26/1/15

Η Επόμενη μέρα (2)

Τα έγκυρα ήσαν περίπου όσα και το 2012. 6.177.480 τώρα και 6.155.464 τότε. Το ποιοι ακριβώς ψήφισαν είναι ένα ζήτημα.
Το ΚΚΕ σταθερό. 337.000 τώρα, 349.255 στις ευρωεκλογές. Άνοδος γιοκ.
 Ο Συνασπισμός ΠΟΤΑΜΙ-Δράση του κ. Μπόμπολα με τις 373.000, έχασε μεν55.000 σε σχέση με τις ευρωεκλογές, αλλά τώρα τα πράγματα ήταν σοβαρά και όχι ευρώ-χαβαλές. Οπότε μετράει διαφορετικά.
Η συνεργασία του κ. Πάνου με τους κ.κ Πολύδωρα και Νικολόπουλο απεδείχθη επιτυχής αφού οι 55.000 οπαδοί τους, τους ακλούθησαν, και διαμόρφωσαν το τελικό των 240.000 ψήφων που έλαβε ο συνασπισμός.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Θεωρώ ιδιαίτερα ανησυχητικό το 6% που ψήφισε Μπόμπολα. Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τα κίνητρα του. Κι ακόμα περισσότερο την αδυναμία του να καταλάβει τι κάνει νιάου-νιάου στα κεραμίδια.
Γ.Σ.

Ανώνυμος είπε...

Ν.Δ 28%
ΤΡΑΓΙΚΟ
ΤΡΑΓΙΚΟ
ΤΡΑΓΙΚΟ
Μετα απο ολο αυτο το δουλεμα κ εναν αρχηγο της να περιφερεται στις συναγωγες εντος κ εκτος κ να παιρνει εισαγγελεις κ να δινει εντολες για γα....ια .
Τραγικο επισης κ το οτι υπαρχουν διποδα που δωσαν ψηφο στο αβαπτιστο τουριστα της βουλης.
ευχομαι να μην δουμε το κομπλεξ των τροσκιστων επαναστατων μονιμων θαμωνων των εξαρχειων που το εχουν καψει απο τους πολλους μπαφους
Νικος πειραιας

Ανώνυμος είπε...

ΛΑΟΣ 1.03 ΤΕΛΕΙΑ 1.77=2.8% ΠΟΣΟΣΤΟ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΩΝ.....Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟΥ ΤΑΜΗΛΟΣ Ο ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ....Γιατι βρε αποστολε..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Χατζάρα τον τηλεοπτικό βόθρο ακολούθησαν οι πρώην ψηφοφόροι του μπαρμπαΦανούρη. Ενώ κάποιοι λέγαν οτι ο βόθρος θα έχανε με τις μεταγραφές που έκανε, αυτές φέραν πολλούς σταυρούς. Άρα δεν ψηφίζουν βόθρο, οι απολιτίκ, οι χαζογκόμενες και οι φλώροι, αλλά οι αριστεροί σιωνιστές οπαδοί του Σημίτη. Επίσης πήρε και κάποιο ποσοστό Πασόκων του Μαϊου 2014, αφού το άθροισμα Βουβουζέλου - Αβάπτιστου δεν υπολοίπεται των ποσοστών ΠΑΣΟΚ του 2014. Οι Σημιτικοί Σιωνιστές δρώντας ως ένα σώμα πέταξαν τον μπαρμπαΦανούρη ώς φθαρμένο λόγο συγκηβέρνησης και στοιχήθηκαν πίσω απο τον φραγκοφονιά. Άυριο μπορεί να παν αλλού, όλοι μαζί δρώντας ως πολιτικός στρατός.
Συμπερασματικά υπάρχει ένα ~ 10% των ψηφοφόρων που φέρουν το αριστερό σιωνιστικό στίγμα (βόθρος + ΠΑΣΟΚ) και άλλο ένα ~ 15% (πυρήνας ΝΔ - ποσοσστά 2012 Μαϊου) φέροντες το μασωνοδεξιό σιωνιστικό στίγμα, σύνολο περίπου 25% των ψηφοφόρων, όλοι τους βολεμένοι που αποτελούν το εσωτερικό ισχυρότατο στήριγμα της ευρωκατοχής και διαχρονικά της ξενοκρατίας. Γόνοι του κοτσαμπασισμού, δωσίλογοι, μεταπράτες, μασώνοι, κρυπτοϊουδαίοι, φραγκολεβαντίνοι, τυχοδιώκτες, κρυπτοβούλγαροι, κρυπτοτούρκοι, αδερφές, αιρετικοί, μαζί και η τουρκική μειονότητα. Ένα 25% που δρα ως στρατός και αποκλείεται να ψηφίσει ποτέ εθνικά. Θα τους ονόμαζα γενικά "Βρυξελλίωτες".
Όλοι οι υπόλοιποι είμαστε χωρισμένοι απο ιδεολογίες, δεισιδαιμονίες και στερεότυπα.
Έτσι οι Βρυξελλιώτες έχουν την πρωτοβουλία και εγκλωβίζουν όλους τους υπόλοιπους σε δικούς τους σχηματισμούς.
Οι εκλογές απο το 2012 έχουν ρίξει τα προσωπεία (και τα στριγγάκια) και λίγο πολύ πλέον γνωριζόμαστε. Οι Βρυξελιώτες χάσαν το αβαντάζ τους (να φαίνονται ως τμήμα του εθνικού κορμού και οχι οργανωμένες συντεχνείες - πολκιτικοί στρατοί).

Η μπάλα είναι στα πόδια της Χ.Α. να γυρίσει το σύστημα που παίζει απο άμυνα όλοι πίσω κλεισμένοι στη μεγάλη περιοχή μας σε αντεπιθέσεις στα ακάλυπτα νώτα του εχθρού, δηλαδή στροφή απο μνημοσυνειακή βρυκολακολαγνεία σε αντιιμπεριαλιστική, εθνικοαπελευθερωτική, εθνικοκοινωνική γραμμή.