14/5/23

Απαντώ σε ΟΛΟΥΣ τους ρουφιάνους* του Μητσοτάκη και της ΚΥΠ στο διαδίκτυο, που προσπαθούν να κοροϊδέψουν όσους δεν με ξέρουν και κυρίως που προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους Νέους με τα στερεότυπα. «Χατζάρας Πασόκος» «Ήταν με τον Καρατζαφέρη που ψήφισε Μνημόνια» .

 

Οι Ξένες Τράπεζες, η Αμερικανική Πρεσβεία,

η Στοά, οι Ολιγάρχες, οι Νατουραλιζέ  Χαβαναγκίλα,  

οι  ΚωλοΟικογένειες   και η δυναστεία των Μητσοτακένσκι με φοβούνται και ανησυχούν

επειδή αγωνίζομαι για  Εθνική Ανεξαρτησία ,Λαϊκή Κυριαρχία  και Κοινωνική Απελευθέρωση

 Φοβούνται ότι Η Ελλάδα μπορεί να  ανήκει στους Έλληνες

Στις 21 Μαΐου είμαστε οι ένορκοι που θα κρίνουμε την ξενοκρατία, τις Κωλο-οικογένειες ,τον Εφιαλτάκη  του Εφιάλτη και την εγκληματική Αγία Παλιο-Οικογένεια των Μητσοτακένσκι.

Που εκλεψαν εκλεψαν εκλεψαν πρόσδωσαν πρόδωσαν πρόδωσαν πρόδωσαν και σκότωσαν, σκότωσαν, σκότωσαν.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΧΡΙΣΤΕΜΠΟΡΟΙ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΕΜΠΟΡΟΙ , ΟΥΤΕ ΔΕΚΑ-ΝΙΚΗ  ΤΗΣ ΠΡΣΒΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ.

Επειδή οι νέοι δεν με ξέρουν προσπαθούν να με συκοφαντήσουν και επιστρατεύουν διάφορους ρουφιάνος.

Η Τατάνα της Νέας Μάκρης φιλοξενήθηκε από τον Χίο ως ειδική Χατζαρολόγος για να με ερωτήσει ρητορικά και με νόημα «αν είχα ποτέ σχέση με μια Στοά». Δεν είχα ποτέ καμιά σχέση και με καταδιώκουν σε όλη μου τη ζωή. Είμαι ο υπ αριθμόν ένα εχθρός της Στοάς και με την τατάνα προσπαθούν να αφήσουν να αιωρείται ότι μπορεί να λέω και ψέματα.

Ψέματα είναι αυτά που λένε εκείνοι.

Στη συνέχει η Τατάνα δημοσίευσε μια φωτογραφία του 2012 όταν ανακοινώθηκε η συνεργασία μου με τον ΛΑΟΣ. Δεν ήμουν στέλεχος του ΛΑΟΣ. Συνεργάστηκα στις εκλογές μετά τη δι’άλυη της Βουλής στην οποία ο Καρατζαφέρης είχε ψηφίσει το μνημόνιο. Εγώ ούτε ψηφοσαν κανένα μνημόνιο όυτε το υποστηριξα. Το 2012 δεν ήταν γνωστά όσα αποκαλύφθηκαν στην συνέχεια για τον Καρατζαφέρη και η προσπάθεια τους να με εμπλέξουν οι διαφθαρμένοι και οι ρουφιάνοι με τον οφσοράρχοι δεν με αγγίζει. Είμαι πτωχός και άσπιλος . Εκείνοι που με συκοφαντούν λαδώνονται       

ΘΥΜΙΖΩ ΤΙ ΕΓΡΑΦΑ ΤΟΤΕ ΤΟ 2012

 


 "
30/3/12

Απλές σκέψεις και προτάσεις

Από τις σκηνοθετημένες αντιδράσεις, των αόρατων «φίλων» μου, στην απόφαση μου να πάρω μέρος στις εκλογές με τον ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ διαπιστώνω, ότι ήταν απόλυτα σωστή.

 Μέχρι και τον ρουφιάνο που έφυγε από την ΚΚΕ ΑΕ εμφάνισαν ως πατριώτη στην απόγνωσή τους,  οι «φίλοι» μου της Πρεσβείας και του «Νομικού Προσώπου».

Λοιπόν, άμα τα καταφέρω και μπω ανάμεσα τους, όλες οι θρησκευτικές ομάδες θα φορολογούνται το ίδιο. Τέρμα το αφορολόγητο. 

Ο πρώτος που θα πάει φυλακή θα είναι ο Προβόπουλος για τα εγκλήματα του κατά του ελληνικού λαού. 

Και θα ιδρυθεί μόνον ένα Κέντρο Φιλοξενίας και Παραθερισμού για τους ΛΑΘΡΟ στη Γυάρο, με τρία δωρεάν γεύματα την ημέρα και δωρεάν ιατρική περίθαλψη που θα την πληρώνουν όμως οι Φιλάνθρωποι όλου του κόσμου και όχι ο Ελληνικός Λαός".

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΑΤΖΑΡΑ ΗΤΑΝ:

-Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

-ΦΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ

-ΓΙΑΡΟΣ RESORT ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ"


ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ


*ΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΕΣ ΑΦΟΦΕΥΣΕΩΣ 

ΥΓ. Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΗΣ Ν.Μ.ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΟΥΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρχι-πρακτόρισα όμως μπορεί να γίνει!

Ουστ κρυφο-δυτίκια ψευτοχριστιανοί της πούτσ@ς, μπατριώτες της Πρεσβείας. Χουντικά αποληφάδια, κατσαπλιάδες της μίζας και της διαπλοκής. ΤΕΛΕΙΩΑΣΑΤΕ αποτυχημένοι δοσίλογοι του ευρωατλαντισμού!

Ανώνυμος είπε...

ΥΓ. Η ΡΟΥΦΙΑΝΑ ΤΗΣ Ν.Μ. ΟΥΤΕ ΚΥΡΙΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΟΤΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΑΤΑΝΑ ΤΗΣ Ν.Μ. ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΕΝΟΟΥΣΕΣ.

  29/3/23 Η 29η Μαρτίου στην Ιστορία Η 29η Μαρτίου είναι η 88η ημέρα του  Γρηγοριανού ημερολόγιου. Απομένουν 277 μέρες μέχρι το τέλος του έτ...