16/11/14

O «διάβολος» , ο αιμοσταγής σφαγέας Λιέμπα Νταβίντοβιτς Μπρονστάιν

Από τη συνέντευξη στην Ελεύθερη Ώρα του Σαββάτου

EΩ.Γράψατε το βιβλίο «Οι Αθέατοι. και οι αχυράνθρωποί τους», όπου αναφέρεστε στον ρόλο του διεθνούς εβραϊσμού στην επανάσταση των μπολσεβίκων.
ΧΑΤΖΑΡΑΣ:  Δεν υπάρχει Κομμουνισμός και δεν υπάρχει «επανάσταση». Πραξικόπημα έκανε ο Λένιν με τα όπλα που του έδωσε ο Κερένσκι. Είναι μια απάτη. Υπάρχει μόνο η Χρηματοπιστωτική Διεθνή της Νέας Υόρκης. Το τραπεζικό κεφάλαιο δεν έχει πατρίδα και είναι όπου γης και πατρίς.
Η ψευδο-αντίθεση, «Κομμουνισμός» στην Μόσχα, Καπιταλισμός στην Νέα Υόρκη, λύθηκε το 1989, και η Νέα Σύνθεση, ήταν το «τέλος της Ιστορίας», η παγκόσμια διακυβέρνηση των Αθέατων, και η «νέα ΕΣΣΔ», που είναι το τέταρτο Ράιχ, η ΕΕ, που δεν είναι κράτος, αλλά μια διεθνιστική «μη κυβερνητική» γραφειοκρατία, και μια (Ιουδαϊκή) Κεντρική Τράπεζα.
Οι «έξυπνοι» μας λένε ότι πρέπει να πιστεύουμε ότι οι Εβραίοι Γιάκοντα και Γιεζώφ λειτουργούσαν με τις εντολές του Στάλιν. Για το «Ολοκαύτωμα» των Σλάβων και τα εκατομμύρια που πέθαναν από την πείνα στην Ουκρανία δεν φταίνε οι Εβραίοι, κομισάριοι και ο Τρότσκι αλλά ο Στάλιν που τους έστειλε τελικά στο απόσπασμα.
O «διάβολος» , ο αιμοσταγής σφαγέας ήταν ο Λιέμπα Νταβίντοβιτς Μπρονστάιν , και τα τέκνα του, τα διαβολάκια, είναι σήμερα η ΑΝΤΙΦΑ.
Το πρόβλημα της ανθρωπότητας δεν είναι οι «Εβραίοι» γενικά. 
Το πρόβλημα, πολύ ειδικά, είναι οι αφομοιωμένοι, οι Ντονμέ. Εδώ στα μέρη μας αφομοιώθηκαν πρώτα με τους Οθωμανούς, και μας προέκυψαν ο Κεμάλ, ο Ερντογάν, ο Νταβούτ-ογλού, όπως ο Εβραίος Σιλιχτάρ Μπόδα, η «πουτάνα» που έβριζε ο Καραισκάκης, αλλά και «εθνικοποιημένες» οικογένειες όπως , Μινέικο, Δένδε, Σημίτη, Αλαμπαν, Αλαφουζ, Σάλα, Καπελούτο, Καμχή, Μπονφίλ, Ορλάντο, Μπέν-ακη και άλλοι πολλοί. Στην υπόλοιπη Ευρώπη, ιδίως μετά τον Ναπολεόντειο Κώδικα, οι Εβραίοι άλλαζαν ταυτότητα ονόματα, και θρησκεία και άρχισαν να κάνουν μικτές οικογένειες. Αυτοί είναι το πρόβλημα. Οι μυστικοί.
Οι διπλοπρόσωποι.
Η φαλακρή τραγουδίστρια από την Κέρκυρα δηλώνει «είμαι Ελληνίδα, χριστιανή ορθόδοξη, εγγονή και δισέγγονη ιερέα» αλλά αυτό δεν είναι τίποτα.
 Σε όλους μπορεί να συμβεί. Εδώ ο Σέσιλ από τη Ρόδο, (Cecil John Rhodes) , ήταν υιός «αιδεσιμότατου της αγγλικανική εκκλησίας». Και από αυτούς κανείς δεν πέθανε στα «Κρεματόρια».
Ο δικός μας, ο «Ροζάκης» άλλωστε, ήταν συνεργάτης των «αρχών κατοχής». 
  Το βιβλίο μου οι «Αθέατοι» είναι ένας οδηγός κατανόησης αυτής της πραγματικότητας, και επιβεβαιώνεται κάθε μέρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 20η Απριλίου στην Ιστορία

H 20η Απριλίου είναι η 111η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Υπολείπονται 255 ημέρες μέχρι τη λήξη του έτους.   491 ....