12/12/13

Το διεθνές συνδικάτο της ανηθικότητας και η Ρωσία

Ιστορικός λόγος του Βλαντίμιρ Πούτιν
για τον προοδευτικό συντηρητισμό
Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν στο 9ο ετήσιο Διάγγελμά του προς την Ομοσπονδιακή Συνέλευση, από την αίθουσα Γεωργίου του Κρεμλίνου τόνισε ότι καθήκον της Ρωσίας και του ρωσικού Έθνους είναι η υπεράσπιση της Διεθνούς Ειρήνης από το « το όργιο του ανήθικου διεθνούς συνδικάτου».
«Πρέπει να ανταπεξέλθουμε σε αυτή την πρόκληση, και πρέπει να υπερασπίσουμε την διεθνή ειρήνη , την ενότητα της κοινωνίας μας, και την ενότητα και την ακεραιότητα του ρωσικού κράτους», είπε ο Πρόεδρος.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν προσδιόρισε την πολιτική του φιλοσοφία επικαλούμενος τον Νικολάι Μπερντιάγιεφ, και τόνισε ότι το νόημα του συντηρητισμού δεν έγκειται στο ότι εμποδίζει την κίνηση προς τα εμπρός, αλλά στο ότι εμποδίζει την κίνηση προς τα πίσω και κάτω, προς το χαοτικό σκοτάδι, στο οποίο σπρώχνουν τον κόσμο όλοι εκείνοι που σήμερα πρωταγωνιστούν σε «ορισμένες χώρες» για την καταστροφή των παραδοσιακών αξιών, και την αναθεώρηση των αρχών της ηθικής και της ηθικότητας.

4 σχόλια:

ΜΙΛΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ είπε...

χρονια πολλα για σημερα. ο πουτιν ειναι ενας.

Ανώνυμος είπε...

Μεγάλος Ηγέτης!!!!!!!
Μακάρι να είχαμε κι εμείς κάποιον σαν τον Πούτιν. Δυστυχώς εμείς διανύουμε ακόμα την περίοδο "γιέλτσιν" που ξεπουλιούνται τα πάντα και καταστρέφεται η Ελλάδα.

Ανώνυμος είπε...

Η Ρωσία έχει Πούτιν.

Η Ελλάδα έχει π**στιν...

Σπύρο, πολύχρονος!!!

Ανώνυμος είπε...

Αν ΕΝΑΣ ηγέτης στον κόσμο αξίζει να λέγεται "ελέω Θεού" αυτός ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ!

Αυτό που έκανε δεν ήταν "διάγγελμα"...

ΗΤΑΝ ΚΥΡΗΞΗ ΠΟΛΕΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΗ ΤΡΑΠΕΖΙΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΩΝ "ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ"!

Υ.γ Χρόνια ΚΑΛΑ προτίστως, (τα..."πολλά" δευτερευόντως :-) ) και από μένα κύριε Χατζάρα,ο Θεός να σας έχει γερό να ΜΑΣ "ΤΣΙΓΚΛΑΤΕ"! ;-)

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...