20/1/15

Προεκλογικές εξελίξεις

Χαμός! Φεύγει από τον Θαμαρά ένα 2,5 % και πάει στρέιτ στον ALEXIS.Η φρουφρου ελαφροδεξια νεολαία και οι νοικοκυραίοι της γενιάς του Βορίδη, πάνε ΣΥΡΙΖΑ, ενώ η κουτσή Μαρία κατήγγειλε τον φον Μουρούτη επειδή ,«δεν λένε την αλήθεια όσοι ισχυρίζονται ότι με τον ΣΥΡΙΖΑ θα έρθει ορυμαγδός».
Η Singular Logic που θα βγάλει τα αποτελέσματα λέει ότι υπάρχουν πολλά μικρά κόμματα που ενδεχομένως θα βρίσκονται κοντά στο 3% το βράδυ της Κυριακής.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Λοιπον τωρα με ντραβαλα εβραιων και μουχαμετηδων στη γαλλια εγινε φωτεινο κατι για αυτη τη χωρα

διαβαζοντας το σκεπτικο των γαλλων της τσαρλι χεμπδο καταλαβαμε οτι η γαλλια ειναι ενα προπυργιο μια φιδοφωλια των εβραιων και των καπιταλιστικων ιδεων και στοχευσεων.

ολα αυτα τα περι διαφωτισμου περι λεμπερτε εγκαλιτε και λοιπα ειναι τριχες που τις κοτσαρουν στους σκλαβωμενους επι αιωνες γαλλους οι εβραιοι επικυριαρχοι τους.

η γαλλια πασχει απο ενα ψυχωσικο και εμμονικο σεκουλαρισμο που τον καλλιεργησαν οι παμπονηροι εβραιοι εκει για να εχουν το πανω χερι επι των ντοπιων κουτοφραγκων.


ολα αυτα στη γαλλια με τις παναστασεις δεν ηταν τιποτε αλλο παρα οτι βολευει και προσαρμοζοτανε τελικα στα οφελη των εβραιων καπιταλιστων

και η δημοκρατια αν το σκεφτειτε οπως και ο φεμινισμος για περισσοτερα καταναλωτικα και εργατικα χερια θηλυκα τους καπιταλιστες βολευε για την απροσκοπτη μεγθυνση της παραγωγης τους και την απορροφηση της. και το ντυσαν αυτο με ιδεολογηματα και φουσκωσαν τα μυαλα των γυναικων και φτσανε σημερα οι γυναικες σε αυτο το χαλι να τις περιφρονει το αντρικο φυλο.

οχι μονο ο πολεμος αλλα και η ειρηνη και η δημοκρατια ειναι ιστορικες συνωμοσιες των εβραιων καπιταλιστων στη δουλεψη τους ειναι τα οχηματα τα ανγκαια παραμυθιατης ιστορικης στιγμης.

και αν η καθε δημοκρατια δεν τους κανει πλεον τη δουλεια θα την αλλαξουν και αυτη καποτε.

η νοοτροπια σεκουλαρισμου βολευε τους εβραιους στη γαλλια καθως αρχισαν απο τη φεουδαρχια στον καπιταλισμο και το εμποριο να γινονται αφεντικα και παμπλουτοι.

δεν ειναι τυχαιο που οι εμποροι και τραπεζιτες εβραιοι εντυσαν τον καπιταλισμο στα μετρα τους και του φορεσαν το κουρελι της δημοκρατιας του διεθνισμου και ενος αρρωστημενου ισοπεδωτικου σεκουλαρισμου που υπαρχει στους κουτοφραγκους.
και τους καταστρεφει συνεχεια. οι γαλλοι ειναι μαλθακοι σαν ρατσα και καλοπερασακηδες ειναι μονο για πορνοσεξ και φαι φτιαγμενοι.



γιατι μαζευουν το ισλαμ στη ευρωπη γιατι ενθαρρυνουν τις φυλες και τις νεολαιες της ευρωπης να μεταναστευσουν και να ανακατωθουν πληθυσμιακα και στη συνεχεια και βιολογικα στα κρατη και εδαφη τους και την κανουν ενα υπερκρατος αλα ηπα νομιζετε;

μηπως την ελλαδα δεν επιδιωκουν να φυγει η νεολαια της για να σπασει η φυλετικη συνοχη και αυτο παραπλευρος στοχος ειναι απο σποντα αλλα και αυτοτο εχουν υπολογσει και το επιδιωκουν με ενα χτυπημα στο μπιλιαρντο χτυπας και δευτερους στοχους παραπερα.

Ανώνυμος είπε...

η κινητικοτητα ειναι το εργαλειο για να χτισουν ενα υπερκρατος αν η καθε ελλας εχει συνοχη πληθυσμου πως θα φτιαχτει το ευρωκρατος πρεπει οι φυλες να ειναι ανακατες και τα κεντρα του καπιταλισμου να μαζευουν τα καλυτερα εργαλεια της παραγωγικης μηχανης.

