4/5/23

Απαντώ σε ΟΛΟΥΣ τους ρουφιάνους* του Μητσοτάκη και της ΚΥΠ στο διαδίκτυο, που προσπαθούν να κοροϊδέψουν όσους δεν με ξέρουν και κυρίως που προσπαθούν να κοροϊδέψουν τους Νέους με τα στερεότυπα. «Χατζάρας Πασόκος» «Ήταν με τον Καρατζαφέρη που ψήφισε Μνημόνια» .


 "
30/3/12

Απλές σκέψεις και προτάσεις

Από τις σκηνοθετημένες αντιδράσεις, των αόρατων «φίλων» μου, στην απόφαση μου να πάρω μέρος στις εκλογές με τον ΛΑΪΚΟ ΟΡΘΟΔΟΞΟ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟ διαπιστώνω, ότι ήταν απόλυτα σωστή.

 Μέχρι και τον ρουφιάνο που έφυγε από την ΚΚΕ ΑΕ εμφάνισαν ως πατριώτη στην απόγνωσή τους,  οι «φίλοι» μου της Πρεσβείας και του «Νομικού Προσώπου».

Λοιπόν, άμα τα καταφέρω και μπω ανάμεσα τους, όλες οι θρησκευτικές ομάδες θα φορολογούνται το ίδιο. Τέρμα το αφορολόγητο. 

Ο πρώτος που θα πάει φυλακή θα είναι ο Προβόπουλος για τα εγκλήματα του κατά του ελληνικού λαού. 

Και θα ιδρυθεί μόνον ένα Κέντρο Φιλοξενίας και Παραθερισμού για τους ΛΑΘΡΟ στη Γυάρο, με τρία δωρεάν γεύματα την ημέρα και δωρεάν ιατρική περίθαλψη που θα την πληρώνουν όμως οι Φιλάνθρωποι όλου του κόσμου και όχι ο Ελληνικός Λαός".

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΧΑΤΖΑΡΑ ΗΤΑΝ:

-Ο ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ

-ΦΟΡΟΣ ΣΤΟΥΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟΥΣ

-ΓΙΑΡΟΣ RESORT ΓΙΑ ΤΟΥΣ "ΜΟΥΣΑΦΙΡΗΔΕΣ"


*ΟΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ ΚΥΠΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΙ ΚΥΠΑΤΖΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΕΣ ΑΦΟΦΕΥΣΕΩΣ 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...