5/5/12

Οι δημοσκόποι αύριο θα σκίσουν τα πτυχία τους

Η πέμπτη και έκτη θέση παίζεται ανάμεσα στον ΛΑΟΣ τη ΔΗΜΑΡ και τους Αν. Ελληνες.

Η μασονική «Χρυσή ΠασοκΑυγή» παλεύει για το 3%, όπως και οι Οικολόγοι, και η Ντόρα Μητσοτάκη .

Μερικές κυλιόμενες δημοσκοπήσεις τελείωσαν χθες βράδυ και άλλες συνεχίζονται και σήμερα Το πρώτο συμπέρασμα των δημοσκόπων που αύριο θα σκίσουν τα πτυχία τους είναι ότι το αποτέλεσμα είναι ακόμα ρευστό λόγω της άρνησης πολλών πολιτών να απαντήσουν.
Οι περισσότερες έρευνες δείχνουν τη Ν.Δ. πρώτη με ποσοστό γύρω από το 25%, και το ΠαΣοΚ να δίνει μάχη με τον ΣΥΡΙΖΑ για τη δεύτερη θέση, με κάποιες δημοσκοπήσεις να δείχνουν τη διαφορά στα πλαίσια του στατιστικού λάθους. Τέταρτο κόμμα θα είναι το ΚΚΕ με ποσοστό γύρω στο 9 % , και η πέμπτη θέση παίζεται ανάμεσα στον ΛΑΟΣ, στη ΔΗΜΑΡ και τους «Καμμένους».
Παλεύουν γύρω από το 3% η Χρυσή ΠΑΣΟΚΑυγή, οι Οικολόγοι, ο ΔΗΣΥ, και η κα Κατσέλη, με κάποιες δημοσκοπήσεις να δείχνουν το ένα κόμμα να μπαίνει και άλλες το άλλο.
Καλή ψήφο, στον ΛΑΟΣ και στον
ΣΠΥΡΟ ΧΑΤΖΑΡΑ !!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

"Κυρία Κατσέλη" βλέπω. "Οικολόγοι" βλέπω. "ΔΗΣΥ" βλέπω. Αλλά "μασονική Χρυσή Πασοκαυγή". Χαίρε εμπάθεια!

Το Λαός έκανε κολλεγιές με τους Εβραίους, εγχώριους και διεθνείς, με την κυρά-Τζαβέλα-Κατσίκη από τα κιμπούτς.

Την Χρυσή Αυγή, τήν καθυβρίζουν οι ραββίνοι... Κατά τ' άλλα είναι μασόνοι και τσάτσοι του Πασόκ...
Μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια.

Τό αναρτώ και δεύτερη φορά, αν και είμαι σίγουρος ότι πάλι δεν θα τό ανεβάσεις, γιατί φοβάσαι την αλήθεια.
Είναι τυχαίο ότι ένας ραββίνος -"βιβλικός σιωνιστής"- χρησιμοποιεί τα ίδια επιχειρήματα κατά της Χρυσής Αυγής με αυτά που χρησιμοποιούν όλα τα κόμματα και όλα τα ΜΜΕ, συμπεριλαμβανομένων του προέδρου σου, των υποτακτικών του και της αφεντιάς σου;;;
Μάλλον όχι...

http://www.youtube.com/watch?v=t7eLERLoCns

Αλλά οι ιουδαίοι τοκογλύφοι φοβούνται τον γλύφτη του Παπαδήμου...
Περαστικά και καλή λευτεριά...

Ανώνυμος είπε...