οι εβραιοι ειναι σατανικοι στο διαιρει και βασιλευε μια στο διεθνισμο και μια πλατες στο ισλαμ να κατσικωθει στην ευρωπη μια στο δικο τους φυλετισμο πιστοι.

περαν οτι τους λαθρομεταναστες τους εισαγουν οι καπιταλιστες για να εχουν διαλυμενες αγορες εργασιας και να κονομανε καργα.

ειναι απιθανοι ομως απατεωνες ετσι πρεπει να τους παραδεχτουμε

εχουν πεισει εκατομμυρια κοροιδα με τη δημοκρατια και τον αντιρατσισμο και κανεις δεν τους επιασε πρεφα οτι αυτοι επιδιωκουν να διαλυσουν τις χωρες και να μαζεψουν πακτωλους εργατικων χεριω για να μεγαλωσουν τα περιθωρια κερδους τους.

τους τελειωνουν οι εβραιοι καπιταλιστες τις νεολαιες και αυτες λεν και ευχαριστω αποβλακωμενες απο την πλυση εγκεφαλου στα σχολεια των ελεγχομενων κρατων και τα καπιταλιστικα ιδιωτικα καθως και στα πανεπιστημια που τους μαθαινουν το ποιημα και παο την καπιταλιστικη κια απο την μαρξιστικη αναποδη φοδρα.

τα κοροιδα μιλανε για αντιρατσισμο και αντιφασισμο και οι καπιταλιστες τους παιρνουν τις δουλειες και την εργασια τους για ενα κομματι εισαγοντας λαθρομεταναστες αβερτα!




και οι ηλιθιοι δεν βλεπουν τι παιχνιδι τους στησανε οι εβραιοι και τρεχουν να μαζεψουν οσες φυλες και οσους μπορουν παραπανω στις χωρες τους!

και με παθος μαλιστα ιερο μενος !φανατισμενες κοροιδαρες! οι απλοι οχι οι συνωμοτες αξιωματουχοι

αυτο το εκαναν υστερα ενδιαθετη καπιταλιστικη αξια και το χυνουν στα μυαλα των νεων στα πανεπιστημια ως υπερτατες δυτικες αξιες.

φυσικα αυτες ειναι βολικες κοινωνικες κατασκευες των εβραιων για να εξουσιαζουν τον πλουτο και να κανουν λεφτα διχως εμποδια και συνορα και ιδεολογιες και αξιες.

ο σεκουλαρισμος της γαλλιας ειναι η απατη του εβραιου καπιταλιστη και εμπορα που κρατα τα συνορα ανοιχτα και τη δημοκρατια ενα νευρωσικο φληναφημα στη δουλεψη του

για να κονομαει αυτος και να διασπα τους αντιπαλους του.

Ανώνυμος είπε...

ποσο μαλακες και μουροχαυλοι σαν ρατσα ειστε φραγκοι

το μελλον σας αδηλο και σκοτεινο.

εβραιοι και μουχαμετηδες σφαζονται στο γηπεδο σας σε ουδετερο ας πουμε γιατι δικο τους το χουν κανει ,και σεις ειστε ο κρετινος διαιτητης που τρωει και το ξυλο στο τελος και απο τις δυο ομαδες !


πραγματικα η αποβλακωση που εχει προκαλεσει στους δυτικους το μειγμα καπιταλισμου και μαρξισμου ειναι εκμηδενιστικη στο διαβα της ιστοριας.

και μακρυα χερια της τα πανεπιστημια και τα μμε που κατασκευαζουν στασεις.

τα δε πανεπιστημια στη δοουλεψη των αθεατων στρατολογουν μυαλα στις πολυεθνικες τους εξαγοραζουν την επιστημη στη δουλεψη τους και την χρησιμοπιιουν για να εκμεταλλευονται την αγνοια των μαζων

δειτε τωρα στην ελλαδα πως επιστημη χρησιμοποιειται απο τους ελιτιστες μισανθρωπους για να κλεψει τη ψηφο των πληροφοριακα εντροπικων μαζων .


και ετσι οι απατεωνες μπορουν να πειθουν οτι η δημοκρατια νικα ενω νικητης ειναι η χειραγωγημενη επιστημη.

Ανώνυμος είπε...

δειτε την μερκελ και την πολτικη ειτ της γερμανιας πως υποστηριζει τους αλλοφυλους στη γερμανια ενεκα πεγκιδα

την επιασε πονος;

οχι βεβαια αλλα οι βιομηχανοι και λεφταδες της χωρας χρειαζονται τους ξενους για να εχουν πληθωρα χεριων και μυαλων στην αγορα εργασιας και να συμπιεζουν τα παραγωγικα κοστη και να πλουτιζουν και να ειναι ανταγωνιστικοι

ολα αυτα τα ντυνουν με πολυπολιτισμους αντιρατσισμους και μπαρμποτσαλα

χεστηκε ο πλουσιος γερμανος και η καθε μερκελ για τον καθε βρωμιαρη ελληνα τουρκο αραπη κλπ .


