3/2/15

Σκύβαλα και Ανθρώπινα λάθη

Τώρα, με την εκκωφαντική υποδοχή του AXEL TEXAS, θα καταλάβατε ότι οι «στρατιώτες» της Κοινοπραξίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, ήσαν απλά, δειλοί, κι άβουλοι. Ανθρωπάκια και υπαλληλίσκοι των «μαυραγοριτών» της Τρόικας Εσωτερικού. Ντενεκέδες. Σκύβαλα!
Έλαβον: Ο φαλακρός Μασόνος 92.708 σταυρούς, ο Κυριάκος ο υιός της αδελφής του 89.450 ο κρετίνος Γεωργιαδης 70.853, ο φαλακρός χωρίς πουστίς 55.344 και ο θριλικός σκαφάτος Μιλτιαδης του Ιωάννη 44.603. Και αυτούς τους σταυρούς τους έβαλαν χέρια ανθρώπων, Έτσι; Ανθρώπινα λάθη θα μου πείτε.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο μιλτος ο φλωρος με τις κρουαζιεραρες στη καραιβικη παρεα με τις πλουσιες θηλυκες ετσι.

τωρα ποσοι απο αυτους που τον ψηφισαν εχουν παει κρουαζιερα στα μαγικα νερα της καραιβικης αναμεσα σε εκατονταδες πλουσιες καλλονες ο θεος και η ψυχη του λουμπεν μικροαστου τι ψηφιζει...

ασε πια τα κωλοπανα τα ελληνικα συμβολα ασε τα μπαχαλα στη ναυτιλια

ας ειναι καλα ο μπαμπας που δουλεψε ...σκληρα στο κομμα του λαου για να αφησει περιουσια και κοπαδι ψηφοφορων στο φλωρο απογονο

και τα παιδια του λαου που εφαγαν τα νειατα τους στα θρανια για ενα κομματι ψωμι στη ξενιτεια και ανεργα στη γαμημενη πουτανα ελλαδα.

Ανώνυμος είπε...

"ας ειναι καλα ο μπαμπας που δουλεψε ...σκληρα στο κομμα του λαου"
Μην ξεχνάμε ότι ο μπαμπάς ήταν πολλά χρόνια υπουργός Εθνικής Άμυνας και πέρασαν πολλά εξοπλιστικά προγράμματα από τα χέρια του!!!!!!!!!
Βέβαια στις εξεταστικές που θα γίνουν [αν γίνουν]ο μπαμπάς είναι πάντα απέξω.....Γιατί άραγε???