Μεταφέρω τα λόγια του Καρατζαφέρη από την συνέντευξη που έδωσε την Τετάρτη στο Kontra:
“Ποιο είναι το φάσμα, όπως προβάλλεται τουλάχιστον, από τα οποιαδήποτε ευρήματα σοβαρά και λιγότερο σοβαρά; Είναι δυο κύκλοι ομόκεντροι. Είναι ο κ. Βενιζέλος με τον κ. Σαμαρά, δεν χωρά αμφιβολία. Αυτοί είναι «σημαδεμένοι». Αριστερά του Βενιζέλου είναι ο κ. Κουβέλης, πιο αριστερά είναι ο κ. Τσίπρας και πιο αριστερά είναι η κ. Παπαρήγα. Δεξιά, είναι ο κ. Σαμαράς, αμέσως μετά είμαι εγώ, παραπέρα είναι ο κ. Καμένος και πάρα πέρα είναι η Χρυσή Αυγή. Από αυτό που ακούσατε από αυτό τον συνδυασμό των κομμάτων της Κυριακής το βράδυ, τα τέσσερα «ακραία», δυο και δυο, έχουν πει ότι δεν συζητάμε για τίποτα. Καμία κουβέντα. Είμαστε στα «κάγκελα». Άρα λοιπόν περιορίζεται ο αριθμός εκείνων οι οποίοι θα πρέπει αναγκαστικά να βρούνε μια λύση. Δεν πρέπει να μείνει η χώρα ακυβέρνητη. Δεν πρέπει η χώρα να διαλυθεί. Δεν πρέπει η ακυβερνησία να δημιουργήσει άλλοθι για περαιτέρω κακοποίηση και ασέλγεια εις βάρος της Πατρίδας. Έτσι το αντιλαμβάνομαι. Γι’ αυτό λέω ότι είμαστε μοχλός ομαλότητας και σταθερότητας. Σκεφτείτε, άσκηση εργασίας, να μην είμαστε μέσα. Σκεφτείτε. Εγώ νομίζω ότι μπορεί να με ψηφίσει και ο ίδιος ο Σαμαράς, ή ο Βενιζέλος ή κάποιοι άλλοι γιατί φοβούνται το αύριο χωρίς την παρουσία του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Και αν θα παρακολουθήσετε, ο κος Σαμαράς μιλάει για Τσίπρα, μιλάει για Καμμένο, μιλάει για Χρυσή Αυγή, αλλά δεν μιλάει για μένα. Το ίδιο και ο κος Βενιζέλος. Γιατί έχουν συνειδητοποιήσει ότι η επόμενη μέρα χρειάζεται σοβαρότητα. Αυτοί οι οποίοι ήθελαν να με βγάλουν από το παιχνίδι τον Φεβρουάριο οι ίδιοι τώρα λένε «αμάν, αν δεν μπει ο Καρατζαφέρης την Κυριακή το βράδυ, τι κάνουμε»; Οι ίδιοι! Εξ ου και άνοιξαν πάλι τα κανάλια. Με Σαμαρά και Βενιζέλο δεν πάω, γιατί έχουν δεσμευτεί από τη στιγμή που έβαλαν την υπογραφή στην επιστολή της κας. Λαγκάρντ. Είναι σαν να αφήνω το λεωφορείο σε έναν που έχει δέσει τα χέρια του πισθάγκωνα. Δεν γίνεται. Από κει και πέρα όμως, εκεί μέσα θα είμαστε 300. Όλο και κάποιος θα βρεθεί. Γιατί να μπω σε ονόματα σήμερα και να μην περιμένω την Κυριακή το βράδυ;”

Κατά τα λοιπά τόν φοβούνται...
Εκτίθεσαι!

Ανώνυμος είπε...

@......Κατά τα λοιπά τόν φοβούνται...
Εκτίθεσαι!
EΣΥ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΣ ΛΥΣΗ ΤΗΝ.....ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!!!!ΜΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΑΣ ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΑΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΔΕΛΦΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΥΡΩΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΕΙ Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΛΕΠΕΝ, ΔΙΟΤΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑΖΙ.
ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΝΕΝΟΣ;;;;

Ανώνυμος είπε...

Τον ψηφισαμε για να πλακωσει στο ξυλο μερικούς πουλημενους (ιδιαιτερα δε δημοσιογραφους). Και νοων νοειτω....