30/5/11

Δεν είμαστε καλά αφού δεν έχουμε μυαλό

Τα φιλελεύθερα κορόιδα ψηφίζουν φαυλοκρατική οικουμενική και αποχή

 Του Σπύρου Χατζάρα

Κάθε βράδυ στις οκτώ τα δελτία παραπληροφόρησης και οι χρυσοκάνθαροι παπαγάλοι κάνουν θραύση από τα παράθυρα για λογαριασμό των χορηγών. Μερικές μέρες μετά, τα κανάλια κάνουν δημοκοπικό έλεγχο για να μάθουν αν οι υπνοβάτες αυστραλοπίθηκοι έμαθαν τα συνθήματα.

Τα αποτελέσματα της αφομοίωσης είναι καταπληκτικά. Το 62% ακούει «αναδιάρθρωση» και κατουριέται επάνω του, επειδή  φοβάται ότι «η χώρα θα χρεοκοπήσει και θα υπάρξει αδυναμία στην πληρωμή μισθών και συντάξεων».

Το 52,7%  των  «αγανακτισμένων  πελατών» , θεωρεί θετικό το γεγονός ότι «υπάρχει οικονομικός έλεγχος από την τρόικα», τόσο τους κόβει. Το ότι το 52,7%, έχει αυτή τη γνώμη για την εθνική ανεξαρτησία, λέει πολλά για τον κοπρίτη   «φραπεδιάρη νεοέλληνα» και τους προσανατολισμούς του.  Ταυτόχρονα, το 74% , εκτιμά πως «η Ελλάδα πρέπει να προχωρήσει σε επαναδιαπραγμάτευση των όρων του Μνημονίου», αφού έτσι τους λένε  από τα "παράθυρα". Θέλουν  δηλαδή, «Μνημόνιο» λάιτ,  κάπως διαφορετικό, αφού το 62 %,  θεωρεί ότι οι πολιτικές που εφαρμόζονται εδώ και ένα χρόνο από την κυβέρνηση, με επιμονή της τρόικας,  κινούνται σε λάθος κατεύθυνση.
(Το 38% όμως τι λέει για την κατεύθυνση) ;
Ποια κυβέρνηση θα κάνει την επαναδιαπραγμάτευση, δεν έχει ιδιαίτερη σημασία. Τζέφρι  for ever. Το 54%.δεν θέλει πρόωρες εκλογές, ενώ το 44,4% επιλέγει ως καλύτερη λύση την Οικουμενική κυβέρνηση, της Λαμόγια ΕΠΕ. Το 68% πάντως, θέλει να διώξει ο Τζέφρι   τον  Παπακωνσταντίνου, αφού έτσι λένε στα παράθυρα , και έτσι, θαααα ανακάμψει το ΠΑΣΟΚ.

Η πλειοψηφία των «φραπεδιάρηδων», είναι φιλελεύθεροι, οπαδοί του Γιαούρτια (Δασκαλόπουλου). Το 60% των αυστραλοπίθηκων,  συμφωνεί με τις  «αποκρατικοποιήσεις»  ,  και το 61% με την κατάργηση οργανισμών του δημοσίου. Το  46%  μάλιστα εκτιμά πως οι αποκρατικοποιήσεις που εξήγγειλε η κυβέρνηση θα βοηθήσουν στην ανάπτυξη της οικονομίας. Το 54% συμφωνεί  και με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων  επειδή «πλεονάζουν», όπως τους είπαν. Το 68% διαφωνεί κατηγορηματικά με την πώληση δημόσιας γης και ακινήτων, επειδή ο Τζέφρι και τα κανάλια  τους είπαν ότι «αυτό είναι κακό», όμως  το 79,8%  «συμφωνεί με την αξιοποίηση της περιουσίας του Ελληνικού Δημοσίου», με λίζινγκ. Δηλαδή το 60% δεν θέλει να πουλήσει το σπίτι του και να μείνει μετά στον δρόμο, αλλά το 80% δέχεται να το νοικιάσει φθηνότερα για 90 χρόνια και να ξαναμείνει στον δρόμο. Παράνοια.

Σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ο στόχος της αποχής έχει επιτευχθεί. Το 40% περίπου δεν θα πάει στην κάλπη. Από τα 5000000 που θα ψηφίσουν το 23 %, δηλαδή 1100000 περίπου  θα ψηφίσουν Άκυρο-Λευκό. Απομένουν 3900000. Περίπου το 42% των εγγεγραμμένων. Καλή Δημοκρατία  αγανακτισμένε σύντροφε κοπρίτη.

