24/6/22

Οι ουκρανικές αρχές ανακοίνωσαν ότι οι περικυκλωμένες Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας διατάχθηκαν να εγκαταλείψουν το Σεβεροντόνετσκ Νωρίτερα, ο βοηθός του επικεφαλής του Υπουργείου Εσωτερικών της Λαϊκής Δημοκρατίας του Λουγκάνσκ (LPR) Βιτάλι Κίσελεφ κάλεσε τους Ουκρανού στο Λυσιτσάνσκ και το Σεβεροντόνετσκ να παραδοθούν προκειμένου να σωθούν .

 

Οι μαχητές τάγματος "Aidar" που κατέλαβαν τη χημική βιομηχανία "Azot" στο Σεβεροντονέτσκ, είναι έτοιμοι να παραδοθο

. "Οι άνδρες του Αϊνταρ, εξέφρασαν την ετοιμότητά τους να σταματήσουν την αντίσταση και να παραδοθούν". Την ίδια στιγμή, οέθεσαν όρους: κατάπαυση του πυρός και ασφαλή έξοδο από τη βιομηχανική ζώνη ΤΩΝ αμάχων, "και στη συνέχεια φέρονται να είναι έτοιμοι να καταθέσουν τα όπλα τους και να παραδοθούν". 
 Νωρίτερα αναφέρθηκε ότι οι μαχητές που ΉΔΗ παραδόθηκαν στΗΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΉ  της  LPR καταθέτουν εναντίον των  συναδέλφων τους.
 Ταυτόχρονα, οι ξένοι μισθοφόροι, οι οποίοι κατέλαβαν τη χημική επιχείρηση μαζί με τους μαχητές του Aidar, εμποδίζουν τη διαδικασία διαπραγματεύσεων για εθελοντική παράδοση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...