2/5/12

Μετά τις κάλπες τι γίνεται ;

Η «Κόκκινη Γραμμή» την Κυριακή το βράδυ είναι: Πρωθυπουργός ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Το Μνημόνιο που υπέγραψαν Σαμαράς και Βενιζέλος,  δεν προχωράει. Το παραδέχθηκε και η κ. Λαγκάρντ. Είναι υφεσιακό. Οδηγούμαστε σε μακροχρόνια ύφεση, μαρασμό και αποτελμάτωση και σε ρήξη της κοινωνικής συνοχής. Μείωση μισθών στο επίπεδο Ρουμανίας και Βουλγαρίας στα 250 ευρώ, χωρίς  πρόβλεψη για την ρύθμιση των δανείων των νοικοκυριών ενώ οι ομολογιούχοι που εμπιστεύτηκαν τις οικονομίες τους στο ελληνικό κράτος  χάνουν τα λεφτά τους από το κούρεμα.
Οι κάλπες πρέπει να αναδείξουν δυνάμεις που πιστεύουν ότι το Μνημόνιο δεν προχωράει, αλλά που  έχουν και μια συγκεκριμένη πρόταση.
Μετά τις εκλογές,, η νεα πολιτική ηγεσία που θα αναδειχθεί, θα πρέπει να  συζητήσει το πως η χώρα θα ανακτήσει την εθνική της  κυριαρχία. Πρέπει να κατατεθεί σχέδιο εξόδου από την κρίση. Χρειαζόμαστε ανθρώπους με μυαλό και όχι με ένα στείρο και άγονο τσαμπουκά που δεν μας βγάζει πουθενά. Η «χύμα λογική» του  Τσίπρα και της Παπαρήγα και του αριστεροδεξιού Καμμένου  με τις συνεχείς αρνήσεις, δεν οδηγεί πουθενά. Η αυτοχειρία δεν είναι λύση .
Είναι ζωτική ανάγκη για τους λαούς του Νότου να συμπράξουν σε ένα ενιαίο μέτωπο και να διεκδικήσουν αλλαγή πολιτικής . Το μέλημα της Ευρώπης πρέπει να είναι νέα ισοτιμία Ευρώ-Δολαρίου. Η  δική μας πρόταση,   είναι να πάμε  οι χώρες του Νότου, σε ένα μέτωπο, στο Βερολίνο και να τους πούμε να ξεχάσουν την μονομερή λιτότητα και το ακριβό ευρώ. Το μόνο ρεαλιστικό πράγμα τώρα, είναι ότι να επιβληθεί μια παγκόσμια σεισάχθεια, διότι αυτά που χρωστάνε  στις «αγορές» τα κράτη οι επιχειρήσεις και τα νοικοκυριά , είναι πολλές φορές περισσότερα από την συνολική παραγωγή του πλανήτη.
Αν συνεχίσουμε με την πολιτική ψωροκώσταινας των  Βενιζέλου και Σαμαρά, τότε θα χαθεί και αυτή και η επόμενη γενιά. Ο κ. Σαμαράς, όσα και αν λέει στο Ζάππειο, ότι και να υπόσχεται δεν μπορεί να κάνει τίποτα αν δεν πάρει πρώτα την άδεια από του. Τόμσεν.
Ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος  που έχουν εξαρτήσει την πρωθυπουργοποίησή τους από τη Γερμανία και την Ουάσιγκτον, έχουν δεσμευθεί με τις  υπογραφές τους  ότι όσο πολιτεύονται δεν θα ασκήσουν πολιτική ενάντια στο Μνημόνιο. Αυτό τους έχει αφαιρέσει το δικαίωμα να είναι στο τιμόνι της χώρας.
Για αυτό η  δική μου «Κόκκινη Γραμμή» μετά την Κυριακή το βράδυ είναι: Πρωθυπουργός ο Γιώργος Καρατζαφέρης.



Σπύρος Αλεξάνδρου Χατζάρας
Υποψήφιος με τον ΛΑΟΣ στην Β Αθηνών

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Πώς θα είναι Πρωθυπουργός ο Καρατζαφέρης; Με την στήριξη των κομμάτων της Goldman Sachs;

Εκτίθεσαι....

Η παραμονή του Παπάγου στην Αθήνα ήταν δική του απόφαση

Από τα Πρακτικά της Συσκέψεως στα Ανάκτορα  Τατοίου στις 11 το πρωί  της 18ης Απριλίου 1941 . Παρόντες: Γεώργιος Β', Βασιλεύς των Ελλήνω...