18/5/11

Επιμένει το πρόβλημα

Εδώ και μέρες δεν μπορω να κάνω  αναρτήσεις . Η είσοδος ειναι δυνατή μετα από πολλές προσπάθιες από αλλους υπολόγιστες. Κάθε βοήθεια δεκτή.


ΧΑΤΖΑΡΑΣ 

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Πείτε μου αν αυτό βοηθά:

http://blogging.nitecruzr.net/2006/08/bypass-or-clear-your-local-cache.html

Ανώνυμος είπε...

Γίνεται χαμός με την γκούγκλ και τα μπλογκ. Εμένα μου βρωμάει όλο αυτό, κάποιοι μιλάνε για κάποιες αναβαθμίσεις που έκανε η γκούγκλ.

Ανώνυμος είπε...

Έκτακτη είδηση: Oμονοιάτες επιτέθηκαν σε μπυραρία στη Λεμεσό με ρόπαλα και μαχαίρια επειδή είχε αναρτημένη Ελληνική σημαία και εν τέλη τη βεβήλωσαν

Αξίζει να αναφέρουμε επίσης ότι κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου κατά την ανάκρουση του Εθνικού μας Ύμνου οι περισσότεροι Ομονοιάτες γιουχάιζαν,ύβριζαν και έδειχναν γενικά να βγάζουν σπυράκια από το άκουσμα του,ενώ οι Απολλωνίστες ύψωναν ακόμα περισσότερο τους τόνους ώστε να αποκαταστήσουν την Εθνική μας οντότητα σαν Έλλην Κύπριοι.

http://www.protigrammi.com/?p=2423

Ανώνυμος είπε...

Κατέληξε 68χρονος που είχε πέσει θύμα ληστείας

Δημοσίευση 19/05/2011 10:04 Ανανέωση 19/05/2011 10:05



Η ληστεία μετατράπηκε σε φόνο! Υπέκυψε τελικά στα τραύματά του ένας 68χρονος από τις Θεσπιές Βοιωτίας λόγω του σοβαρού τραυματισμού του από διαρρήκτη.

Ο άτυχος άντρας νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο της Θήβας ενώ λόγω της σοβαρότητάς της κατάστασής του κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στην Αθήνα, όπου και άφησε τη τελευταία του πνοή.

Η διάρρηξη στο σπίτι του 68χρονου έγινε πριν από περίπου 12 ημέρες. Ο ιδιοκτήτης έπεσε πάνω σε 3 κακοποιούς που είχαν εισβάλει στο χώρο του με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή και να κακοποιηθεί βάναυσα ο ηλικιωμένος.

http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/52232/katelhxe-68chronos-poy-eiche-pesei-thyma-lhsteias

Ανώνυμος είπε...

Τα ξημερώματα Κάηκαν αυτοκίνητα στο κέντρο της Γλυφάδας

Κάθε μέρα έχουμε και δεκάδες περιστατικά, κλοπές σε σπίτια, διαρρήξεις σε αυτοκίνητα, κάψιμο αυτοκινήτων με αποκορύφωμα τον πόλεμο συμμοριών που έχει ξεσπάσει στην Άνω Γλυφάδα!!

Κύριε Δήμαρχε θα ασχοληθείτε με την ασφάλεια μας???

ΚΑΗΚΑΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΤΗ ΓΛΥΦΑΔΑ
Άμεση επέμβαση της πυροσβεστικής
Στις φλόγες τυλίχτηκαν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, δύο Ι.Χ. αυτοκίνητα σταθμευμένα στη συμβολή των οδών Λαζαράκη και Γρηγορίου Λαμπράκη στη Γλυφάδα.

Η πυροσβεστική κλήθηκε στις 4:15 τα ξημερώματα και έσβησε τις φωτιές

http://glyfada-news.blogspot.com/2011/05/blog-post_4948.html

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΑ ΒΛΟΓΚΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΘΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΩΝ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΄΄ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ΄΄ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΡΑΤΩΝ

Ανώνυμος είπε...

