19/11/14

Στην υγεία μας ρε παιδιά!

Υπουργικά ταξίδια στη Νέα Υόρκη ,(γιά τουρισμό, διασκέδαση και ψώνια), με χρήμα των «κορόϊδων»

Τέσσερεις (!!!) υπουργοί σε ολιγόωρο...''φόρουμ'' , (1η Δεκεμβρίου, στο Metropolitan Club, Manhattan),  γιά την...''ανάπτυξη'' και... ''επενδύσεις''στην Ελλάδα :
Κων/νος Σκρέκας, Μιλτ. Βαρβιτσιώτης, Χρ. Σταϊκούρας, Ασημ. Παπαγεωργίου. (Ο Νότης ο φελλός αυτή τη φορά θα λείπει. Ότι ψώνισε -ψώνισε)
Τα μικρο-«φόρουμ» στη Νέα Υόρκη και αλλού, με τα μηδενικά αποτελέσματα, που επιχορηγούνται από κρατικούς Οργανισμούς Ελλάδας (για να επωφελούνται «ημέτεροι» και «πρωθυπουργικοί φίλοι»), αποτελούν μια καλή αφορμή-δικαιολογία, για τουριστικά ταξίδια στα …κεντρικά και ψώνια, υπουργών-πολιτικών, κλπ.

Σημ.: Προτείνουμε η υπουργική πολυμελής αντιπροσωπεία (μαζί με τους συνοδούς της), να έρθει στη Νέα Υόρκη με το ''πρωθυπουργικό αεροσκάφος'' (τώρα που η Ελλάδα ''βγήκε από τα μνημόνια'' και έχει ''ανάπτυξη'', όπως ισχυρίζεται ο πρωθυπουργός της), γιά ''να γίνει επενδυτικός ντόρος'' και να επωφεληθούν ακριβά εστιατόρια, εμπορικά καταστήματα και... στρηπτιτζάδικα Μανχάτταν, όπως συνηθίζεται με τις ελληνικές υπουργικές και λοιπές αποστολές.

Περισσότερα στο www.kalami.net  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...