1/7/15

Η γραμμή από το Κεντρικά ήρθε

Αμερικανόπαιδες οι Αlexis Texas και Panos (Hic!)

Ενώ τους έδινα δωρεάν μαθήματα πολιτικής, οι «ανησυχούσες» στη Γερμανία ρώτησαν τον γ.γ. του ΝΑΤΟ, «εάν η Ελλάδα θα παραμείνει μέλος του ΝΑΤΟ στην περίπτωση που εξέλθει από την ευρωζώνη», διότι ως γνωστόν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο. Ο Γενς (Στόλτενμπεργκ) απάντησε:
«Η ελληνική κυβέρνηση πάντα επισημαίνει ότι επιθυμεί να παραμείνει ένα αξιόπιστο μέλος του ΝΑΤΟ. H Ελλάδα δεν πρέπει να προχωρήσει σε περιστολή των αμυντικών της δαπανών, καθώς διαδραματίζει ένα σημαντικό ρόλο στη νότια Ευρώπη ως κράτος-μέλος του ΝΑΤΟ».

Να λοιπόν το Νατοϊκό σεγκόντο στον Panos (Hic!). 2% οι αμυντικές δαπάνες ακατέβατα. 
  Όμως,οι ΗΠΑ, παρακολουθούν στενά την κατάσταση στην Ελλάδα . Το αμερικανικό υπουργείο Οικονομικών με χθεσινή ανακοίνωσή του αναφέρει τις εξής κατευθύνσεις.
1. « Η Ελλάδα σε πορεία ανάπτυξης εντός της Ευρωζώνης»
2. «Αναγκαίες οικονομικές μεταρρυθμίσεις».
3. «Απαιτούμενη χρηματοδότηση».
4. «Βιωσιμότητα του χρέους».
Είναι και οι 4 άξονες της αριστερής διακυβέρνησης. Η "εξειδίκευση", ο προσδιορισμός των "μεταρρυθμίσεων" η έκταση της χρηματοδότησης, και η εξασφάλιση της βιωσιμότητας είναι ανοιχτά προς διαπραγμάτευση.

Όσο για το ΔΝΤ, ο βασικός μέτοχος , που έχει και το μάνατζμεντ είπε:
«Η μη πληρωμή του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου από τους Έλληνες απόψε θέτει σε λειτουργία μια παλιά και παγιωμένη διαδικασία στο ΔΝΤ για την αντιμετώπιση ληξιπρόθεσμων οφειλών».
Ουδέν το έκτακτο. Παλιά και παγιωμένη διαδικασία περί «ληξιπρόθεσμης οφειλής». Χρεωκοπία Γιόκ.

Επομένως, όσοι και όποιοι ήθελαν την «αποβολή της Ελλάδας» από την ευρωζώνη, δεν έχουν την στήριξη από τα Κεντρικά που επιθυμεί την παραμονή της Αριστεράς, όπως και η Οπεν Σοσάιτυ.
Επομένως ,όπου ακούς πολλά αριστερά και «πατριωτικά» κεράσια…..

Η κρίση έχει μεν πραγματική ουσία αλλά μέχρι τώρα είναι μόνο «Επικοινωνιακή», καθώς δύο Γάιδαροι ( οι αδελφοί ΚΟΧ και ο Ομπαμα) μαλώνανε σε ξένο, (τον ελληνικό), αχυρώνα. 
Η αμήχανη ελληνική κυβερνητική πλευρά , δεν βλέπει τα ποινικά αδικήματα που διαπράττουν οι Βάιντμαν, Σόιμπλε,Ντράγκι, Νταιζελμπλουμ, για να χειραγωγήσουν τις αγορές προς όφελος των αφεντικών τους και σιωπά, ενώ η τραβεστί συμμαχία των ΝαιΝαίκων, έκανε σημαία το στριγγάκι της.
Τα ορφανά της Μέρκελ, φον Αντωνάκης, Φώφη, Γυφτάκι-ΟΧΕΤΟΣ, αναζητούν απλά να σώσουν το τομάρι τους και το μεροκάματο τους.

Σπυρίδων Χατζάρας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

102 χρόνια από την Μικρασιατική προδοσία και την Εθνική Καταστροφή. Ο Γουναρης δήλωνε ότι δεν θα εγκαταλείψει την Μικρά Ασία , ενώ οι Γουναρικοί Βουλευτές τον εγκατέλειπαν, και η δύναμη του στην Βουλή ειχε μειωθεί σε 155.

  Η κυβέρνση Γούναρη είχε ακόμα  17 ημέρες ζωής. Οι Έλληνες στην Σμύρνη και την Μικρά Ασία είχαν ακόμα 140 ημέρες ζωής Τα "εκτός των τε...