22/4/24

Ουδείς μωρότερος των διδακτόρων , αν δεν υπήρχαν οι προπετείς

 Του λες ότι υπάρχει γονίδιο που φταίει. Τους λες ότι το ξέρουν εδώ και 25 χρόνια. Του το λες, για να το μάθει. 

Και μας απαντάει ότι, «ο Καθηγητής Γενετικής Βαρβιτσιώτης σε πρόσφατη σχετικά συνέντευξή του είπε ότι η ομοφυλοφιλία είναι συμπεριφορά, και όχι γενετική ιδιομορφία». 

Δηλαδή, μας λέει ότι ο δόκτωρ Μπάρμπι είναι στο Κόλπο και μας πουλάει φύκια για τη δήθεν συμπεριφορά, ενώ από το 1999 γνωρίζουν για το «Γονίδιο της Πουστιάς»

Το ήξερε και ο Ιπποκράτης, που μας μίλησε για  τα τέσσερα στοιχεία  και τις τέσσερις ιδιότητές τους (θερμόν, ψυχρόν, ξηρόν, υγρόν). 

Ο Ιπποκράτης έλεγε ότι όταν συναντηθούν το «ψυχρόν» από τον Πατέρα και το «ψυχρόν» από την μητέρα, τα αγόρια που θα γεννηθούν θα είναι θηλυπρεπή.

Πες τε στον Μπάρμπι να διαβάσει Ιπποκάτη και θα του κάνει καλό.

Η ομοφυλοφιλία δεν είναι ούτε δικαίωμα ούτε επιλογή. Ειναι κατάρα. Κληρονομική. Απο γενιά σε γενιά. 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Επικίνδυνη η βεβαιότητά σας ότι ευθύνεται κάποιο γονίδιο για την ομοφυλοφιλία και ότι όσοι έχουν άλλη άποψη είναι μωροί. Οι μεγαλύτερες και τελευταίες διεθνείς μελέτες δίνουν μικρό ποσοστό στο ρόλο κάποιων γονιδίων για το θέμα και περισσότερο σε άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Κατάρα για την κοινωνία είναι η θεσμοθέτηση γάμου ομοφυλοφίλων και η αποδοχή της ιδέας ότι έτσι γεννήθηκαν τι να κάνουμε..

Η ΔΗΜΩΔΗΣ ΠΟΙΗΣΙΣ ΚΑΙ Η ΚΟΡΥΦΑΙΑ. ΛΑΜΠΡΗ

ΥΓΕΙΑ, Φῶς Ἑλληνικόν εἰς ἃπαντας τοὺς  Ἓλληνας καὶ ἁπάσσας  τὰς Ἑλληνίδας. Αἲθριος εἰς τοὺς 8-17°C ἐν Οὐψάλα.  ΕΛΛΑΣ≡HELLAS . ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙ. ΟΔ...