27/9/23

ΤΟ PORNNEWS ΕΛΑΒΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ ΤΟΥ ΚΑΣΕΛ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΝΣΚΙ

 

 

Η ΓΡΑΜΜΗ ΠΟΥ ΔΟΔΗΚΕ

 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΟΥΤΣΟΥΝΗ 

ΛΕΕΙ:

Ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη απήχηση στο εκλογικό κοινό της ΝΔ

Η εκλογή του Σ.Κασσελάκη στη ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ θα επαναφέρει τους κεντρώους ψηφοφόρους που δυσαρεστήθηκαν με τον Κ.Μητσοτάκη

Η ελληνική οικονομία βρίσκεται στη χειρότερη δυνατή κατάσταση και αυτό το γεγονός προσφέρει την δυνατότητα στο νέο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Σ.Κασσελάκη να πιέσει από νωρίς τον Κ.Μητσοτάκη.


4 σχόλια:

soulis είπε...

Ακριβως ετσι.Αλλα γενικα το pronews εχει εκπορνευθει εδω και πολυ καιρο οπως εχουμε παρατηρησει ολοι του πατριωτικου χωρου.Και πριν τον Κασσελακη στηριζε ανοιχτα τον Συριζα.Ενταξει δεν λεω οτι θα επρεπε να στηριζει την ΝΔ και τον Κουλη (αν και αυτο ακομη θα ηταν πιο λογικο) αλλα τον Συριζα;.Ακομη και τον Βελοπουλο να στηριζαν η και τον Νατσιο η διαφορους Φαηλους κλπ θα το καταλαβαινα .Αλλα αυτους που καυχωνται για την Προδοσια της Μακεδονιας;.Εχει πεσει πολυυυ χρημα .
Πολλες βαλιτσες εκει περα γιατι ξερουν οτι το διαβαζουν στρατιωτικοι νυν και αποστρατοι σωματα ασφαλειας κλπ.Ειναι πολλοι ψηφοφοροι ολοι αυτοι.

ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ είπε...

ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΝΙΟΥΣ ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ ΣΧΟΛΙΩΝ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

έχει απόλυτο δίκιο διότι οι ψηφοφόροι της ΝΔ είναι "νοικοκυραίοι", δηλαδή δεν τους νοιάζει τι κάνει ο άλλος στο κρεβάτι του διότι και αυτοί κάνουν το ίδιο, σε προκαλώ να βρεις έναν ψηφοφόρο της ΝΔ που να πιστεύει σε εθνικισμό και πατριαρχία

Ανώνυμος είπε...

Ενώ ο Χατζάρας τα δημοσιεύει όλα τα σχόλια…