20/6/22

Η Ρωσικό τελεσίγραφο στη Λιθουανία λόγω του αποκλεισμού των μεταφορών στο Καλίνινγκραντ. Γερμανός Πτέραρχος μίλησε για πυρηνικό Πόλεμο

 

ΜΟΣΧΑ, 20 Ιουνίου — RIA Novosti. Η Ρωσία διατηρεί το δικαίωμα να αναλάβει δράση για την προστασία των εθνικών της συμφερόντων εάν η Λιθουανία δεν επαναλάβει τη διαμετακόμιση φορτίων στην περιοχή του Καλίνινγκραντ στο εγγύς μέλλον δήλωσε το ρωσικό  Υπουργείο Εξωτερικών . 
"Θεωρούμε ανοιχτά εχθρικά τα προκλητικά μέτρα της λιθουανικής πλευράς που παραβιάζουν τις διεθνείς νομικές υποχρεώσεις της Λιθουανίας, κυρίως την Κοινή Δήλωση της Ρωσικής Ομοσπονδίας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για τη Διέλευση μεταξύ της Περιοχής Καλίνινγκραντ και του υπόλοιπου Εδάφους της Ρωσικής Ομοσπονδίας του 2002", ανέφερε η δήλωση.

Ο Πτέραρχος  Γκέρχαρτς της Γερμανικής Πολεμικής Αεροπορίας κάλεσε το ΝΑΤΟ να προετοιμαστεί για χρήση πυρηνικών όπλων εναντίον της Ρωσίας.
"Το ΝΑΤΟ θα πρέπει να προετοιμαστεί για το γεγονός ότι η συμμαχία θα πρέπει να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα εναντίον της Ρωσίας". 

Η έκκληση αυτή έγινε από τον διοικητή της Πολεμικής Αεροπορίας  της Γερμανίας, Πτέραρχο Ingo Gerhartz, στο διεθνές συμπόσιο ναυτικών δυνάμεων στην πόλη του Κιέλου, αναφέρει η εφημερίδα Bild. 
 "Το ΝΑΤΟ πρέπει να προετοιμαστεί  για τη χρήση πυρηνικών όπλων, καθώς μπορεί να προκύψει κατάσταση έκτακτης ανάγκης ανά πάσα στιγμή. Για αξιόπιστη αποτροπή, χρειαζόμαστε τόσο τα μέσα καταστροφής όσο και την πολιτική βούληση για εφαρμογή της πυρηνικής αποτροπής, εάν χρειαστεί ", είπε ο Γερμανός Πτεραρχος. 

 Νωρίτερα, ο πρώην υπουργός Εξωτερικών της Πολωνίας και νυν μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Ράντοσλαβ Σικόρσκι δήλωσε ότι η Ρωσία φέρεται να παραβίασε τις διατάξεις του μνημονίου της Βουδαπέστης, οπότε οι δυτικές χώρες έχουν το δικαίωμα να μεταφέρουν πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία. 

 Στις 7 Ιουνίου, ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του ΝΑΤΟ Καμίλ Γκραν δήλωσε ότι το ΝΑΤΟ αρνείται να παράσχει στη Ρωσία εγγυήσεις για μη ανάπτυξη πυρηνικών όπλων σε Σουηδία και Φινλανδία εάν ενταχθούν στη συμμαχία.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

όλος ο πλανήτης δυτικοποιήθηκε και εκφυλίστηκε, ακόμα και κράτη με πιο παραδοσιακή στάση δεν έχουν καμμία παραδοσιακή οργανικότητα, απλά δεν έχουν γίνει τελείως ξέφραγο αμπέλι των ανωμάλων, θα υπάρξουν παγκοσμίας κλίμακας συγκρούσεις και παγκόσμια κατάρρευση, Αμερική, Ευρώπη και Αυστραλία δεν χρειάζεται να γίνει τίποτα, θα τελειώσουν μόνοι τους από πείνα, εκφυλισμό, δίψα, κρύο, ζέστη, οι υπόλοιποι όπως Ρωσία, Κίνα, Ιαπωνία κατά ένα μέρος θα καταρρεύσει το οικονομικό τους σύστημα και μετά θα οδηγηθούν σε συγκρούσεις μεταξύ τους, δεν περίμενα να προλάβω να ζήσω τέτοια γεγονότα, νόμιζα ότι θα πέθαινα μέσα στην μεταπολιτευτική μιζέρια του δημοσιο-υπαλληλι-στάν, είναι απολαυστικό να βλέπεις τον ραγιά να τρέμει το μέλλον......."η κανονικότητά του", "η σταθερότητά του"....χαχαχαχαχαχα βρωμερά σκουπίδια.....