9/5/23

H γερόντισσα Ντόρα ευλογεί τα κείμενα του Δασκαλάκου και ο Όσιος Βαλάντιος των Προστατεύει



Στο τοξικό περιβάλλον αναμέτρησης μεταξύ συστήματος και λαού, οι προβατόσχημοι λύκοι μετέρχονται όλα τα μέσα για να υφαρπάξουν την ψήφο εκβιαστικά εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων πατριωτών, θεοσεβούμενων και μη και κυρίως φτωχών και αφελών Ελλήνων. 

Οι ίδιοι κρύβουν επιμελώς την ταυτότητα της σχέσης τους με το εμβολιαστικό καρτέλ, όπως και τα πόσα μπόλια κάνανε για να μην φανεί η αγάπη και η υπακοή τους προς το σύστημα. 

 Το χαρακτηριστικό σημείο για να καταλάβουμε ποιος λύκος κρύβεται κάτω από το δέρμα του προβάτου, είναι η ενίσχυση του συστήματος προς αυτόν. 

 Kόμματα τα οποία εμφανίζονται ξαφνικά και τυγχάνουν προβολής από εφημερίδες που εμπορεύονται σημαίες και ποντάρουν στο πατριωτικό αίσθημα, ενώ ανήκουν στο σύστημα, όπως η Δημοκρατία, η Εστία και από life style Παραπολιτικού τύπου εκδόσεις , ιδιοκτησίας γνωστού ολιγάρχη κατεπανάληψην, κόμματα και παραθρησκευτικές σέχτες οι οποίες προμοτάρονται ξαφνικά από δημοσιογράφους πρωινάδικων και μελαχρινές παρουσιάστριες που ως τα εχτές στηρίζανε το σύστημα και συνεχίζουν να το στηρίζουν, δεν μπορεί παρά να αποτελούν την θεμιτή για το σύστημα προβαλλόμενη λύση. 

 Εάν προσθέσετε σε όλα αυτά την διασπορά ειδήσεων για ευλογίες και οράματα από ανύπαρκτους γέροντες και πατέρες του Αγίου Όρους, προκειμένου να επηρεαστεί ο μέσος ευσεβής Έλληνας, καταλαβαίνουμε για τι είδους πολιτικούς απατεώνες μιλάμε. 

 Αυτό επιβεβαιώνει και το γεγονός ότι εντελώς τυχαία, στηρίζουν τον εποικισμό της χώρας και αρκεί μια απλή ματιά στο πρόγραμμά τους για να γίνει αυτό κατανοητό. 

 Ο δάσκαλος του ψεύδους, εμφανίζεται με διαφορετική μορφή κάθε φορά και τώρα επέλεξε την μορφή του ευσεβισμού.

 Ο λαός δεν είναι χαζός.

Oι Έλληνες πατριώτες που ως τα τώρα είχαν εγκλωβιστεί σε ιδεολογικές μονομανίες και αριστερές και δεξιές συγκρούσεις δεν θα πέσουν ξανά στην ίδια παγίδα. Καλούμε τον κόσμο να τους γυρίσει την πλάτη και να μην δώσει στο καθεστώς αυτό μία ακόμη ανάσα, στηρίζοντας αυτούς οι οποίοι χρησιμοποιούν το θρησκευτικό συναίσθημα, αλλά δεν μυρίζουν λιβάνι, παρά μυρίζουν πτωμαΐνη, παραθρησκευτική μαφία και Στοά. 

 Ανεξέλεγκτα συμβούλια, σέχτες και κονσιόρτσια που ελέγχουν αρχηγούς πολιτικών κομμάτων, παραπέμπουν σε άλλες εποχές και βρομάνε σαπίλα και μεσαίωνα. Αρκετά με τους χριστιανέμπορους, παισέμπορους που εκμεταλλεύονται ακόμα και υπερήλικες, λόγω ονόματος για να κερδίσουν έστω και μία ψήφο. 

 Επειδή οι ανύπαρκτες ευλογίες από ανύπαρκτους πατέρες του Αγίου Όρους, δεν πρόκειται να προσθέσουν κάτι παραπάνω στα ψευδογκάλοπ που χρησιμοποιούν, είμαστε σίγουροι πως σύντομα θα ταξιδέψουν για το Θιβέτ, για να πάρουν την ευλογία και από τον Δαλάι Λάμα. 

Καλό ταξίδι!!!! 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Να υπογραφουν λεει οι επενδυτες χαρτι οτι σεβονται τον πολιτισμο της χωρας. Ρε συ Νατσιο οταν το πει ο ιμαμης τους θα σου βαλουν το χαρτι στο ορθον και χωρις σαλιο...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...