας, δήλωσαν ότι είναι ΛΟΑΤΚΙ  και ζήτησαν τον τερματισμό των εις βάρος τους διακρίσεων. Θέλουν να ζήσουν και να εργαστούν στην εκκλησία ως ανοιχτά ομοφυλόφιλοι χωρίς φόβο. Οι 125 επιδιώκουν αλλαγή στον εκκλησιαστικό κανόνας, ώστε ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα φύλου να μην μπορούν πλέον να αποτελέσουν λόγο απόλυσης.

Ζητούν επίσης αλλαγή του εκκλησιαστικού δόγματος και επιθυμούν «πλήρη πρόσβαση σε όλες τις δραστηριότητες και τα επαγγέλματα της εκκλησίας, χωρίς διακρίσεις». 

Η πρωτοβουλία ονομάζεται OutInChurch και έχει προσκαλέσει όλους τους ομοφυλόφιλους που απασχολούνται από την εκκλησία να συμμετάσχουν μαζί τους. 

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Σκασμός»

– Η πορδή της Θεοδώρας τάραξε το vlitter

Ανώνυμος είπε...

Εκει τουλαχιστον βγαινουν και το λενε ωστε ο συντηριτικος πιστος να μπορει να προφυλαχθει, αλλου;

Ανώνυμος είπε...

http://lobbystas.gr/πατριαρχείο-kων-πολης-vs-kalami-us-e-ρε-γλέντια/

Ανώνυμος είπε...

Τόσες δουλειές έντιμες υπάρχουν να κάνουν. Είναι ανάγκη να βιοπορίζονται απο κάτι, με το οποίο δεν συμφωνούν ; Και τον σκύλο χορτάτο και τον όπισθεν γεμάτο, δεν γίνεται. Κανείς δε αντιτίθεται σ΄αυτό που αυτοί είναι, αλλά σ' αυτά που κάνουν. Μεταξύ των οποίων και το να περνάνε αυτό που θέλουν, με το έτσι θέλω.

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν ιδρύουν μια νέα θρησκεία που να λατρεύει το πρωκτό και τα συναφή; όπως υπάρχουν οι λατρευτές του φαλού γιατί όχι να μπουν στο παιχνίδι επίσημα οι θιασώτες του πρωκτού, Δημοκρατία & Δικαιοσύνη πρωκτοκινούμεμη έχουμε ήδη...

ΥΓ. Μέσα σε όλα αυτά κλωτσάμε και κάνα καφάσι.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...