11/9/16

Ο Άξελ Χαβαναγκίλα

Επαναλαμβάνω, για περισσότερο από 10 χρόνια τώρα, ότι βασικό στοιχείο της Κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας» είναι η Διαφάνεια σε ότι αφορά τα πρόσωπα που υπηρετούν τους «θεσμούς».Κυβέρνηση, Κοινοβούλιο, Δικαιοσύνη. Διαφάνεια σε όλα και παντού. Δεν υπάρχουν «προσωπικά» δεδομένα ουτε για τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς ούτε για τους Δικαστές. Και θα πρέπει να πληροφορούν το κοινό για την οικογένεια τους, τα πιστεύω τους, την επιλογή των ερωτικών τους συντρόφων, και τις κοινωνικές τους δραστηριότητες. (Λέσχες, σύλλογοι, Στοές, ΠΑΕ κλπ). Επέμενα μόνος να αποκαλώ τον «Αβάπτιστο», Αβάπτιστο και να τον ερωτώ να μας πληροφορήσει σε ποιο βιβλίο βαπτίσεων πουλάς ενορίας καταγράφηκε η βάπτισή του ως «Γιώργος», και πότε. Επρόκειτο για μια κλασσική πλαστογραφία. Και ουδείς συγκινήθηκε. Ούτε από την Εκκλησία της Ελλάδος, που είχε και το καθήκον και την υποχρέωση να μου απαντήσει. Η Στοά και η Συναγωγή έδωσαν εντολή και εκδηλώθηκε η προστασία προς τον Αβάπτιστο. Στη συνέχεια άρχισε να ερωτώ τον ανερχόμενο Alexis Χαβαναγκίλα, Πόθεν Είναι. Τα χρόνια πέρασαν ο Alexis Χαβαναγκίλα έγινε πρωθυπουργός με την ψήφο 2246000 ελλήνων τον Ιανουάριο του 2015 και με την ψήφο 1927000 οκτώ μήνες μετά. Το Νοέμβριο του 2013 έγραφα στο μπλόγκ, με τίτλο «Πόθεν είσαι Αξελ ΧαβαΝαγκίλα;» Ότι ο Αξελ Τζιπρά είναι «εξελληνισμένος» Εβραίος! (βλ.http://deltio11.blogspot.gr/2013/11/blog-post_9.html)
Έγραφα τότε:
«Μετά τις εκλογές του Μαΐου του 2012, όταν ο Αξελ ΧαβαΝαγκίλα έγινε αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, έβαλα τα πρώτα απλά ερωτηματικά για το ΠΟΘΕΝ ΕΙΣΑΙ του Alexis Tzipras για να μάθουμε το ποιος είναι πραγματικά και από πού κρατάει η σκούφια του! Έκτοτε συνεχίζουν κάνουν την πάπια στον ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ και να ξεφύγουν δια της σιωπής. Τα απλά ερωτήματα έχουν να κάνουν με τη βασική υποχρέωση κάθε πολιτικού αρχηγού, σε μια Δημοκρατία, να ζει σε «γυάλινο σπίτι» και να υπάρχει «διαφάνεια», σε ότι τον αφορά. Ρωτήσαμε τα εξής:
-1.Έχει βαπτιστεί ο Alexis; Πότε, Που; και από ποιόν;
- 2. Η οικογένεια Τζίπρα ή Τσίπρα από πότε κατοικούσε στην Άρτα ; Είχε πάντοτε αυτό το επώνυμο; Και στην απογραφή του 1939 απογράφηκαν με αυτό ή με άλλο επώνυμο ;
- 3. Ο μπαμπάς Παύλος και ο θειος Ηρακλής Τσίπρας γεννήθηκαν στην Άρτα ή στην Αθήνα; Πότε βαπτίστηκαν, σε ποιά εκκλησία και από ποιόν;
- 4. Μετά το 1959-60 υπάρχει κάποιος συγγενείς τους Τσίπρας , στην Αρτα;
-5. Σε ποιο νεκροταφείο της Άρτας είναι θαμμένος ο παππούς Τσίπρας και η γιαγιά του. Υφίσταται είτε οικογενειακός είτε ατομικός τάφος Τσίπρα στην Άρτα, η μήπως οι τάφοι των Τζίπρα, βρισκόντουσαν στο νεκροταφείο που δωρίθηκε στον Δήμο ;
-6.Το οικογενειακό όνομα της Αρίστης της μητέρας του ποιο είναι;»