τα προβληματα που γεννουν οι πολιτικες τους ειναι κερδη για αυτους και κολαση για εσας.

απο συμφερον αντιρατσιστες απο την ασφαλεια τους εχουν και το τομαρακι τους και τη ρατσα τους μια χαρα.

απατεωνες ειναι

οταν εκθειαζουν τους ξενους στη γερμανια το κανουν γιατι αυτοι κονομανε

ο φουκαρας γερμανος που τρωει στη μαπα την πανουκλα του πολυπολιτισμου στο σπιτι του η ψυχη του το ξερει.

εκ του ασφαλους ολοι αυτοι ειναι δημοκρατες και αντιφασιστες

αν δεν ειχαν μονον τα οφελη και τι ζημιες να τις πετανε στους φουκαραδες γερμανους θα σου λεγα τι δημοκρατες θα ηταν

η δημοκρατια ειναι βολικη σε αυτες τις περιπτωσεις για τους προνομιουχους και οχημα καταπιεσης για τον φτψχο ανατολικογερμναο της δρεσδης

ο καθε μαικηνας δεν ανταγωνιζεται με τον αραπη λαθραιο εσυ μαλακα ανταγωνιζεσαι

αυτος θελει τον λαθραιο γιατι κονoμαει παραπανω ετσι


και εσυ θα πας με το διπλωμα μηχανικου ηλεκτρονικων να ανταγωνιστεις τον ινδο φτηνο επιστημονα στη καθε δρεσδη μπερλιν αθηνα
καπιτο;

και ουτε θα τον σφαξει κανενας μενει σε βιλαρες και γυρνα στη γη ουλη στα ουρι της γης



Ανώνυμος είπε...

Aδωνιδας

όποιος ψηφίσει το ΠΑΣΟΚ + τη Νέα Δημοκρατία _ στις επικείμενες εκλογές νομιμοποιεί την κλοπή του δημοσίου χρήματος. Ο τηλευπουργός το προχωράει ένα βήμα παραπέρα, δηλώνοντας ευθαρσώς πως το ΠΑΣΟΚ και η Νέα Δημοκρατία είναι ψεύτες και κλέφτες.

https://www.youtube.com/watch?v=8laSLyp3V1c



Αδωνιδας

σαμαρας και εγω ,παρανοικοι ναρκομανεις και φρενα


https://www.youtube.com/watch?v=qyxpKmguxwE

Ανώνυμος είπε...

υπάρχουν πολλά εβραϊκής προέλευσης προσωπικά ονόματα, όπως Σαμπάτης (Σαμπεθάι)


{Σ.Σ απο εκει προερχεται και το κρητικοποιημενο επωνυμο Σαμπετακακης ιστορικο στελεχος του κκε εσ ,στις εκλογες του 15 τελευταιος στο επικρατειας του κουβελη δημαρ} ,


Αβράμης (Αβραάμ) {ΣΣ αβραμοπουλος}, Δάβος (Δαβίδ), Αρώνης (Ααρών)

{Σ.Σ ηθοποιος μαιρη αρωνη και ηθοποιος αρωνης, η λενα αρωνη της ερτ νεριτ δισκογραφικες}


, Λεβής (Λεβύ) καθώς και Μπενιζέλος (Μπεν Ζελόν), ίσως και Αλαφούζος.

Φυσικά πολλά από τα προαναφερθέντα ονόματα δεν χρησιμοποιούνται πλέον ως προσωπικά, έχουν όμως επιβιώσει σε επώνυμα, όπως Βρεττάκος, Καλαποθάκος, Αβραμάκος, Δαβάκης, Λεβέας κ. ά. Από το Μπενιζέλος εξ άλλου και συγκεκριμένα από τον Μπενιζέλο Κρεβατά, έχουμε το επώνυμο Βενιζέλος

{Σ.Σ ο κατασκευασμενος απο τους αγγλοεβραιους ομοφυλους του ως ελλην εθναρχης και συγγενης των επισης εβραιων μητσοτακηδων}.


πηγη

Ιουδαϊκό περιοδικό Χρονικά αρ.τεύχους. 225, 2010







το ειδαμε εδω

http://theodotus.blogspot.in/2013/05/blog-post_11.html

σ.σ σημειωσεις σχολιαστου εκτος περιοδικου κειμενου

Ανώνυμος είπε...

Πολυ γλωσου η σινγκιουλαρ γλωσοκοπανα συμφωνα με την γλωσου σινγκιουλαρ τα κομματα που θα μπουν στην βουλη 11.5 το 1.5 ειναι του σανοπωλη θα παρει επιδοτησουλα και βραχιολακια δυο σε ενα η Ζωιτσα ειναι χουβαρντου χαχαχαχαχαχαχαχαχα