11/1/22

Πέθανε o πολύ-εμβολιασμένος Ευρωχαλδαίος Νταβίντ που νοσηλευόταν για περισσότερες από δύο εβδομάδες με λοίμωξη

 

Πέθανε τα ξημερώματα ο Ιταλοχαλδαίος Φαβιανός Σοσιαλδημοκράτης και Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κυναιδοβουλίου Νταβίντ Σασόλι . 
Τον έγαγε ο Βαάλ. 
Το γραφείο Τύπου  του, είχε προηγουμένως ανακοινώσει ότι δεν θα μπορέσει  να προεδρεύσει στη Σύνοδο της Ολομέλειας, κατά την οποία πρόκειται να «εκλεγεί» στην προεδρία ο αντ αυτού Φιλελέ , διότι νοσηλεύεται σε νοσοκομείο στην Ιταλία από τις 26 Δεκεμβρίου.
 Τον Σεπτέμβριο, νοσηλεύτηκε με πνευμονία για αρκετές εβδομάδες που όμως δεν την απέδωσαν άμεσα στον ΚΟΒΙΝΤ λόγω του ότι «ήταν ασφαλής». 
Τώρα νοσηλευόταν «λόγω σοβαρής επιπλοκής και δυσλειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος»,  όπως εξήγησε ο εκπρόσωπος Τύπου.

Αντε και στους υπόλοιπους. Ο Βαάλ τους Περιμένει.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

οι περισσότεροι από αυτούς είναι από χαρέμια κακοποιημένοι και λόγω κατεστραμμένου ψυχικού κόσμου πιστεύουν την Καμπάλ και πιθανόν να εμβολιάζονται τελετουργικά, είναι λανθασμένο να θεωρείς ότι τέτοια άτομα σε τέτοιες θέσεις πιστεύουν ότι κάνουν κάτι κακό, έχει γίνει πλύση εγκεφάλου από την κάλτα στα πλαίσια του προγράμματος MK-ULTRA, ακόμα και οι Ρόθτσάιλντ μπορεί στα πλαίσια της θρησκείας τους να θεωρούν ότι σώζουν τον κόσμο ή κάτι τέτοιο....

Ανώνυμος είπε...

Αμήν και πότε. Κακό ψόφο να έχουν.