20/4/23

Ο Φράχτης του Κινήματος 21 ειναι αξεπέραστος

 ΘΑ  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ  

Η ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ

ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΕΠΟΙΚΙΣΤΕΣ ΑΦΟΥ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΣΤΡΑΤΑΡΧΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ, ΘΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΡΑΤΗΣΗΣ.

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΚΑΟΥΡΓΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΣΥΛΟ

ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΛΟΥΜΠΙΝΕ ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΕΛΚ. ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΑΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΑΝ 47 ΔΙΠΛΟΚΑΚΟΥΡΓΟΙ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ

ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΙΣΟΔΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΝΑΥΑΓΕΙΟΥ 

 

47 ΛΑΘΡΟΕΠΕΟΙΚΟΙ  βρέθηκαν στη ΛΑΚΩΝΊΑ. ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΣΤΕΡΙΑ ΑΦΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΝΑΥΑΓΕΙΟ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ το ιστιοφόρο που ΤΟΥΣ μετέφερε στα  βράχια. . Μέσω του ευρωπαϊκού αριθμού 112, οι υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης ενημερώθηκαν ότι μια ομάδα περίπου 50-60 αλλοδαπών βρισκόταν σε παραλία στην περιοχή της Λακωνίας,.

Βρέθηκαν  47 άτομα, (15 άνδρες, 16 γυναίκες και 16 παιδιά), καθώς και το άψυχο σώμα ενός άνδρα που πέθανε στο ιστιοφόρο ενώ έπλεε. Σύμφωνα με μαρτυρίες των λαθροεποικων μεταναστών, αναχώρησαν από τα τουρκικά παράλια Από τους διασωθέντες, τέσσερα παιδιά και τρεις γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο. Το Λιμενικό Σώμα πραγματοποίησε σήμερα το πρωί δράση με δύτες, ένα περιπολικό σκάφος και ένα αεροπλάνο σε περίπτωση που υπήρχαν αγνοούμενοι.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όχι και λαθροέποικοι οι επενδυτές μας ! Σ' αυτούς θα είναι υπάλληλοι τα εγγόνια μας. Νά 'ναι καλά οι 300 που μας φροντίζουν... Και η Προεδρά μας !

Ανώνυμος είπε...

Κατω η μητριαρχία. Κανενας ανδρας μονος. Οχι άλλη ανδροκτονία.
https://www.newsbreak.gr/ellada/460406/mytilini-evale-fotia-antra-psistaria/?is_wppwa=true&wpappninja_cache=friendly

Ανώνυμος είπε...

Για όσο υπάρχουν σύγχρονοι Εφιάλτες νεοραγιαδες που θέλουν να διοριστουν και να βολέψουν τέκνα και σόγια και προσπέφτουν στους βουλευταδες και στους πολιτικαντηδες, τίποτα καλό δεν θα γίνει, κύριε Χατζαρα!! Όσοι μιλούν επίσης για..... αδουλωτη Μάνη και άλλα τέτοια κουραφέξαλα, ας πάνε τώρα να πουν στους μανιατες τους να πετάξουν τους 47 λαθρο στην θάλασσα, εκτός από τα παιδιά, έτσι για να είμαστε άνθρωποι!! Πού είναι τώρα η..... αδουλωτη Μάνη; Στην δική τους γη βγήκαν οι 47 λαθρο.

γασμουλος είπε...

ΑΡΧΙΣΕ Κ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ. ΜΕ ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΕΤΩΝ !!
ΕΤΣΙ 'ΘΑ ΤΟ ΠΕΡΑΣΟΥΝ'
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ.

Η «βόμβα» του δημογραφικού απειλεί τη χώρα – Οι οικονομικές διαστάσεις του προβλήματος

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...