Από αυτούς που θα ψηφίσουν,  οι «Αναποφάσιστοι» ,είναι περίπου 400.000, και θα βγάλουν και πάλι κυβέρνηση.  Το 72%  περίπου, αυτών που  ξέρουν,  αποδοκιμάζουν τον παπαΕβραίου.  Το  20,5%, (1000000)  θέλει για πρωθυπουργό τον Γ.Παπανδρέου, και θα πουν «πάλι ΠΑΣΟΚ». Με το κόλπο της αποχής, το ΠΑΣΟΚ, με πτώση πάνω από 50%, μπορεί να κερδίσει  (ηλεκτρονικά) τις εκλογές, με τις ψήφους Λάθρο και αναποφάσιστων, και να βγάλει 140 βουλευτές.
Σαμαρά, θα ψηφίσουν περίπου  1.500.000, αφού  το 53% «εμφανίζεται θετικό όσον αφορά τις προτάσεις του προέδρου της ΝΔ για τη μείωση της φορολογίας», (των εταιρειών όμως). Όπως λέγαμε,  το 2009, «λεφτά υπάρχουν».
Από τα λοιπά ,κάπου 500.000 θα ψηφίσουν  ΚΚΕ ΑΕ, και 380.000 τον πατριώτη του ΔΝΤ. Οι άλλοι θα μοιραστούν τα υπόλοιπα. Πάντως την είσοδο στην Βουλή την παλεύει μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ.

Για να αλλάξουν τα πράγματα πρέπει να ψηφίσει άλλες πατριωτικές αντι-ολιγαρχικές προσωπικότητες , η πρώτη δύναμη. Η αποχή. Και οι περισσότεροι αναποφάσιστοι, να αποφασίσουν, να καταδικάσουν την Φαυλοκρατία, την Κλεπτοκρατία, και την Κομματοκρατία.

Όταν τα συντριπτικά ποσοστά "θεωρητικής  καταδίκης" του φαυλοκρατικού πολιτικού συστήματος ,εκφραστούν στην Κάλπη, τότε μπορεί να υπάρξει ΑΛΛΑΓΗ, και η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Είθε.   

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Βγες λιγο στο συνταγμα να δεις τι παιζει , τις μαλακιες και τις στημενες δημοσκοποσεις πιστευεις ακομα
Δεν πειθουν ουτε τα μικρα παιδια

Ανώνυμος είπε...

Ο τόνος σας πραγματικά απαράδεκτος, δείχνει πως έχετε απολέσει την ψυχραιμία σας, αδυνατώντας να ακούσετε αντίθετη από τη δική σας άποψη. Με την εμμονή και την εμπάθειά σας πετυχαίνετε ακριβώς το αντίθετο αποτέλεσμα. Σας ρωτάει λοιπόν ένας από τους "αγανακτισμένους κοπρίτες": ποιες είναι κατά τη γνώμη σας οι"άλλες πατριωτικές αντι-ολιγαρχικές προσωπικότητες;" Όχι άλλες αοριστολογίες και επαναστατικά μανιφέστα της συμφοράς. Μην κρύβεστε άλλο πίσω από φιλολογικούς αφορισμούς. Δεν πείθετε κανένα.
Και κάτι άλλο, εξίσου σημαντικό: πως το "κάτι γεννήθηκε" της πρώτης μέρας και "θα τα βρούμε στην πορεία", μετατράπηκε μέσα δε χρόνο dt στην απόλυτη απαξίωση των συγκεντρώσεων του Συντάγματος; Σαν να μη μας τα λέτε καλά τελικά κύριε Χατζάρα...

Σ.Κ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ = 180 ΨΗΦΟΙ = MNHMONIO = ΔΙΕΘΝΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΠΑΥΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΜΕ 180+

ΟΧΙ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ = ΜΝΗΜΟΝΙΟ = ΚΩΛΟΧΑΡΤΟ ΔΕΣΜΕΥΤΙΚΟ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΙΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ


ΞΥ-ΠΝΗ-ΣΤΕ ΔΙΑ-Ο-ΛΕ.

Ανώνυμος είπε...

"φραπεδιάρηδες"!!!
λογοκλοπή ή προσωπική γλωσσοπλασία ;;

"είθε"...
να υποθέσουμε ευχή στους Έλληνες κι όχι κατάρα τα παραλειπόμενα;;;

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΠΥΡΟ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΙΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΕΣ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥΣ Κ ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΟΥΝ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΣ ΛΥΣΗ! ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΜΦΑΝΙΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΣΩΡΟΣ ΣΤΟ ΧΑΡΔΑΒΕΛΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΓΙΟΥΡΟΠΙΑΝ + ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ=ΠΑΓΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΜΗ ΜΑΣ ΚΑΠΕΛΟΣΟΥΝ ΠΑΛΙ! ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ Κ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΚΛΗ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ Κ ΟΧΙ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΑΚΑΛΗ, ΞΥΠΝΑ ΤΟΥΣ(ΟΣΟΥΣ ΜΠΟΡΕΙΣ).

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...