"....Έτσι είναι. Παιχνίδι είναι όλα. Πολύ πιο δύσκολο και απαιτητικό απ' ότι φαντάζεται το γραφικό πλήρωμα των 11.000.000 ατόμων αυτού του οικοπέδου.

Πόσο τρυφερή είναι αυτός ο στίχος

"Ἦ παραίτηση του βοήθησε πάρα πολύ..." ....αριστούργημα....τόσο τρυφερός...τόσο απλός και πλήρης...δεν μπορείς παρά να τον θαυμάσεις.

Σαν χορέψεις με τα θηρία πρέπει η αρματωσιά σου να μην έχει ρωγμές και φυσικά να είναι ανθεκτική. Πρέπει να είσαι ΤΕΛΕΙΟΣ. Δεν υπάρχει γυμνός Ηρωας. Δεν υπάρχει γυμνός Απατεώνας.

Πόσο περισσότερο εκτεθειμένος είναι ο καθένας από εμάς από τον The Great Seducer? Πόσο διαφορετική μοίρα μπορεί να έχει κανείς από αυτόν;

Και ακόμα χειρότερα, πόσο περισσότερο εκτεθειμένοι είναι οι - κατά καιρούς, οι σημερινοί, οι αυριανοί - Λυτρωτές μας που ως Μάγοι μπολουκιών μας υπόσχονται τα πάντα;

Δεν είναι κοροϊδία , δεν είναι εξαπάτηση, να επιδιώκεις να τα βάλεις με τους Χρυσούς Δαίμονες , γεμάτος γκρίζες και σκοτεινές στιγμές στο βιβλίο της Ζωής σου; Γεμάτος σκιές μέσα σου; Όταν το ελάχιστο Φώς θα σε κάψει;

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΥΠΟΣΧΟΜΕΝΟΣ ΕΥΤΥΧΙΑ, ΓΝΩΡΙΖΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΚΑΝ ΤΟ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥΣ; ΚΑΙ ΣΑΝ ΛΥΓΑΣ , ΝΑ ΤΟ ΠΟΥΛΗΣΕΙΣ ΟΣΟ-ΟΣΟ;

ΕΙΝΑΙ...ίσως από τα χειρότερα που μπορούμε να διαπράξουμε εμείς οι άνθρωποι....Ένα Έγκλημα τυλιγμένο με Υψηλά Ψέμματα και Χαμηλές Προθέσεις. Ένα Εγώ που απλώς σέρνεται ,τρέφεται και κάποια στιγμή σβήνει η συνθλίβεται σιωπηλά από μία Σιδερένια Φτέρνα..."

Απόσπαμα από το

"Ο Άρχοντας των Τραπεζών. Βιβλίο Ι. Η Συντροφιά των Απατεώνων".


Υ.Γ.
Γενική Αστρολογική Πρόβλεψη.

Είναι η κατάλληλη Περίοδος για παραίτηση. Η Ευθυγράμμιση του Ερμή με τον Πλούτωνα, ευνοεί τα ταξίδια, τις αποδράσεις, τον διαλογισμό, την φυγή από την πεινασμένη πραγματικότητα.

Η απολογισμός , ο μοναστικός βίος ευνοούνται. Προσπαθήστε να επανορθώσετε τα εγκλήματά σας. Ζητήστε συγγνώμη απ' όσους πληγώσατε, έστω και πεθαμένους. Ομολογείστε πρώτος τα σφάλματά σας και δεν θα χάσετε περισσότερα από όσα ήδη έχετε χάσει.

Μετανοείτε. Μετανοείτε. Μετανοείτε και έχετε Πίστη.

Οι Φιλοδοξίες δεν ευνοούνται. Ούτε οι Βλακείες. Το Κόστος τους ίσως σας καταπιεί.


Tip: Αρχίστε να συχνάζετε σε Bar, Bistro, Restaurant, clubs με το όνομα Νέσεσις. Είναι γεμάτα με positive vibes που θα σας ανανεώσουν σεξουαλικά..

