16/5/23

Η προδοσία είναι διαρκής. Το Γρααικυλιστάν των Κλεφτολουμπινέ. Οι Φιλοτομαριστές που τώρα ψηφίζουν την Κούλα περνούσαν καλύτερα και το 1922

Αναδημοσιεύω δύο επιστολές που δημοσιεύτηκαν στο ΕΜΠΡΟΣ πριν από 101 χρόνια, στις 16 Μαΐου 1922 για τους Φυγοπόλεμους και τους άναδρους Τομαριστάς.

 Διαβάστε τις δυο επιστολές 100 φορές μήπως και καταλάβετε πως από την πραγματική αντίθεση «Ταμάρια και Κουραμπιέδες» εναντίον των «Πατριωτών» περάσαμε στη ψευδο-αντίθεση Βασιλοφρόνων/ Βενιζελικών. 
 Βεβαίως οι Κουραμπιέδες και τα Τομάρια σαν Κεντρώοι και μετριοπαθείς τα πήγαν πολύ καλά και με τους Βασιλόφρονες και τους Βενιζελικούς , ενώ "οι άλλοι", οι «Πατριώτες» , πλήρωσαν με το αίμα τους, τον λεγόμενο Εθνικό Διχασμό.
Οι τομαριστές και οι κουραμπιέδες ήσαν μαζί με τους  συνεργάτες των πωλητικών που πουλούσαν εξυπηρέτηση η Κοινωνική Βάση της Μικρασιατικής  Προδοσίας.

Το Γένος των Ελλήνων, ο Ελληνικός λαός, ο τόπος μας, μαζί με τους ήρωες του , έχει και τους Εφιάλτες του.
 Ο Εφιάλτης, ο Νοταράς, η Κερκόπορτα, ο Δημήτριος Οικονόμου, ο Πήλιος Γούσιας, ο Μαυροκορδάτος, ο Αναστάσιος Πολυζωίδης, ο Σπυρίδων Τρικούπης, ο Ρουφιανόγιάννης, ο Λεφτεράκης Μπενιζέλος, ο Αριστείδης Στεργιάδης, ο Νικόλαος Τρικούπης, ο Αραπάκης, ο Παπανικολάου, ο Κουφός, ο Αβρούρι, το Αβάπτιστο της Μάργκαρετ, ο πράκτωρ του ΔΝΤ με τις πειραγμένες στατιστικές, έκαναν την πάντα ίδια δουλειά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: