4/2/15

Οι κατηγορίες κατά της Χρυσής Αυγής θα κριθούν στο ακροατήριο

Η ώρα της δικαιοσύνης έφθασε, και θα κριθούν όλοι. Κατηγορούμενοι, ανακριτές, εισαγγελείς και ….μάρτυρες. Με το υπ'αριθ. 215/2015 βούλευμά, το τριμελές Συμβούλιο Εφετών στέλνει στο ακροατήριο 72 κατηγορούμενους, βουλευτές, μέλη και στελέχη του Λαϊκού Συνδέσμου μαζί με τον Γενικό Γραμματέα του κόμματος, Ν. Μιχαλολιάκο, Στο διατακτικό του βουλεύματός , οι Εφέτες απορρίπτουν τις αιτήσεις και ενστάσεις των κατηγορουμένων, διατηρούν τα εντάλματα προσωρινής κράτησης για όσους είναι στη φυλακή και τους περιοριστικούς όρους για όσους είναι ελεύθεροι.
Η δίκη εκτιμάται ότι θα ξεκινήσει στα τέλη Μαρτίου ή στις αρχές Απριλίου.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

https://tinyurl.com/lfgfjp7

Ανώνυμος είπε...

http://is.gd/vNbUmp

Ανώνυμος είπε...

μιλάμε για την ξεφτίλα τού αιώνα. είτε θα αθωωθούν και θα γελοιοποιηθούν όλοι είτε θα καταδικασθούν επειδή κάποιος είπε ότι έσφαζαν αμνοερίφια για προπόνηση και κάποια στιγμή θα πρέπει οι δικαστές και ο σαμαράς να πάνε φυλακή.

περιμένω να δω

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικη και ιδεολογικη η δικη προφανως

δικαζουν μαζι με αλλα και την αρνηση της πολυπολιτισμικης ελλαδας.

παρομοιες με κομμουνιστων τις προηγουμενες δεκαετιες με των γαλλων στους αλγερινους εθνικιστες και των τουρκων στους κουρδους

η σημερα της αιγυπτου κατα της μουσουλμανικης αδελφοτητας.

βεβαια αυτοι εδω δεν εχουν ουτε τη λαικη πλατια στηριξη των παραπανω ουτε και την ιδεολογικη συγκροτηση για να γελοιοποιησουν πολιτικα και πνευματικα το εγχωριο κοινωνικο καθεστως και να το εκθεσουν στη κοινη γνωμη παιρνοντας και αλλο λαο μαζι τους.

θα το μπορουσαν ομως γιατι το καθεστως δρα αντιδραστικα και εχει το αδικο μαζι του και την καταπιεση.

και εφαρμοζει ανθελληνικους σχεδιασμους που προσαρμοζονται σε δυτικες αξιωσεις.

και η δικη αυτη καθαρα παραγγελια των δυτικων χωρων και ειδικα των ηπα με το ισραηλ που φοβουνται ευρωαπικες χετζμπολαχ.

φυσικα η μεθοδευση της κατηγοριας περι εγκληματικης οργανωσης ειναι απλως ενα νομικα ευσχημο κατασκευασμα που εξυπηρετει τεχνικες σκοπιμοτητες.

η δικη πιθανον να ειναι προαποφασισμενη και οι ποινες προσχεδισμενες καθοσον σε πολιτικες δικες τα τυπικα νομικα μπορουν ευκολα να προσαρμοστουν στο προειλημενο πολιτικο σκοπο

αλλωστε αυτες οι δικες εχουν ηδη προαναγγελθει προ τριετιας οταν το καθεστως δημοσια συζητουσε με ποιους τροπους θα πολεμησει τους εθνικιστες.

απλως καποια στιγμη αποφασισαν τη στρατηγικη τους οι καθεστωτικοι σε συνεννοηση με τις δυτικες δυναμεις.

οι δυτικοι θελουν απολυτο γεοπολιτικο ελεγχο στο ελληνικο οικοπεδο.

το ιδιο και οι εβραιοι του ισραηλ.

στην ουσια του αλλα πραγματα δικαζουν

στελνουν φυλακη οποιον θα αντιμαχεται π.χ την μετατροπη της χωρας σε πολυφυλετικη με συνεχη εγκατασταση ξενων.

εγκληματικη οργανωση διχως οικονομικο και κερδοσκοπικο οφελος δεν υπαρχει.

απλως ηθελαν ενα τρυκ ωστε και να καταστειλλουν νομικα τα φυσικα προσωπα και να μην εμφανιστουν τα πολιτικα χαρακτηριστικα της επιθεσης του καθεστωτος.

στην ουσια προκειται για την κλασικη χρηση του ποινικου συστηματος που κανει καθε κοινωνικο καθεστως οταν νομιζει οτι απειλειται απο την κοινωνια με ανατροπη!

το γνωστο δηλαδη αδικημα της στασης σε ανατροπη του κοινωνικου καθεστωτος υπαρχει εδω

απλως επειδη αυτοι το παιζουν δημοκρατες θα ειχαν προβλημα να το πουν φανερα γιατι δεν θα ακουγονταν καθολου "δημοκρατες" στην κοινη γνωμη με κινδυνο να γυρισει πολιτικα μπομερανγκ

ετσι σκεπτομενοι κουτοπονηρα εφτιαξαν ενα τροπο που θα τους επιτρεπει νομιζουν να εχουν και σκυλο χορτατο και πιτα ολοκληρη
και το λαο να ηρεμησουν και να παραπεισουν σε επιπεδο ηθικης νομιμοποιησης των ενεργειων τους με το διπολο οι καλοι και οι κακοι αντιπαλοι τους και τους εχθρους του κοινωνικου καθεστωτος τους να εξουδετερωσουν αθορυβα σχετικα.

Ανώνυμος είπε...

το ποσο στημενο είναι φαινεται από το ότι δεν εχει ξεκινησει η δικη ρουπακια ακομα . κ ο ρουπακιας αποφυλακίζεται σε λιγες μερες.
Νικος πειραιας

Ανώνυμος είπε...

Μακαρι να κλεισουν στην μπουζου το μιχαλολιακέικο για ετη πολλα μπας και δουμε ασπρη μερα οι πραγματικοι εθνικιστες

Ανώνυμος είπε...

Yπάρχουν πολλοί *ψευτο-πατριώτες* και *δήθεν εθνικιστές* που αντιμάχονται τη ΧΑ *χειρότερα* από τους αριστερούς.

Αυτοί οι ψοφοδεξιοί πιστεύουν,
πως αν διαλυθεί η ΧΑ, θα πάρουν τις ψήφους της.

Όνειρα γλυκά...

Ανώνυμος είπε...

Πάει για την μπουζου η ληστοσυμμορεια τού ΛΑΟΣ ο λολεκ ο Μπολεκ ο λουλουκος ο τζουτζουκος η αλοιθωρη κουραδα η θεια παναγιωτα η αστρατευτη κυλοτα η γρια πορδοπρεσβης η φαλακρη κερκυραια ο πουτσαμπιερης πι πι πι το παπι τα λαμογια του πουσ.. τρο. ΛΑγΟΣ ουλα μαζι στην ΦΥΛΑΚΗ γιατι ειναι αιθνικοιστεσ και μπατριοταισ οι βρωμοπ... ουστοι ΟΥΣΤ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ μασωνοκωλ..οτρυ.. πιδες