5/5/23

To Κίνημα 21 θα δώσει μέχρι τον Σεπτέμβρη όλα τα σπίτια πίσω


 

Έξωση στην οικογένεια 81χρονου ανάπηρου συνταξιούχου, στα Φλογητά Χαλκιδικής, πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη με τη συνδρομή ισχυρής αστυνομικής δύναμης. 
 Ο 81χρονος ήταν εγγυητής σε στεγαστικό δάνειο του γιου του, ο οποίος έμεινε άνεργος και δεν μπορούσε να πληρώνει τις δόσεις.
 Το σπίτι του 81χρονου εκπλειστηριάστηκε τον περασμένο Δεκέμβρη για 150.000 ευρώ ενώ η πραγματική του αξία είναι πολύ μεγαλύτερη.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Καλα να παθει ο γερος.
Ολοι στην οικογενεια του ψηφιζουν ΠΑΣΟΚους και ΣΥΡΙΖΑιους.
Τελευταια για αλλαγη ψηφισαν Μηζοτακι Μαρεβα και Ηλια επι Κολωνω.
Αστους στο δρομο γιατι μονο ετσι μαθαινουν.

Ανώνυμος είπε...

Γιώργος Αϋφαντής: Μοναδικές αποκαλύψεις για ελληνοτουρκικά. Συμπαιγνία κομμάτων για «λύση». Μέρος Α’

https://www.youtube.com/watch?v=pcflX0sUy7w

Ανώνυμος είπε...

Δεν τον λυπάμαι διότι Σοφιανοπολος
πριν ΠΧ μπεχλης σήμερα η οτιδήποτε
άλλο πατριωτικό δεν γούσταρε αυτοι η
γέροι μας πηδηξαννννν

Ανώνυμος είπε...

Εσύ κ. Χατζαρα με τον Ζώη απευθύνεστε σε ένα συγκεκριμένο κοινό, δεν απευθύνεστε δυστυχώς σε όλους τους αδικημένους Ελληνες. Μιλάτε μόνο για τους δανειολήπτες που τούς παίρνουν το σπίτι χωρίς να ξέρετε αν έλαβαν δίκαια το δάνειο ή όχι. Μιλάτε για τους υγειονομικους για να τούς ξαναπάρουν στην δουλειά επειδή είναι συνάδελφοι του Ζώη. Αλλά δεν έχετε μιλήσει π.χ. για τους εκατοντάδες χιλιάδες συμπατριώτες μας που μένουν στο νοίκι και δεν μπορούν να το πληρώσουν επειδή τα ενοίκια αυξήθηκαν αδικαιολογητα!! Δεν μιλάτε για το ένα εκατομμύριο ανέργων και τι θα απογίνουν αυτοί οι άνθρωποι. Εχετε πει για την εθνικη σύνταξη να πάει στα 650 ευρώ αλλά δεν προσδιορίσατε τα χρόνια που χρειάζονται. Δεν έχετε πει π.χ. ότι η στοά δεν αναγνωρίζει ανεργία στην Ελλάδα. Και άλλα πολλά. Ο κόσμος δεν ζητά ρουσφέτια από εσάς, ζητά μια τίμια, αξιοκρατική και δίκαια αντιμετώπιση όλων των μη προνομιούχων Ελλήνων!!

Η προδοσία του 1897.Στις 27 Απριλίου τα ανάκτορα περιμέναν την τουρκική επίθεση και την ευρωπαϊκή μεσολάβηση

 Η εκκένωση της Κρήτης. Ο Γερμανικός Θρόνος δεν θα εβάπτε την Δυναστεία της Ελλάδος.΄Οι Τούρκοι λεηατούσαν τις αρχαιότητες