FINANCE TIP: Αγοράστε Ελληνικά Ομόλογα και κάντε Δωρεές. Επενδύστε Τρόφιμα, Νερό και Γραφεία Τελετών.

LOVE TIP: Είναι καιρός να αναλάβετε την ευθύνη των σχέσεων σας και των καταθέσεών. Μην κρύβεστε. Εξάλλου το πάθος σας , όπως και ο πλούτος σας, ήδη λάμπει σας πανσέληνος.

POLITICAL TIP. Παραιτηθείτε από όπου και αν είστε. Είναι καλό να φεύγετε όταν είστε , κατά βάθος, απόλυτα πετυχημένος. Ασχοληθείτε με το χορό της κοιλιάς και το modelling.

Επίσης αφήστε τις Αλχημείες και τα Voodoo Politics, τις Κωλοτούμπες , τους επικερδείς Ανθρωπισμούς, και τις Ελβετικές Επαναστάσεις. Θα καείτε.

Όσοι και όσες ξοφλήσατε πολιτικά, ασχοληθείτε με την Ιππασία.


Juan Nelos Laporda. Αστρολόγος-Αμπελουργός-Βαφέας Αυτοκινήτων.

Υ.Γ2.
Υπομονή, Προσευχή και Πίστη. Έτσι κι αλλιώς και 3 είναι δωρεάν.

1-15 sto tafo είπε...

META TON PROPOTZI TIS GEITONIAS,TON BAGLADESH PREZOEBORA PRO IMERON, OI ALVANOI APO TIS FYLAKES TOY KASTANIDI KAI TOY BERISHA KATHE 1 KAI 15 EVALAN TON KOSMIMATOPOLI TIS GEITONIAS STO MATI.

TA OPLA KIKLOFOORUN STOYS DROMOYS,PYROVOLISMOI AKOYGONTAI MERA PARAMERA APO SYMMORIES...OI ASTYNOMIA EXEI APOSYRTHEI,ISXYEI TO KATHESTOS 1-15 KATHE MINA.

Το σημείο της δολοφονικής επίθεσης

Πέμπτη, 19 Μαΐου 2011Το σημείο της δολοφονικής επίθεσης
Αυτό είναιο το σημείο στα Κάτω Πατήσια όπου ο κοσμηματοπώλης δέχτηκε τους πυροβολισμούς από δυο αγνώστους Αλβανικής πιθανόν καταγωγής


http://crimesonair.blogspot.com/2011/05/blog-post_3524.html

Ανώνυμος είπε...

Mήν εμπιστεύεστε τούς οἱκονομολόγους εἶναι οἱ ποιὸ επιτυχημένοι ἐπαγγελματίες καταστροφεις, ἀφοῦ κατάφεραν να παραπλανησουν ὂλες τῖς χῶρες νὰ δανείζονται αυτο που τους ανηκει γιὰ νὰ ἐπιβιώσουν...

Ανώνυμος είπε...

ENA ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ από τους 300΄Ελληνες ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ τους ΦΑΥΛΟΥΣ.
ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ
ΚΥ 22-5-11 , 10πμ στο ΣΥΝΤΑΓΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Παρακαλώ προωθηστε το κάτωθι μήνυμα , σε καγκελάριους, προέδρους, διοικητές τραπεζών, οργανισμών , ΕΕ, ΔΝΥ κτλ κτλ...

Το μόνο υπαρκτό ζήτημα ως αντικείμενο το επερχόμενων συσκέψεών σας περί του ουσιαστικού Θέματος ,εκείνου το οποίον επιμελώς εκρύβετο υπό του Ελληνικού τάπητος, είναι....

.... ποιος από εσάς θα ενσαρκώσει τον Ντι Κάπριο στην κουπαστή. Κανένα άλλο.

Ο γραφών, με καθαρά αντικειμενική κρίση και χωρίς καμμία πρόθεση να απογοητεύει το πλήθος των υποψηφίων ταλαντούχων ερμηνευτών, έχει καταλήξει ότι ο καταλληλότερος, λόγω ταλέντου και εξωτερικής εμφανίσεως, θα ήτο ο κος Τρισέ.

