5/5/12

Για μια ελεύθερη Ελλάδα που θα ανήκει στους Έλληνες

Για την επόμενη μέρα, Λαός ενωμένος ποτέ νικημένος

Στις κάλπες, την Κυριακή, θα αναμετρηθούν, ο φόβος , που καλλιεργούν τα «επικοινωνιακά επιτελεία», που συνιστούν στους πολίτες αδράνεια και «ψήφο σταθερότητας» προς τους τοκογλύφους τον Σόϊμπλε, και τον Ράιχενμπαχ, η δικαιολογημένη οργή και ο θυμός των θυμάτων της κρίσης, που χειραγωγείται και αυτή από τα επικοινωνιακά επιτελεία, και κατευθύνεται προς τον χουλιγκανισμό και την αριστερά, αλλά και η ελπίδα, που συνιστούν και εκφράζουν οι δημοκρατικές πατριωτικές ιδέες, των οποίων την κύρια πολιτική έκφραση αποτελεί ο ΛΑΟΣ που είναι δύναμη προοπτικής , που εγγυάται την ελπίδα, και τη σταθερότητα . Οι τοκογλύφοι μίλησαν χθες, δια του Σόϊμπλε, και μας είπαν ότι , « Ελλάδα θα πρέπει να υποστεί τις συνέπειες αν η κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις εκλογές της Κυριακής δεν σεβαστεί τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει η χώρα στα πλαίσια του μνημονίου με την ΕΕ και το ΔΝΤ», και ότι, «τα αποτελέσματα των εκλογών τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Γαλλία δεν θα έχουν καμία ουσιαστική επίδραση στην γερμανική οικονομική πολιτική», της Goldman Sachs. Ταυτόχρονα, το Διεθνές Χρηματοπιστωτικό Ινστιτούτο, μας συνέστησε κυβέρνηση συνασπισμού Νέας Δημοκρατίας και ΠΑΣΟΚ , επειδή, «μόνο αυτή η συνεργασία θα έχει τη δυνατότητα, αλλά και το στόχο, να προασπίσει την ευρωπαϊκή ταυτότητα», της χώρας μας, και προβλέπει ότι ο εκλογικός νόμος θα επιτρέψει στα δύο κόμματα να συγκροτήσουν κυβέρνηση με προβάδισμα 8 εδρών έστω κι αν συγκεντρώσουν αθροιστικά το 37% των ψήφων.Το Μνημόνιο δηλαδή που υπέγραψαν, οι ΠΑΣΟΚΝΔ κατέστησε την Ελλάδα και τον Ελληνικό Λαό υποτελείς και μας υποχρεώνει να εκτελούμε τις εντολές των «κυρίων μας».
Οι εκλογές της 6ης Μαΐου δεν θα σημάνουν το τέλος της κρίσης αλλά την απαρχή μιας μακράς και σύνθετης πολιτικής οικονομικής και κοινωνικής διαδικασίας ανασύνθεσης. Και σε αυτή το πατριωτικό κίνημα πρέπει να βρίσκεται στη θέση του οδηγού. Το ΠΑΣΟΚ, θα κλείσει τον βίο του λογικά. Όχι όμως και η ΝΔ. Εύχομαι οι αναιδείς και απροκάλυπτες παρεμβάσεις των τελευταίων ωρών, να βγάλουν από τον λήθαργο τους Έλληνες που θέλουν να ψηφίσουν Σαμαρά, και να τους επαναφέρουν στη σκληρή πραγματικότητα, που λέει ότι το μεταπολιτευτικό Σύστημα Εξουσίας, ξεπουλάει την πατρίδας μας χωρίς ντροπή και ζητάει να συνεχίσει το αντεθνικό και αντιλαϊκό του έργο με την ψήφο μας και την έγκριση μας. Αύριο ψηφίζουμε ενάντια στους τοκογλύφους. Ψηφίζουμε : «Να φύγουν οι Λαθρομετανάστες εδώ και τώρα».Ψηφίζουμε, Εθνική Ανεξαρτησία και Λαϊκή Κυριαρχία. Ψηφίζουμε, Νομο και τάξη και δουλειά στον Έλληνα εργάτη. Ψηφίζουμε ΛΑΟΣ και Σπύρο Χατζάρα στη Β Αθηνών.

Σπύρος Χατζάρας

ΥΓ. Παρακαλώ τους φίλους του Δελτίου των 11 αυτό το κείμενο να το στείλουν στους γνωστούς και φίλους τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...