24/4/24

102 Χρόνια από την Μικρασιατική Προδοσία. Κυριακή 24 Απριλίου. Οι Κλεφτολουπινέ 1 ετοιμαζόντουσαν να αντιμετωπίσουν στην Βουλή τους Κλεφτολουπινέ2, που κατέθεσαν πρότασή μομφής για τις κλεψιές των Κλεφτολουμπινέ 1 που εκλεβαν ακόμα και από τις Βενζίνες των κρατικών αυτοκινήτων.

Το πραγηματικό ΚλεπτοκρατικόΜικρασιατικό Έπος. Οι Κλεφτολουπινέ 1 και οι Κλεφτολουπινέ2,  εκτός από τα Άλευρα και τις Βενζίνες έκλεβαν και τα φάρμακα.

Η πρόταση μομφής κατέληξε μετά από 4 ημέρες  σε ψηφορία την Πέμπτη το βράδυ, που κατέληξε στην απόριψη της. 

Υπερ της πρότασης μομφής ψήφισαν 160 και κατά 161.

Ρεπορτάζ του "Σκριπ" της 24ης Απριλίου για την δύναμη των Κομμάτων 

Κάποιοι, πρότειναν ως διέξοδο από το πολιτικό αδιέξοφο να κελθεί να αποφασίσει ο Λαός για το Εθνικό θέμα με νέες εκλογές αλλά οι Κλεφτολουπινέ 1 και οι Κλεφτολουπινέ2, είχαν άλλα σχέδια.

Οι Βασιλοφρονες δια των εφημερίδων τους πρότειναν την κατάληψη της Κωνσταντινουπολης  και οι Φιλελέρες απαντούσαν ότι αυτό θα ηταν έγκλημα καθοσιώσεως 

Τα νεα έφτασαν και εις Παρισίους
Μία είδηση από το Λονδίνο απέδειξε το Καραγκιόζ Μπερντέ του ελληνικού αποκλεισμού των τουρκικών Λιμένων. Οι Τουρκοι κυριαρχούσαν στην Μαύρη Θάλασσα και η Τραπεζούντα ήταν ο πολεμικός λιμένας του Κεμάλ. Από εκεί τον εφοδιαζαν τα Σοβιέτ. Αλλά και οι δυτικοί με πλοία που φόρτωναν στην Βουλγαρία.

Τα βλέμματα των Κλεφτολουπινέ 1 και των Κλεφτολουπινέ2, ήσαν στραμμένα προς τον Λόϋδ Τζώρτζ. Τον φίλο μας




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...