Τεό Ντε Παρτουζαίν. Σκηνοθέτης Αισθησιακών Ταινιών.

ΥΓ.
Και η ανωμαλία έχει τα όριά της. Τι τρέλίτσες σαν μπήκαν στο μυαλό βρε;. Ταυτόχρονη χρεωκοπία ευρώ και δολλαρίου και γέννεση ενιαίου νομίσματος;....ούτε εγώ δεν τόλμησα να τα γυρίσω αυτά στην μεγάλη μου επιτυχία "Κάτσε αν αντέχεις." Αιδώς Αστείοι!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λαθρομετανάστης έβγαλε τα ρούχα του και έκανε μπάνιο στο συντριβάνι της πλατείας Συντάγματος .Δεν υπολογίζουν τίποτα πια...


Το ειδα στο: http://peripatris.blogspot.com/2011/05/blog-post_4678.html#ixzz1Mof4DLt7

Ανώνυμος είπε...

Και ενώ ο Ελληνικός Λαός βαράει σε κάθε γωνία που βρει και μία ακόμη τρύπα (Αθάνατε Βέγγο) , προκειμένου να μην χρεοκοπήσουν οι υπέργηροι Γερμανοί (αυτοί σε πρώτη φάση...) και γενικότερα Ευρω-Τιτανικός τους, την ίδια στιγμή ο εκπληκτικός αυτός λαός που νουθετεί αυστηρά του ρέμπελους Ευρωπαίους, χαλαρώνει...

Πως;

Το όνομα της εταιρείας Munich Ru.

ΠΡΩΤΑ ΤΟ ΧΑΛΑΡΩΜΑ.

ΣΤΕΛΕΧΗ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΣΕ ΒΡΑΔΥΑ ΟΡΓΙΩΝ .

http://www.newsbomb.gr/diethnh/story/52399/stelechh-germanikhs-etaireias-se-bradia-orgiwn

ΜΕΤΆ Η ΣΧΈΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Η παράγράφος....

"More negatively, Munich Re does have a higher exposure to the sovereign debt
of Portugal, Italy, Ireland, Greece and Spain (PIIGS) than some of its peers and
also as a proportion of shareholders’ funds. Overall, however, Fitch views this sovereign exposure as manageable..."

και η πηγή...

http://www.munichre.com/app_pages/www/@res/pdf/ir/ratings/report_fitch_ratings_en.pdf

Καταρχάς, ένα σχόλιο.

100 άτομα, δεν είναι συμβάν, είναι , πως να το πω...κομψά...ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΔΕΙΓΜΑ.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

Πάμε παρακάτω....

Η εν λόγω εταιρεία (είναι ένα από τα αφεντικούλια του Τρισέ και του Σόϊμπλε).ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΣ-ΔΗΘΕΝ ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΔΑΝΕΙΣΤΗΣ ΜΑΣ....ΜΕΓΑΛΟΣ....ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ,,,

ΜΙΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΟΥΛΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΟΥΜΑΣΤΕ. ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ Η ΣΩΣΤΗ ΛΟΓΙΚΗ. ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΣ ΓΙΑΓΑΣ. ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ...ΚΑΚΟ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΙΟΥ ΤΟΥ..

ΤΟ ΤΑΜΠΛΩ ΓΡΑΦΕΙ.

ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ. 1-0
MUNICH RE. 2-0.

..και έχει και συνέχεια....Είδικα του Ελληνικού Οικοπέδου, ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟ ΧΕΣΙΜΟ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΘΟΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ.

Όσο για Βρυξέλλες , Στρασβούργα , Βερολίνα, Παρίσια, Ελσίνκια και δεν συμμαζεύετε , πως το είπαμε....

ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΕΙΣ , ΠΑΝΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ Η ΤΗΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ....

ΤΕΛΟΣ ΜΕΤΑΦΡΑΣΕΩΣ

Hans Kavlestein.

