24/1/22

To 23,4% των ΚΝΟΥΔΟΥ είναι με Αναγωγή και επί των Εμβολιασμένων. Στην Πραγματικότητά είναι πολύ πιό κάτω.

 

Οι δημοσκόποι δεν μπορούν να εκτιμήσουν την έκταση και την αντοχή του πολιτικού ρεύματος γεννήθηκε από διαφορετικές κατευθύνσεις και καταβολές από τον Διωγμό των Ανεμβολίαστων, από τα Πράσινα Πιστοποιητικά Κοινωνικών Φρονημάτων, την Καταπίεση, το Απάρτχάϊντ , τα πρόστημα , τις αναστολές, και την Ξαφνικίτιδα. Τα παλιά υλικά δεν είναι πλέον χρήσιμα και τα όπλα των επικοινωνιολόγων δεν αποδίδουν. 
Ο υποχρεωτικός εμβολιασμός, τα πρόστιμα, η αδυναμία αντιμετωπίσουν τις φωτιές , αλλά και η ακρίβεια που προκαλεί η πράσινη πολιτική της Κωλο-Οικογένειας του Εφιαλτάκη, και η οποία που «μαστίζει» την ελληνική κοινωνία, φαίνεται πως έδιωξαν οριστικά χιλιάδες ψηφοφόρους από τη ΝΔ που αναζητούν στέγη και εκδίκηση.

  Αυτοί που η Κοινοπραξία της ΠΦΑΙΖΕΡ βιάστηκε να τους χαρακτηρίσει σαν «Αρνητές» σαν «ψεκασμένους» και ακροδεξιούς είναι η πρωτοπορία του Αγώνα ενάντια στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση και το ΚΑΡΤΕΛ Φαρμακευτικών και Τραπεζιτών. 

Οι ανεμβολίαστοι μαζί με τα θύματα της Πφάιζερ. Η Επανάσταση των Εμβολίων αποκάλυψε την Κοινοπραξία των Εμβολιαστικών Κομμάτων που δεν μπορούν να εξαπατήσουν όπως πριν.
 
Αυτός που έβαζε πάνω στο γραφείο του την «Μεγάλη Επανεκκίνηση» για να το δουν οι «Φίλοι του», με έκπληξη μαθαίνει ότι «ο χαζός τηλεθεατής», δεν θεωρεί τον κ.Γκέιτς, τον κ. Σβάμπ, τον κ. Φάουτσι, τον κ. Μπούρλα «καλούς ανθρώπους», ούτε θεωρεί τον Χατζηπούρδογλου και τον Τατιανάτο Καλούς Ανθρώπους. 

Μπροστά στα δύσκολα  κάλεσαν τα σαϊνια της ΕΥΠ που υπέβαλαν «Εκθεση»  γιά όσους μετέχουν στο κίνημα κατά των εμβολίων, με πρώτους τους τερματοφύλακες τη ΕΥΠ. 
 Όταν ο Τατιανάτος λύσσαγε να βρίζει τον Τζόκοβιτς, όλος ο κόσμος ήταν μαζί με τον Σέρβο.
 Χθες στις Βρυξέλλες βγηκαν στον δρόμο 500.000 άνθρωποι. Στη Ρουμανία, το Κόμμα των Ανεμβολίαστων στις δημοσκοπήσεις χτυπάει πλέον 20% και ανεβαίνει τρέχοντας. 
 Τα εμβόλια έφεραν την επανάσταση «από τα πάνω» αλλά προκάλεσαν και την «επανάσταση από τα Κάτω». 
Ετσι βγαίνουν Δημοσκοπήσεις «κόλαφος». 
Μόλις 23,4%, η Κούλα η Κουλή , η χαβαναγκίλα, η Μαρέγγα, ο Ρουβάς, ο Μηταράκης, η Πατέλη η τενίστρια και η Λάκτα. Μόλις 13,5% το πλούσιο Εβραιόπουλο του Μπυράλ. 
Ο Αλιέκσι Τσιπρέφσκι Χαβαναγκίλα συγκεντρώνει μόλις 18,7%.

 Αλλά επί του 70 % των εμβολιασμένων. Θα μπορούσε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ αντι 55% να έχουν 38-40%. Και δεν ξέρουν πόσοι από τους ανεμβολίαστους θα σκορπιστούν και πόσοι θα πάνε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ για να τους στείλουν στην φυλακή..

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: