21/4/23

Έρχεται "με φόρα " στο άψε σβήσε «νέο δεξιό σχήμα» στην θέση των μπατριωτικών «μικροκομμάτων – αποκομμάτων»

 

Τη κλεφτολουμοινέ Ρωμιοσύνη των σαλταδόρων μην την κλαις

Εκεί που πάει να κύψει

Νά τη, πετιέται αποξαρχής κι αντρειεύει και θεριεύει

Οι Άνωθεν , η Πρεσβεία και οι Χριστιανοί Εφοπλιστές, επειδή βλέπουν  ότι οι τρείς Περιπλανώμενοι Χαβαναγκίλα,  Αλιεκσι, Εφιαλτάκι και Νίκο Γίντις δεν «τραβάνε» και επειδή οι Εφεδρείες , (Πρόδρομος, Λιάκουρας, Τζήμερος, Μαύρος Εύζωνας και η ερωμένη του ανιψιού) παίρνουν «μηδέν εις το πηλίκον» και επειδή η τρίτη θέση είναι ακόμα ανοιχτή, ετοιμάζουν λύση της τελευταίας στιγμής. Επειδή φοβούνται τον «αστάθμητο παράγοντα»  που ειναο το Κινημα  21 το μόνο που μπορεί να εκφράσει την ΠΑΝΕΘΝΙΚΗ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑ


Το ρεπορτάζ είναι από το Pronews.

«Κάτι μεγάλο γεννιέται στον χώρο της Δεξιάς ένα μήνα πριν τις εκλογές της 21ης Μαΐου. Μέχρι τη Δευτέρα, θα έχουν ολοκληρωθεί εκτός απροόπτου, οι διεργασίες και θα υπάρξουν ανακοινώσεις

Πραγματικά ισχυρές πολιτικές δυνάμεις, έχοντας αντιληφθεί την ιστορική τους ευθύνη απέναντι στη χώρα, είναι έτοιμες να κάνουν τις κινήσεις που πρέπει, προκειμένου να υπάρξει ένας πολιτικός σχηματισμός, ο οποίος θα διεκδικήσει ακόμα και την τρίτη θέση στις επικείμενες εθνικές εκλογές. Βρίσκεται πέρα και πάνω από τα μικροκόμματα – αποκόμματα που έχουν ανακοινώσει μέχρι στιγμής την υποψηφιότητά τους και θα έχει μεγάλη λαϊκή απήχηση και καλή υποδοχή από τον επιχειρηματικό κόσμο».

 

Σύμφωνα με τα δεδομένα των Γκαλοπατζήδων, το εκλογικό Σώμα θα είναι περίπου 5.300.000 ψηφοφόροι.

Από αυτούς, περίπου το 1.400.000, (25%), εξακολουθεί να παραμένει ερωτηματικό, παρόλο που με διάφορα κόλπα πρασπαθούν να τους "ερμηνεύσουν". Το μεγαλύτερο μέρος από αυτούς, (πάν από τους μισούς) ειναι τέως ψηφοφόροι των μεγάλων κομμάτων που  δεν εμβολιάστηκαν.

Από τους 3.900.000 που οι Γκαλοπατζήδες «ξέρουν» περίπου τι θα κάνουν στην Κάλπη, το 1.300.000 θα ψηφίσει Μητσοτακένσκι και το 1100000 Τσιπρέφσκι. Γύρω στους 300.000 Νίκο Γίντις, οι 250.000 Φαλακρό Κυριάκο , 200.000 τοΚΚΕ ΕΠΕ και 100.000 Μπαρούχ. 650.000, (12%) ψηφίζουν το... Αλλο Κόμμα.

Επομένως ΟΛΑ παραμένουν Ανοιχτά. 

30 ημέρες πριν ανοίξουν οι Κάλπες τίποτα δεν έχει κριθεί.


3 σχόλια:

ΙΩΑΝΝΗΣ είπε...

"...και θα έχει μεγάλη λαϊκή απήχηση και καλή υποδοχή από τον επιχειρηματικό κόσμο"...

Καταλάβαμε.

ΙΩΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

Λεει ο λαοs αλλο να κλανειs αλλο να κανειs κι αλλο να πορδοκλανειs...