5/5/23

Πέρασαν 13 χρόνια από την 5 Μαΐου 2010 όταν έγινε στην Αθήνα κατά την 5η ημέρα των εορτών του Σατανά η τελετουργική ανθρωποθυσία 4 Αθώων ψυχών. Οι δολοφόνοι που διέπραξαν το ειδεχθές έγκλημα στη «ΜΑΡΦΙΝ» παραμένουν ατιμώρητοι και κυκλοφορούν ανάμεσά μας.


 

5 Μάϊου 2010. Γενική απεργία στην Ελλάδα: Περισσότεροι από 150.000 άνθρωποι διαδήλωναν στην Αθήνα κατά των οικονομικών μέτρων της κυβέρνησης Αβάπτιστου , Τζέφρυ Παπαεβραίου 

Διαδηλώσεις έγιναν και  στην Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Λάρισα και το Ηράκλειο. 

Οι  προβοκάτορες έβαλαν φωτιά σε υποκατάστημα της Μαρφίν και έκαψαν ζωντανούς την Παρασκευή Ζούλια, τον Νώντα Τσακάλη, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο βρέφος της για να εξυπηρετήσουν το βρωμερό, αντιλαϊκό και αντεθνικό καθεστώς των Τοκογλύφων και της Ελληνικής Αργυρώνητης Ψωρο-Ελίτ.

Σαν σήμερα, το 2010 έχασαν τη ζωή τους στο χώρο εργασίας τους, με πολύ πόνο, πολύ φόβο,   η Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, η Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, ο Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών και ένα αγέννητο μωρό.

Δεν ανήκαν στο Πάνθεον των «ηρώων» της Καισαριανής, του ΣΥΡΙΖΑ, του ΠΑΜΕ και του ΑΝΤΑΡΣΥΑ. Αντίθετα ήταν θύματα τους. Δεν ήταν ο Αλέξης Γρηγορόπουλος και δεν ήταν ο Παύλος Φύσσας, ούτε ο Ζακ. 

 Οι δολοφόνοι κουκουλοφόροι που βγήκαν μέσα από τα μπλοκ του ΑΝΤΑΡΣΥΑ και του ΣΥΡΙΖΑ, Αυτοί  τους κάλυψαν. Εκείνοι  φώναζαν «Κάψτε τους» και «αλάλαζαν» , την ώρα που οι δολοφόνοι έσπαγαν με ειδικό εργαλείο το άθραυστο τζάμι της ΜΑΡΦΙΝ και πέταγαν μέσα μολότοφ και επιταχυντικό υγρό. 

Θυσιάστηκαν τελετουργικά , η  Παρασκευή Ζούλια, 35 ετών, Αγγελική Παπαθανασοπούλου, 32 ετών, Επαμεινώνδας Τσακάλης, 36 ετών και ένα αγέννητο μωρό.

 Ήταν τότε οι μέρες των παλλαϊκών αντιδράσεων για το πρώτο μνημόνιο του Αβάπτιστου Τζέφρυ Παπαεβραίου και τα τάγματα εφόδου του Σόρος, με την αριστερή κουκούλα, εκπλήρωσαν το αντιλαϊκό της καθήκον και προβοκάρισαν τις λαϊκές κινητοποιήσεις τερματίζοντας τις αντιδράσεις του Λαού, απέναντι σε αυτό που θα επακολουθούσε. 

 Το έγκλημα τελικά συγκαλύφτηκε, παρά τις χιλιάδες των μαρτύρων και τις δεκάδες των καμερών ασφαλείας που κατέγραφαν κάθε κίνηση στην περιοχή. 

 Το έγκλημα συγκαλύφθηκε, γιατί εντολέας ήταν το αμαρτωλό καθεστώς των μνημονίων και της επιτροπείας, που μέσω αυτού του εγκλήματος εξασφάλισε την επιβίωσή του, εις βάρος των Ελλήνων. 

 Το έγκλημα συγκαλύφτηκε και όλο το Συνταγματικό Τόξο καθως και η τυφλή και αδέκαστη επιθυμεί και να ξεχαστεί. 

 Εμείς δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε ότι στις 5 Μαΐου 2010, αριστεροί δολοφόνοι, με τη βοήθεια αριστερών συνεργών τους έκαψαν ζωντανούς την Παρασκευή Ζούλια, τον Νώντα Τσακάλη, την Αγγελική Παπαθανασοπούλου και το αγέννητο βρέφος της για να εξυπηρετήσουν ένα το βρωμερό, αντιλαϊκό και αντεθνικό καθεστώς των Τοκογλύφων και της Ελληνικης Αργυρώνητης Ψωρο-Ελίτ.

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Εγώ σου έχω ήδη πει ότι το πρόβλημα είναι η ελλαδικη τυφλή. Και ότι χρειάζεται αναμόρφωση της!! Σού έχω πει και για το πρωκτο.....κειο λιμένος.

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΙ Η ΕΥΠ δεν ξερουν τι εγινε?????????

ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ???????

Ανώνυμος είπε...

Π. Κων/νου <-> ΑΝΤΑΡ-CIA