28/1/15

Ένα (δεξιό) μήνυμα από το Βελιγράδι για τον ALEXIS

Αγαπητέ Κύριε Τσίπρα,

Σας στέλνω τα θερμά μου συγχαρητήρια για την πειστική νίκη του «ΣΥΡΙΖΑ» στις βουλευτικές εκλογές και εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να πραγματοποιήσετε με επιτυχία τις υποσχέσεις στις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες βρίσκεται η Ελλάδα.

Η πολιτική σας, όπως διατυπώθηκε μεταξύ άλλων με τη φράση ότι «οι περικοπές δεν αποτελούν μέρος των ευρωπαϊκών συνθηκών, αλλά η δημοκρατία και η αρχή της κυριαρχίας είναι» δείχνει ότι σε κάποιο βαθμό έχει ξεπεραστεί η διαίρεση των κομμάτων σε Αριστερά και Δεξιά.

Τα κόμματα στην πολιτική σκηνή της σημερινής Ευρώπης, χωρίζονται κυρίως σε εκείνα που τάσσονται υπέρ της «Λαϊκής Κυριαρχίας» και υπέρ της «Εθνικής Ανεξαρτησίας», και τα οποία προτάσσουν τα συμφέροντα της χώρας και των πολιτών τους, και να κόμματα των «Βρυξελλών», που καθοδηγούνται από τα συμφέροντα της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών, του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και των διεθνών πιστωτών.

Πιστεύω ότι η νίκη σας θα συμβάλει, εκτός από την ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας και της κοινωνίας στην περαιτέρω ενδυνάμωση των φιλικών σχέσεων ανάμεσα στην Ελλάδα και τη Σερβία, δεδομένου ότι είστε αποδεδειγμένος φίλος της Σερβίας.

Δρ Σάντα Ράσκοβιτς -Ιβιτς
Πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Σερβίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Μαρτίου στην Ιστορία

Η 19η Μαρτίου είναι η 79η ημέρα του  δίσεκτου 2024 κατά το Γρηγοριανό ημερολόγιο. Απομένουν 287 μέρες μέχρι το τέλος του έτους. 1205. Έγινε ...