23/11/14

Βάλτε τώρα που γυρίζει

Οι 182 βρέθηκαν και τώρα απομένει
η εθνική συμφωνία με τους «δανειστές»

Οι «φορείς της εξουσίας», και οι «εντεταλμένοι» δημοσιογράφοι υπολογίζουν ότι υπάρχουν 175 βουλευτές για να ψηφίσουν τον άγνωστο ακόμα υποψήφιο πρόεδρο, ενώ από τα υπόγεια του Μαξίμου, ο φον Μουρούτης, διαρρέει ότι έχουν... 182 βουλευτές στο τσεπάκι τους, διότι άλλοι 7 θα ψηφίσουν για «εθνικούς λόγους» στην τρίτη ψηφοφορία διότι όπως είπε και η κ. Κουντουρά ,«πάνω από κόμματα και παρατάξεις πρέπει να είναι η ευημερία της Ελλάδας και οι πολίτες».
Όπως γράφουν οι περισσότερες κυριακάτικες εφημερίδες «η συμφωνία με την τρόικα θα κλειδώσει και τους 180».
Οι «σύνδεσμοι» επί των διαβουλεύσεων από την πλευρά της κοινοπραξίας είναι οι κκ. Σταμάτης, Βορίδης και Λαζαρίδης. Ο Εμπόλα από το «Έθνος» αποκαλύπτει στα σχέδια Σαμαρά - Βενιζέλου είναι να προτείνουν για τη θέση του Προέδρου τον Δημήτρη Αβραμόπουλο και δίνει ονόματα «αριστερών» και «αντιμνημονιακών» προεδρικών που έχουν κλείσει. Καπερνάρος, Νταβρής, Γιοβανόπουλος, Κασαπίδης, Κουράκος, Λυκούδης, Πολύδωρας, Ψαριανός, Οικονόμου ,Μελάς, Αηδόνης, Χαϊκάλης, Μπούκουρας, Αλέξοπουλος, Ανδρουλάκης, Μουτσινάς,Αβραμίδης και οι κυρίες Μάρκου και Ιατρίδη.

ΥΓ. Δεκαήμερο χριστουγεννιάτικων προσφορών χωρίς εκπτώσεις

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Διευθυντήριο Μαξίμου:
Το νεο διευθυντήριο:
Χέρι-χέρι η Νεολαία ΕΠΕΝ (με τσεκούρι)
και η Β' Πανελλαδική-αριστερίστικη φράξια της ΕΚΟΝ Ρήγας Φεραίος (και πάλαι ποτέ) "ο κάθε σέξυ νέος"...
Το "ποθούμενον":
Πρόεδρας-Προεδράρας "συνταγματικού τόξου" Αντιφασισταράς με τις απολυμασμένες ψήφους μεταμελημένων και ελαφρώς μεταχειρισμένων "νεοναζί" !!!
Ε ! ρε γλέντια...

Η Προδοσία του 1941. 18 Απριλίου .Η Μεγάλη Παρασκευή του ελληνικού Κράτους και του Ελληνικού Λαού Η Δολοφονία του Κορυζή από το Ιωάννη Διάκο

 του Σπυρίδωνα Χατζάρα  Η 18 Απριλίου 1941, ήταν η 13η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης και η 173η συμμετοχής της Ελλάδας στον Πόλεμο.  Από ολ...