Δύο χρόνια μετά δύο εκατομμύρια έλληνες τον ψήφισαν για πρωθυπουργό χωρίς να ξέρουν τίποτα για εκείνον και χωρίς να έχει απαντηθεί κανένα από τα απλά αυτά ερωτήματα. Ούτε πως λέγεται το σόι της μάνας του δεν ξέρουμε.
Μετά μάθαμε ότι έχει συγγενείς από την Εβραϊκή Κοινότητα στις Σαράντα Εκκλησιές και ότι υπάρχουν πολλές οικογένειες τους «Ostjuden», Τζιπρά ή Τσιπρά. και ότι στις σλαβόφωνες χώρες το όνομα των Tzipra γράφεται Čipra . Έγραψα ακόμα ότι στην Άρτα και στο Βουλγαρέλι υπήρχε επί Τουρκοκρατίας ισχυρότατη εβραϊκή κοινότητα και μάλιστα στο Βουλγαρέλι καταδίωξαν τον Αγιο Κοσμά. 
Έγραψα ακόμα ότι προπολεμικά ο Ραβίνος της Άρτας λεγόταν Ηρακλής. Έγραψα ακόμα ότι ο πολιτικός σπόσορας του Αξελ ήταν στην αρχή ο Εβραίος, από τις Κυκλάδες, Αλαμπάν, και μετά ανέλαβε ο θείος Σόρος, ενώ σύσσωμο το ντόπιο και διεθνές ιουδαϊκό λόμπυ, τον λάτρεψε. Και έθετα προς τους Χρυσαυγήτες το εξης ερώτημα : «Πόσες φορές η χρυσή αυγή αναφέρθηκε και ρώτησε για την καταγωγή του Αξελ

Τα επαναλαμβάνω όλα αυτά επειδή η Ελεύθερη Ωρα και άλλοι έμαθαν τώρα τελευταία ότι ο Alexis λέγεται Αξελ, αλλά για να κάνουν τους μάγκες βρήκαν ότι τον λένε Αμποτ. Οι Αμποτ είναι μεγάλη εβραική οικογένεια της Θεσσαλονίκης που ηταν αντιπρόσωποι της Εταιρίας της Ανατολής και μπορεί να έχουν σχέση. Αυτό δεν το ξέρω. Αλλά γιατί να μπερδεύουμε τον κόσμο. Το Τσιπρά είναι εβραϊκό όνομα. Σε όλο τον κόσμο. Ο Αξελ Τσιπρά θα πρέπει ως πρωθυπουργός να απαντήσει στα βασικά ερωτήματα που τον αφορούν.
-1.Έχει βαπτιστεί ο Alexis; Πότε, Που; και από ποιόν;
- 2. Η οικογένεια Τζίπρα ή Τσίπρα από πότε κατοικούσε στην Άρτα ; Είχε πάντοτε αυτό το επώνυμο; Και στην απογραφή του 1939 απογράφηκαν με αυτό ή με άλλο επώνυμο ;
- 3. Ο μπαμπάς Παύλος και ο θειος Ηρακλής Τσίπρας γεννήθηκαν στην Άρτα ή στην Αθήνα; Πότε βαπτίστηκαν, σε ποιά εκκλησία και από ποιόν;
- 4. Μετά το 1959-60 υπάρχει κάποιος συγγενείς τους Τσίπρας , στην Αρτα;
-5. Σε ποιο νεκροταφείο της Άρτας είναι θαμμένος ο παππούς Τσίπρας και η γιαγιά του. Υφίσταται είτε οικογενειακός είτε ατομικός τάφος Τσίπρα στην Άρτα, η μήπως οι τάφοι των Τζίπρα, βρισκόντουσαν στο νεκροταφείο που δωρίθηκε στον Δήμο ;
-6.Το οικογενειακό όνομα της Αρίστης της μητέρας του ποιο είναι;»

ΥΓ. Έπεται συνέχεια…

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να ρωτησουμε την χαβρα της Μελιδωνη αυτοι θα ξερουν...

Ανώνυμος είπε...

Χατζάρα τα ίδια ερωτήματα τα έχεις ξαναθέσει και δεν πήρες απάντηση... Περιμένεις να πάρεις απάντηση τώρα;

Και αφού είσαι δημοσιογράφος, γιατί δεν πας στην Άρτα ή όπου αλλού χρειάζεται για να βρεις τις απαντήσεις μόνος σου;

Ανώνυμος είπε...

αυτό που λες στην ανάρτηση έχει να κάνει με μια άλλη προπαγάνδα που πολλοί την πιστεύουν και άλλοι θα ήθελαν να είναι έτσι.

ότι είμαστε όλοι καλοί, και όλοι θέλουμε το καλό του τόπου (ποιου τόπου;) και του λαού (ποιου λαού;) και της πατρίδας (ποιας πατρίδας;)

άρα πρέπει να ξεχάσουμε τα "εμφυλιοπολεμικά" και λοιπά και λοιπά. υποτίθεται ότι δεν έχει νόημα να "βγάζουμε τα μάτια μας μεταξύ μας"

το πρόβλημα είναι ότι δεν υπάρχει "μεταξύ μας" για εθνικιστές και κομμουνιστές. αυτοί που "χάσανε" τον συμμοριτοπόλεμο θα θέλανε να τον κερδίσουν και θα θέλανε να ξαναπροσπαθήσουν, είναι αμετανόητοι

ο εβραίος πολιτικός δεν είναι απλά εβραίος στην καταγωγή είναι και στο φρόνιμα και στην θρησκεία και είναι ανθέλληνας.

τώρα είναι η πιο κατάλληλη στιγμή για να ξεσκονιστούν τα "εμφυλιοπολεμικά" και να έρθουν στην επιφάνεια ώστε οι κομμουνιστές να πάρουν πόδι από την Ελλάδα, ούτε φίλοι, ούτε κολλητοί ούτε τίποτε.

Ανώνυμος είπε...