ΕΙΣ ΤΟ ΕΠΑΝΕΙΔΗΝ.
ΥΓ.
Από το Άουσβιτς μέχρι τις παρτούζες, αυτός ο Λαός πάντα ίδιος.

Βραχιόλι : πόρνη
Όχι βραχιόλι : σερβιτόρα αρχικώς (;)
Βραχιόλια χρωμματιστά ανάλογα τον βαθμό εντός της εταιρείας (Ζίχ!!!! Χάίλ!!!!....χα,χα,χα) του πουτ..ου.. που θα υπηρετήσει.

Πως το λένε....
Γιαβόλο μάιν τοκογλύφεν πούτσεν. Ιχ σκέτον γλύφεν...!!!! ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ

ΥΓ2.
Ακόμα μία στυλάτη κίνηση. Μα εδώ υπάρχει ταλέντο...

Ανώνυμος είπε...

Άλλοι υποψήφιοι αντικαταστάται του Ντι Κάπριο στον Τραπεζοτιτανικό.

http://www.reuters.com/article/2011/05/19/us-strausskahn-successors-idUSTRE74H7Q320110519

Εν τούτοις σθεναρώς, υποστηρίζω Τρισέ. Είναι και αυτή η ροκοκό φρατζούλα στο κόψιμο των μαλλιών του, μεταλλαγμένη χωριστρούλα προς το παρόν , αναγκαστικά λόγω των άχαρων σοβαρών ρόλων που ερμηνεύει μέχρι σήμερα. Ως ασυμβίβαστος Εραστής της μαντάμ Ντε Τοκογλυφί (του γένους Τσιφουτί) θα είναι ότι πρέπει. Με αυτό το αυστηρό βλέμμα του στύλ Λέω-Να-Σε-Ψαρώσω-Πριν-Με-Πάρεις-Στο-Ψιλο , οι στιγμές εντάσεως του ΤραπεζοΤιτανικού θα αποκτήσουν μία άλλη δυναμική.

Με ανοιχτό μελί πουκάμισο και λαχανί βερμούδα , θα είναι ότι πρέπει.

Ανώνυμος είπε...

Gia sas Ke Xatzara,


Sygxarithria gia thn ekpompn sto bluesky kathe Tr.-Par. 23:00-24:00.

Mia germanikn ekpombn reportase stnv Tnleorasn gia tnv Ellada (Monitor?),

eipe pro kairou oti 160dis.€ klemena , idiotwn kleftwn epixeirnmatiwn stnv xwra mas briskontai sto ekswteriko,se

kratn pou plnrwneis elaxisto foro. Loipon , n kybernisi mas na ta psaksn kai na ta zntnsn pisw
gia na plnrwthoun ta xren tns Elladas mas.

Einai apisteftes oi diereuniseis pou kanete. Prepei na strimwksoume tous atheatous na eksngnsoun

me pio thrasos klevoune n kybernisi kai oi trapezes kai alloi ton kosmakn dinontas synexws daneia ekat. kai dysekat/riwn gia 4-5% Profit/Zins enw aftwn tous kostizei to daneio 0.25 - 1% ????????? Ti dysosmo aisxos !
kai ti anthrwpini ntropn ! Gia to “katze tous” (to na kathontai) plnrwnontai etsi ? Giati apodexomaste tetoia kseftnlismeni katastasn ? Ma merikoi Ellines einai to vlakes kai den ksesnkwnontai ? Kai ti ksepoulima me tous
Tourkous ,tn Merkel , to DNT, Goldmann Sachs klp ?


H Ellada mas xanetai !!!!! Xreiazetai na ksesnkwthoume………………!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Giname pionia kai tsiraki twn athloiwn ypokeimenwn (atheatwn) pou zoun mono gia to xrnma. Katw me aftous kai kseskisma tous !!! Bravo sas , panta ygeia ,dynamn kai epityxia .Kanetai poly megaln douleia !!! Xairetismous,tha sas dw katw
Stnv Ellada. HM

Ανώνυμος είπε...

Den mporoume na sas doume sto bluesky stowiesies internet

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...