24/6/24

Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟΥΣ

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πολύ θετικό που το Κίνημα 21 προβάλλει τις απόψεις του γιατρού για τους εμβολιασμούς. Μακάρι να γίνει κάποια συνεργασία μαζί του. Πολύ σοβαρή είναι και η νέα προσπάθεια του Παναγιώτη Λαφαζάνη, του μόνου Έλληνα πολιτικού που προσκλήθηκε από τη Ρωσία στο Οικονομικό Φόρουμ της Αγίας Πετρούπολης. Προφανώς εκτιμήθηκαν οι προσπάθειές του όταν ήταν υπουργός για την συνεργασία Ελλάδας - Ρωσίας στον ενεργειακό τομέα. Μακάρι να δημιουργηθεί στην Ελλάδα ένας φιλορωσικός πόλος, που θα αναβιώσει το φιλορωσικό κόμμα των Καποδίστρια και Κολοκοτρώνη…

Ανώνυμος είπε...

Αναδρομική αφαίρεση πτυχίων του ιεροψάλτη οφφικιούχου και της λοιπής συμμορίας. Και μετά, εκτέλεση στα έξι μέτρα.

Ανώνυμος είπε...

Γιά την (με χιούμορ διατυπωμένη) απορία στο βίντεο, αν ο ιός Covid-19 "ξέφυγε" από το βιολογικό εργαστήριο της Wuhan:

Επειδή είναι μεγάλη πληγή ακόμη και η απλή βιομηχανική κατασκοπεία, τα εργοστάσια συνήθως κρύβουν τα νέα σχέδια των προϊόντων τους (φάρμακα, αυτοκίνητα, μικροπροσσέσορες, κλπ) σε ασφαλέστατα χρηματοκιβώτια-κρύπτες, έξω από τα οποία υπάρχουν ένοπλοι σεκιουριτάδες. Όποιος, δέ, πάει να υπεξαιρέσει τέτοιο έγγραφο, θα βγεί από εκεί μέσα οριζόντιος.
Ο λόγος είναι ότι τα σχέδια πχ ενός νέου φαρμάκου κοστίζουν πανάκριβα, διότι αυτοί που τα φτιάχνουν απαιτούν και λαμβάνουν υψηλώτατες αμοιβές. Εάν, βέβαια, το φάρμακο πατενταριστεί και βγεί στην αγορά σε εκατομμύρια αντίτυπα, τότε η τιμή του γίνεται μερικά ευρώ.

Τώρα, αν νομίζει κάποιος ότι ένα *στρατιωτικό* βιολογικό εργαστήριο, και δη στην Κίνα, είναι κάτι σαν καφετέρια, όπου μπαινοβγαίνει ο καθένας κατά το δοκούν, να πάει να κοιταχτεί γιά τα μυαλά του.

Ο ιός "ξέφυγε" από εκεί μέσα με *άδεια* και *εντολή* "άνωθεν". (Γι' αυτό φώναζε ο Τράμπ: "- Να μας πούν οι Κινέζοι τί ξέρουν!")