5/5/12

Οι καθαροί Έλληνες, η εσχάτη προδοσία των ΝΔΠΑΣΟΚ και το προεκλογικό μήνυμα Πούτιν προς τον ΛΑΟΣ

Θέλανε ένα Κόσσοβο εδώ στην Ελλάδα, στη Θράκη, στην Κρήτη, στην Ήπειρο. Αυτό μεθοδεύουν και αυτή είναι η εσχάτη προδοσία και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να υλοποιήσουν αυτά τα σχέδια.
Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφερης στην κεντρική προεκλογική ομιλία στην Αθήνα αφού ανακοίνωσε την επιστολή Πούτιν, λέγοντας , « Σας μεταφέρω τις ευχές για εξαιρετική επιτυχία του Βλαδίμηρου Πούτιν του Προέδρου της Ρωσίας, δυο ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. Δεν είμαστε μόνοι μας.», και συνέχισε λέγοντας, «αισθανόμαστε ότι έχουμε μαζί μας τη δύναμη των καθαρών Ελλήνων, τη δύναμη των υπευθύνων Ελλήνων, τη δύναμη την δική σας. Τη δύναμη, που την Κυριακή θα μας φέρει πιο δυνατά στη Βουλή. Χαιρετίζω όλους αυτούς τους καινούριους φίλους, που ήρθαν από τη Ν.Δ. και από το ΠΑ.ΣΟ.Κ. Καλώς ορίσατε. Αυτό είναι το σπίτι σας». Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφερης , συνέχισε τονίζοντας: «Τώρα, μας βάζετε στη Βουλή για να σώσουμε την Ελλάδα. Κι΄ όταν λέω Ελληνίδες και Έλληνες να σώσουμε την Ελλάδα, κυριολεκτώ. Δεν το είπα στις 10 Φεβρουαρίου. Ο κύριος λόγος της αποχωρήσεώς μου από την κυβέρνηση είναι ότι συνέλαβα εκεί μέσα τα σχέδια, που ήσαν εναντίον της πατρίδας. Μέσα εκεί κατάλαβα ότι όλη η ταπείνωση και όλη η προσπάθεια μειώσεως του βιοτικού επιπέδου είχε να κάνει με ένα σχέδιο αποκοπής περιοχών της Ελλάδος. Θέλανε ένα Κόσσοβο εδώ στην Ελλάδα, στη Θράκη, στην Κρήτη, στην Ήπειρο. Αυτό μεθοδεύουν και αυτή είναι η εσχάτη προδοσία και δεν πρόκειται να τους αφήσουμε να υλοποιήσουν αυτά τα σχέδια. Και πολύ υποψιάζομαι, ότι κάποιοι μηχανισμοί επεξεργάζονται τέτοια σχέδια. Ήξερα και έβλεπα ότι κάτι μεθοδεύεται για να μας πάρουν μέσα από τα χέρια πετρέλαιο και αέριο που βρέθηκε νοτίως της Κρήτης.
Να ξέρουν, όμως, ότι δεν υπάρχει ένας Έλληνας, κανένας Έλληνας ανάμεσά μας, που δεν θα δώσει και τη ζωή του προκειμένου αυτά τα σχέδια να μην λάβουν σάρκα και οστά».

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΨΗΦΟ ΣΤΟ ΛΑ.Ο.Σ.
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΠΥΡΟ.

Ανώνυμος είπε...

Τυπικό χαρτί για τα συγχαρητήρια που του έστειλε είναι.
Και μάλιστα όχι με υπογραφή του Πούτιν αλλά του πρέσβη.
Καλά να κομπάζει για αυτό ο κουτοπόνηρος αλλά και εσύ ρε Σπύρο που ξέρεις από αυτά ;
Κρίμα...

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...