21/1/15

Τελευταίες ώρες

-Ο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να οριοθετηθεί από τους Βαρώνους και κλείνει την πόρα συνεργασίας προς τους τηλε-υπαλλήλους και τηλε-χαμαιλέοντες . Είχαν χαρακτηρίσει τον τηλε-πρόεδρο Εμπόλα ως «διάττοντα αστέρα» και «χαμαιλέοντα», και τώρα τον είπαν «ασπόνδυλο» και coca-cola, που «πάει με όλα».
-Ο Θαμαράς θα κάνει τελική συγκέντρωση στο κλειστό του (τέως Tae Kwon Do) του Φαλήρου, που έχει άνετο παρκινγκ και γεμίζει με 3.000 έμμισθους και άμισθους χειροκροτητές.
-Η κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή. Θα γίνει σήμερα στις 18:00 στο Ξενοδοχείο Dorian Inn (Ομόνοια, Πειραιώς 15 - 19) Κεντρικός ομιλητής ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Ημέρες Προδοσίας . Πριν 83 χρόνια. 27 Απριλίου 1941.Κυριακή του Θωμά. Την 182η ημέρα που η Ελλάδα βρισκόταν σε πόλεμο και την 22η ημέρα της Γερμανικής Επίθεσης. Οι Γερμανοί παρέλασαν στην Αθήνα. Το απόγευμα μπήκαν και στο Ναύπλιο

  Στο τελευταίο ΦΕΚ που κυκλοφόρησε στην Αθήνα, δημοσιεύτηκε το Βασιλικό Διάταγμα ς με το οποίο ετέθη «εις αποστρατείαν τη αιτήσει του» ο αν...