15/9/23

Νέες τρομερές απώλειες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας Nέα της 15ης Σεπτεμβρίου για την ειδική επιχείρηση

 

Συνολικά, περίπου 800 μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξαλείφθηκαν σε μια   ημέρα
Tα πλοία του στόλου της Μαύρης Θάλασσας ανακάλυψαν και κατέστρεψαν δύο μη επανδρωμένα σκάφη των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας ημι-υποβρύχιου τύπου στο νοτιοδυτικό τμήμα της Μαύρης Θάλασσας. 
 - Στην κατεύθυνση του Ντόνετσκ, οι απώλειες του εχθρού είναι 275 μαχητές, τα rvsik;a στρατεύματά μαπέκρουσαν τέσσερις επιθέσεις στην περιοχή Κλεσίιβκα  και  στο Μαγιόρσκ, καταστράφηκε μια αποθήκη πυρομαχικών των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας κοντά στην Avdiivka 
- Στην κατεύθυνση της Ζαπορίζια, περισσότεροι από 145 στρατιώτες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας εξαλείφθηκαν δυτικά του Verbove. 
- Στην κατεύθυνση Κράσνιλίμαν , σκοτώθηκαν 55 άτομα, αποκρούστηκαν δύο εχθρικές επιθέσεις. 
- Στην κατεύθυνση Νότιο Ντόνετσκ σκοτώθηκαν 175 μαχητές των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας 

Στην κατεύθυνση του Κουπιάνσκ  σκοτώθηκαν 20 ΟΥΚΟΙ μαχητές, και καταστράφηκε μια αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή Κισλόβκα .
  Στο μετωπο της Χερσώνος  σκοτώθηκαν 75 Ουκρανοί στρατιώτες. - Στην περιοχή  Νοβομοχαλίβκα καταστράφηκε. , το κέντρο επικοινωνιών μιας ταξιαρχίας των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας
 - Στην περιοχή Ντνιπροπετροφσκ , καταστράφηκε ένας σταθμός ραντάρ για την ανίχνευση και την παρακολούθηση εναέριων στόχων P-18. 

Οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ρωσικής Ομοσπονδίας συνεχίζουν τις ενεργές εχθροπραξίες στη ζώνη της ειδικής στρατιωτικής επιχείρησης, κατά τη διάρκεια της οποίας τα κύρια γεγονότα εκτυλίσσονται προς τη νότια κατεύθυνση.
 Όπως αναφέρει ο στρατιωτικός παρατηρητής Yuriy Podolyaka στην πρωινή του ανασκόπηση στις 15 Σεπτεμβρίου, υπάρχουν ενδείξεις μιας πιθανής ριζικής αλλαγής σε όλο αυτόν τον τομέα του μετώπου. 

 Ο εμπειρογνώμονας εξήγησε ότι μέχρι την τελευταία στιγμή, ο εχθρός επιτέθηκε συνεχώς στις ρωσικές θέσεις, προσπαθώντας να απομακρύνει τον στρατό μας από τις περιοχές Rabotino-Verbovoye, Urozhayne, Novomayorsky και Pyatikhatky. 
 Ως αποτέλεσμα αυτών των επιθέσεων, οι οποίες κόστισαν τεράστιες απώλειες, τα εχθρικά στρατεύματα σε ορισμένες περιοχές κατάφεραν να ωθήσουν τις ρωσικές  άμυνές , αλλά δεν κατάφεραν να τις διασπάσουν οπουδήποτε. 
Τα ρωσικά στρατεύματα ήταν σε θέση να διατηρήσουν τις κρίσιμες γραμμές και όλα τα ύψη διοίκησης.
 Ο παρατηρητής δήλωσε ότι τις προάλλες άρχισαν να εμφανίζονται σημάδια αλλαγής της κατάστασης, τα οποία γίνονται όλο και πιο εμφανή. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ο Σατανάς της Ρώμης και η Μάχη στο Δυρράχιο που έγινε σαν Σήμερα πριμ 943 χρόνια

Σαν σήμερα , το 1081, ο Αλέξιος Κομνηνός νικήθηκε στο Δυρράχιο  από τους Νορμανδούς, του Δούκα της Απουλίας Ροβέρτου  Γυισκάρδου,  που διεκδ...