26/4/24

Τα Καλά Νέα. Η νέα παγκόσμια πλειοψηφία είναι εδώ. Στον κουβά η επίσκεψη του Ιουδαίου στην Κίνα

 

Η Υπερδύναμη και ο Γερμανικός ποιμενικός της, τα βρήκαν «Σκούρα» με το ανθρωπιστικό ψήφισμα για την Σρεμπρένιτσα που διέταξαν τους μαύρους, τους φτωχούς και τους μουσουλμάνους να το ψηφίσουν επειδή το διέταξε το αφεντικό. 

Οι «παρφέ», πλούσιοι, ομοφυλόφιλοι, και «φιλανθρωποι» είπαν «Ράους», και περίμεναν από τους υπηκόους τους να χτυπήσουν προσοχή, όπως οι ημέτεροι, ο Οβριούλης Εφιαλτάκης, η αδεφομητέρα, το Κασσελάκι, το ανδρουλακι, οι Βελόνα και Cia. 

Μάλιστα ο ατυχής Πρόεδρος των Σέρβων, που έκανε μαραθώνιο ραντεβού με αντιπροσωπείες στην έδρα του ΟΗΕ στην Νέα Υόρκη δήλωσε ότι, μόλις μια μικρή και φτωχή χώρα, πολύ μακριά από τα βαλκάνια, καταλάβαινε τα «πώς» και «γιατί»  και την επόμενη ημέρα του ανθρωπιστικού ψηφίσματος , και έλεγε ότι θα ψηφίσει ΟΧΙ, ο θείος ΣΑΜ άρχιζε το μπούλινγκ. (Να δείτε τι θα πάθετε κλπ. Άμα δείτε δολάριο γράψτε μας κλπ.).

 Κίνα και Ρωσία έμειναν στο παρασκήνιο. Και το Ιράν. Και η Αίγυπτος και η Σαουδική Αραβία. Και ξαφνικά, ΜΠΑΜ.

Εκεί που πήγαιναν το ψήφισμα στην Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ «ΕΔΩ και ΤΩΡΑ», στις 2 Μαΐου, το απέσυραν και συμπλήρωση τροπόπαυση και «αναμόρφωση».  

Ο πρεσβευτής των μουσουλμάνων του Σεράγεβο στον ΟΗΕ, Ζλάτκο Λαγουμιτζίγια , δήλωσε στο Ντνέβνι Αβάζ του Σεράγεβο, ότι η ψηφοφορία  της 2ας Μαΐου  αναβλήθηκε ώστε «όλοι να έχουν χρόνο να εξοικειωθούν με τα γεγονότα» και ότι,  «όλοι», «συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που μπορεί να είναι εναντίον του ψηφίσματος τώρα» «μπορούν  να καταθέσουν προτάσεις συμπλήρωσης».

Αυτό σημαίνει ότι δεν είχαν πλειοψηφία στη Γενική Συνέλευση για να το περάσουν. 

Σημαίνει ότι πολλές μικρές χώρες που πάνε για καφέ στο μπαρ την ώρα της ψηφοφορίας στύλωσαν τα πόδια  ,και θα έμεναν μέσα χωρίς καφέ για να πουν ΟΧΙ στο Κράτος Δικαίου.

Η Νέα πλειοψηφία έκανε δειλά την εμφάνιση της.

 Το ψήφισμα για την Σρεμπρένιτσα μετά το "φρεσκάρισμα" μπορεί να επανέλθει μετά τις 6 Μαΐου. Μέχρι τότε θα προσπαθήσουν τα Φ-35 να μαντρώσουν μερικούς «άτακτους». 

Αλλά, οι Ντόρες και οι Κωλο-οικογένειες τύπου Μητσοτακένσκι  λιγοστεύουν.

 Πήγε στον κουβά και η επίσκεψη του Ιουδαίου Άντονι στην Κίνα. Την τελευταία ημέρα της επίσκεψης του αμερικανού υπουργού Εξωτερικών.

Το Πεκίνο μίλησε για «επιδείνωση των σχέσεων με τις Ηνωμένες Πολιτείες». «Αν και οι δύο πλευρές συνομιλούν, οι «αρνητικοί παράγοντες» στις σχέσεις ΗΠΑ-Κίνας έχουν αυξηθεί» , δήλωσε ο επικεφαλής της Κινεζικής διπλωματίας Γουάνγκ Γι και τόνισε ότι «οι δύο χώρες βρίσκονται αντιμέτωπες με το ερώτημα εάν οι σχέσεις τους θα σταθεροποιηθούν ή θα διολισθήσουν σε καθοδικό επίπεδο».

ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΧΑΤΖΑΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...