24/5/12

Όταν πέφτουν οι μάσκες τα πρόβατα αναφωνούν στερνή μου γνώσηηηηη!!!!

Αφού έκαναν τη δουλειά που τους ανέθεσαν αποσύρεται από τις εκλογές το ΕΠΑΜ του βρεκεκέξ Ρουφιανέξ και οι απόστρατοι πλακώθηκαν με την Φιλελεύθερη πουστιά.

«Η Πολιτική Γραμματεία του Ε.ΠΑ.Μ., αποφάσισε να μην συμμετάσχει στις εκλογές της 17ης Ιουνίου 2012, εκτιμώντας ότι με τις υπάρχουσες συνθήκες πόλωσης, δεν μπορεί να υπάρξει ευρύτερη λαϊκο-μετωπική δράση και ως εκ τούτου, αρνείται να συμβάλει στην διαδικασία πόλωσης που επιβάλει το κατεστημένο, αξιοποιώντας για μια ακόμη φορά το δίλημμα ανάμεσα σε δεξιά και αριστερά», και επομένως, «η τρέχουσα εκλογική αναμέτρηση δεν πληροί τους όρους και τις προϋποθέσεις για την προώθηση λύσης προς όφελος του Λαού και της χώρας». Οπότε μόνο προς όφελος της Goldman Sachs γίνονται οι εκλογές. Το Ε.ΠΑ.Μ. δεν μπορεί να ταυτιστεί, ούτε να προτείνει καμιά πολιτική δύναμη, ενώ το ειδικό αντιμνημονιακόμετρο του κ. Καζάκη έδειξε ότι «καμιά από τις πολιτικές δυνάμεις που εμφανίζονται ως αντιμνημονιακές δεν πληροί εκείνα τα κριτήρια που θα τις χαρακτήριζαν γνήσια αντιμνημονιακές».Στο μεταξύ ο κυρ Στέλιος καλεί τον Καζάκη τον Μαχτατζή να ταχτοποιήσει τις εισέτι ανεκπλήρωτες οικονομικές υποχρεώσεις του από την εκλογική σύμπραξη στην οποία μετείχε, λέγοντας: «Εμείς στην Δημοκρατική Αναγέννηση δεν συνηθίζουμε τις αστοχίες μας να τις φορτώνουμε σε άλλους. Ούτε και τους λογαριασμούς μας».
Στη συμμαχία του διαφημιστή, με το ΚΙΣ/Δράση του Ιουδαίου Mano, και τη Φιλελεύθερη πουστιά, ορισμένοι ανακάλυψαν αργά ότι η διαστροφή είναι στην υποχρεωτική ύλη του «Ταλμουδισμού» και όχι στην «κατ΄ επιλογή» ύλη, οπότε η πλειοψηφία των μελών του Πολιτικού Συμβουλίου, του κόμματος facebook του διαδημιστή, υπό τον Αντιπρόεδρο κ. Κωνσταντίνο Λουκόπουλο, υποστράτηγο ε.α., διαχώρησε τη θέση της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η Προδοσία του 1897 ήταν η μητέρα εκείνης του 1922

 Ο Λαός ήταν εξαλος με την ξένη Ακρίδα και τους Αυλικούς  Ο Δημήτριος Ράλλης ήταν γιος του Γεωργίου Ράλλη, νομικού, πολιτικού και μέλους της...