30/6/15

Δωρεάν μαθήματα πολιτικής

Μιλάνε για τη γεωπολιτική μας σημασία, αλλά λόγια, λόγια, λόγια.

Λοιπόν , αγαπητοί τρεμουλιάρηδες αμερικανόπαιδες, αφήστε τα τηλεφωνήματα με τον Τζακ.
Μόλις η ΕΚΤ, που είναι θεσμός, (και όχι το Ουρογκρούπ, που είναι άτυπο και ανύπαρκτο), αποφάσισε το κλείσιμο των ελληνικών Τραπεζών, έπρεπε να ζητήσετε αμέσως τη σύγκλιση του Συμβουλίου του ΝΑΤΟ, και να ζητήσετε τη συνδρομή της Συμμαχίας στην ασύμμετρη τρομοκρατική επίθεση κατά του Ελληνικού Λαού και της Ελλάδας .
Ως αναπτυξιακό μέτρο θα έπρεπε ήδη να έχετε καταργήσει τη βίζα για τους Ρώσους.
Aν δεν σας δοθεί η συμπαράσταση του ΝΑΤΟ απέναντι στην ασύμμετρη τρομοκρατική επίθεση του Βάιντμαν και της Μαφίας των τοκογλύφων, τότε Plan B , και άμεση αναστολή της αμυντικής συμφωνίας με τις ΗΠΑ και αναστολή λειτουργίας της βάσης στις Γούρνες, μέχρι να ξανανοίξουν τις τράπεζες ο Βάιντμαν και ο Ντράγκι. Κάντε το τώρα. 
   Και να ανακοινώσετε ότι θα δώσετε λιμενικές διευκολύνσεις στο ρωσικό στόλο στη Θεσσαλονίκη, και ότι για την ασφάλεια τους αλλά και για την ασφάλεια του μελλοντικού αγωγού , θα επιτραπεί η εγκατάσταση στα αεροδρόμια της Θράκης και της Ανατολικής Μακεδονίας, της ρωσικής αεροπορίας και ρώσικων ειδικών δυνάμεων.
 Αμέσως. Χθες. Τώρα, απόψε.

Σπύρος Χατζάρας

6 σχόλια:

isvoros είπε...

Στείλτε τα με φαξ στον πατριώτη Καμμενο που δεν ψήφισε το νόμο για την Ιθαγένεια αλλά παρέμεινε στην κυβέρνηση ο πατριώτης.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά το καλσόν...

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα σε διαβάζω εδώ και 6 χρόνια τώρα. Αλλά ρε ανθρωπε θερμη παράκληση, σταμάτα με τις παλαβομάρες περί Ρωσίας. Η Ρωσία δεν κατεβαίνει στην ανατολική μεσόγειο. Αυτό το θέμα έχει λήξει. Δεν ενδιαφέρονται, μας θεωρούν ΝΑΤΟ, έληξε το ζήτημα.

Ανώνυμος είπε...

καλα το σιγουρο ειναι οτι με 7 μερες οικονομικης τρομοκρατιας ο κοσμος χεστηκε και το αποτελεσμα του δημοψηφισματος θα ειναι γυρω στο 51% οχι και 49% ναι. ε και μετα; τι γινεται μετα; μια μαλακια και μιση δηλαδη εγινε!

Ανώνυμος είπε...

Και εγώ σιχαίνομαι τους νεοελ(λε)ηνε(ου)ς οι οποίοι επι 200 χρόνια τρώνε και κοπρίζουν ξεπουλώντας το όνομα των αρχαίων για να περνάν καλά. Ένα μάτσο κοπρίτες του εφαρμοσμένου μπολσεβικισμού με μανδύα απο την άκρα δεξιά μέχρι την άκρα αριστερά. Η Δημοκρατία, στο όνομα της οποίας οι ελεεινοί δανείζονται για να μοιράζουν χορηγίες, κατέστρεψε τις πόλεις, τα χωριά,τις ψυχές τα παιδιά, τώρα ετοιμάζεται να εποικίσει την χώρα με ότι ναναι και έπεται συνέχεια....Αν κάποιος έχει τόση ευαισθησία όταν του βρίζουν τους γελοίους κατοίκους της χώρας....στο χέρι του είναι να άρει αυτήν την εικόνα με έναν αγώνα που όμως ως τώρα είναι διατεθειμένος να κάνει αποκλειστικά υπέρ της μπάλας, του μισθού και δεν ξέρω τι είδους άλλης ποταπότητος....και όχι υπέρ υψηλότερης αξίας...οπότε ασε αγαπητέ τις ψευτοευαισθησίες. Οι καλοί έλληνες είναι χωμένοι βαθεία και ποδοπατημένοι κάτω απο όλα αυτά τα δημοκρατικά σούργελα, που γυρνάν περιφέροντας εδώ και εκεί ανούσιους και ψευδείς πανεπιστημιακούς τίτλους, στρατηγηλίκια της ντροπής και ναυαρχιλίκια της χαβούζας.... ΑΡΚΕΤΑ .....
Ώρα να αντιμετωπίσετε την αληθινή ζωή....Πρώτα θα μάθετε να καλλιεργείτε την τροφή σας, στην συνέχεια να την υπερασπίζεστε ενάντια σε όλα αυτά τα θηρία απο τα βάθη της Ασίας που σας έχωσαν εκεί που ξέρετε οι δημοκράτες προαγωγοί σας και στην συνέχεια ...αν τα καταφέρετε αυτά και δεν ξεπουληθήτε εσείς , οι κόρες σας και η οικογενειά σας-πράγμα πολύ πιθανό- θα μάθετε να σηκώνετε το κεφάλι στον Θεό και εκεί ίσως να αρχίσετε πάλι να αξίζετε το όνομα που το ξεπουλήσατε, το λασπώσατε και το βουτήξατε στα σκατά ......ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΤΥΧΗ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ......(και μην ξεχνάτε ....αρχίστε να ετοιμάζετε απο τώρα, ξέρετε τι....για το μοναδικό συμβάν που σας συγκινεί. Την λουστροπανήγυρι της νεοταξικής Γιουροβίζιον με τους αφρικανούς και ασιάτες επιβήτωρες και παθητικούς )

Ανώνυμος είπε...

ο αιβαλιωτηs θα υπερασπιστει το πατριον εδαφοs με τον κω...λον του βεβαια....
υπηρετησε το καυμενο 28 ολοκληρεs ημερεs ο βρωμοπ...ουστοs...

Ο πρωθυπουργός των ΛΟΑΤΚΙ θα συναντηθεί με τον Ερντογάν στις 13 Μαΐου

Το Ραντεβού του πρωθυπουργού των ΛΟΑΤΚΙ με τον Ταγίπ θα πραγματοποιηθεί  μετά την αναμενόμενη επίσκεψη του Ερντογάν στην Ουάσινγκτον στις 9 ...