14/5/11

ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι επαγγελματίες διπλωμάτες καταγγέλλουν τον Τζέφρυ σαν προδότη

«Η χώρα βιώνει άμεσα τις οδυνηρές και καταστροφικές συνέπειες της διπλωματικής και οικονομικής διαπραγματευτικής ανικανότητας των κυβερνώντων».


Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων κάνει τρίωρη στάση εργασίας τη Δευτέρα 16 Μαΐου και καλεί σε συγκέντρωση στο προαύλιο του υπουργείου Εξωτερικών στις 13.00 μ.μ.

Ο πρόεδρος της Ένωσης πρέσβης Θ. Δασκαρόλλης, κατηγορεί τον πρωθυπουργό και την ηγεσία του υπουργείου Εξωτερικών ότι «επέλεξαν την οδό των ανομολόγητων χειρισμών σε καίρια εθνικά θέματα από παραθεσμικούς μηχανισμούς, προφανώς όχι με το αζημίωτο», τονίζει ότι «η χώρα βιώνει άμεσα τις οδυνηρές και καταστροφικές συνέπειες της διπλωματικής και οικονομικής διαπραγματευτικής ανικανότητας των κυβερνώντων», και επισημαίνει ότι , «η διπλωματική υπηρεσία διαλύεται όχι λόγω της οικονομικής κρίσης, αλλά λόγω της συγκεκριμένης πολιτικής της πολιτικής του «κατευνασμού» της Τουρκίας και της εκχώρησης κυριαρχίας και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων».


«Αφού τα βρίσκουμε με τους Τούρκους, γιατί να έχουμε πρεσβείες στη Χιλή, στο Περού ή στο Καζακστάν. Θα 'χει η Τουρκία εκεί για μας, αφού προσχωρούμε στη νεο-Οθωμανική Αυτοκρατορία», τονίζει ο πρέσβης Θ. Δασκαρόλλης

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα είπαν οι διπλωμάτες στους μειοδότες πολιτικούς.
Αντίσταση παντού