16/6/24

Οι Προδότες στην Ελβετία και το "Ανακοινωθέν" για το Ουκρανικό

 

Οι ξεφτιλισμένοι «Τουρκοκύπριοι»από την Νικόζια,   και ο Πράκτωρ Εφιαλτάκης, έπρεπε να ζητήσουν να περιληφθεί στο Ανακοινωθέν της Ελβετίας, ότι οι όροι για το απαραβίαστο των συνόρων ισχύουν και για την Κύπρο. 

Το ίδιο έπρεπε να κάνει και ο Σέρβος Προδότης Βούτσιτς που δεν ζήτησε να υπάρξει σαφής και ρητή αναφορά στο Κόσσοβο.

Το πιό  σημαντικό είναι                    ότι οι χώρες της Ομάδας BRICS   που συμμετείχαν στην διάσκεψη  δεν υπέγραψαν το Ανακοινωθέν.

Το ψήφισμα στον ΟΗΕ για την Σρεμπρένιτσα συγκέντρωσε 84 Ψήφους. 

Σε αυτές ήταν και το Ιράν και η Σαουδική Αραβία. Tα Μέλη ήταν 193.

 Το Κοινό ανακοινωθέν της διάσκεψης για την Ουκρανία το συνυπέγραψαν οι 80 από τις 91 χώρες που συμμετείχαν. Χώρες μέλη του ΟΗΕ ήταν οι 79 γιατί το Κόσσοβο δεν είναι μέλος του ΟΗΕ.

Το Κοινό Ανακοινωθέν το συνυπέγραψαν μαζί το Βελιγράδι και η Πρίστινα.

 Όπως το υπέγραψαν μαζί, ο Ταγίπ με τον Μητσοτάκη.

  Το ανακοινωθέν δεν υπογράφηκε από την Αρμενία, τη Βραζιλία, τη Σλοβακία, τη Σαουδική Αραβία, την Ταϊλάνδη, το Μεξικό, την Ινδία και τη Νότια Αφρική. Ο Μητσοτάκης τα ψήφισε και τα δύο. Η Κύπρος δεν ψήφισε την Σρεμπρενίτσα αλλά ψήφισε το Ανακοινωθέν για την Ουκρανία μαζί με την Τουρκία.

Η «Σύνοδος Κορυφής για την Ειρήνη» στην Ελβετία έδειξε ότι η αμερικανική «πλειοψηφία» περιορίζεται. Αρχικά οι Αμερικανο΄λι και οι Γιουροπαίοι υπολόγιζαν να μαζέψουν κάπου 150 χώρες. Βολεύτηκαν με 90+1.

Αν βγάλουμε την Σερβία απομένουν 78 από τις 193  χώρες του ΟΗΕ. Δηλαδή το   40,4% από το 43,5%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ξέσπασε η 37χρονη

  Η "συνεργάτις" του "γνωστού ποινικολόγου" πήρε στο όνομά της το σπιτάκι του δεσμοφύλακα, αλλά, δεν είναι αδίστακτη.  Τ...