Κυρ-Σπυρο θα πρεπει να αρχισουμε ολοι να λεμε τα πραγματα εξω απο τα δοντια.
Η Ελλας δεν ειναι (ουτε ηταν ποτε στα νεοτερα χρονια) δημοκρατια, διοτι τυπικα καταργηθηκαν ολες οι συμβατικες συνταγματικες συνθηκες.
1. Ισονομια πολιτων\ νομος περι ασυλιας υπουργων, βουλευτων. Ιδιαζουσα δοσιδικια τραπεζιτων, μελων τχσ ταιπεδ κλπ. Αφειδως ασυλια οπου γουσταρουν.
2. Ισοτητα υποχρεωσεων\ φορολογουνται μονο Ελληνες χριστιανοι. Οι μουσουλμανοι εχουν προνομιακη μεταχειριση στην τριτοβαθμια εκπαιδευση.
3. Δικαιωμα στην ιδιοκτησια\ κατασχεση ακινητης περιουσιας λογω εικαζομενης υπεραξιας που αποκομιζεις απο την απλη κατοχη αυτης και οχι εκμεταλλευση αυτης με ενφια.
4. Δικαιωμα σε πλουτο/ καπιταλ κοντρολ σε ιδιωτικο πλουτο. Εμποδια στην διαχειριση αυτου απο ιδιωτες.
5. Διαχωρισμος εξουσιων/ εκτελεστικη και νομοθετικη εξουσια ειναι ενα. Η κυβερνηση οριζει τους δικαστες.
6. Δικαιωμα στην υγεια εργασια παιδεια / τα γνωστα θεματα.
7. Ανεξαρτησια αυτονομια πολιτειας/ η ισχυς των οδηγιων της εε ειναι υπερανω ολων των αρχων εξουσιων της χωρας.
8. Δικαιωμα πολιτειας να προασπισει τα συμφεροντα πολιτων αυτης/ απαιτηση σε μνημονια προσφυγης σε διαιτησια δικαστηριων Αγγλιας- εε. Παραιτηση απο δικαιωμα!!!! προσφυγης σε ελληνικο δικαστηριο.
9. Δικαιωμα στην ορθη ενημερωση, δημοσιο ελεγχο, διαφανεια διοικησης/ μαζικη προπαγανδα παντου, εκτελεσεις απειλες καταδιωξεις πολιτων δικαστων δημοσιογραφων, νομοθετηση διαλυσης ελεγκτικων μηχανισμων, οργουελιανο κρατος αφανους τρομου παντου.
10. Δικαιωμα στην ελευθερη απροσκοπτη αναπτυξη της προσωπικοτητας του καθενος/ φτωχεια, ανεργια, αμαθεια, προπαγανδα πουστιας, εκμεταλλευση,δουλε'ια, χλευασμος πατριδας, γκεσταπιτικες επιθεσεις σε χριστιανισμο, καταδιωξη-τρομοκρατια χριστιανων, κρατικη πλαστογραφηση ιστοριας εθνους, νεποτισμος, μαφια, εφοπλιστες-εργολαβοι κηδειων και μασωνια, τσιφτετελληνοσυνη και ελεεινη γυφτομπαροκοσυνη κοκ.
Και πολλα αλλα που πρεπει να μπουν οργανωμενα σε ενα κειμενο καταγγελια.
Για διαφανεια θα μιλαμε τωρα η για την νεκροφανεια του εθνους;
Καλοπροαιρετα, η γνωμη μου παντα.


Ο Τραμπακουλας Ευρωπαιος είπε...

Αυτος λεει οτι βαφτισε τον Τσιπρα ............
https://www.youtube.com/watch?v=lvYSXEq1eco

Ανώνυμος είπε...

Δε θέλουμε ερωτήσεις. Απαντήσεις θέλουμε...

Παρεμπιπτόντως. Τι γνωρίζουμε για τον Καζάκη, ποιο το βιογραφικό του (δεν υπάρχει πουθενά στο ίντερνετ) και γιατί τον αποκαλείς ρουφιανέξ;

Ανώνυμος είπε...

Σπῦρο καλὸ ἀπόγευμα. Μὴν ρωτᾶς ἄδικα. Ἡ χώρα αὐτὴ κυβερνιέται ἀπὸ τοὺς Σιωνιστὲς μετὰ τὴν δολοφονία τοῦ Καποδίστρια. Δὲν ὑπάρχει καμία σωτηρία, εἶναι ὅλα σχεδιασμένα καὶ κάθε μέρα ὑλοποιεῖται καὶ ἕνα μέρος τοῦ σχεδίου. Καμία ἀπολύτως σωτηρία. Εἶναι ὅλοι τους βουτηγμένοι μέχρι τὴν τελευταῖα τρίχα τῆς κεφαλής τους μέσα στὰ σκατά.

Αμφιάραος είπε...

Μπράβο Σπύρο!!!Μη σταματάς να τους ξεμπροστιάζεις. Θά'ρθει σύντομα η ώρα τους.....

Ανώνυμος είπε...

Ένας Παπάς Τσίπρας που χόρευε μαζί του στην Άρτα τι ήταν;

Ανώνυμος είπε...

Ποιος πράγματι είναι ο Καζάκης???

Ανώνυμος είπε...

Τελικά θα μας τρελάνεις ρε Χατζάρα... Τη μια τον λένε Άμποτ, την άλλη τον λένε Τσιπρά, την άλλη Χαβαναγκίλα! Βγάλε μια τελεσίδικη απόφαση επιτέλους...

Ανώνυμος είπε...

ο Αμποτ και ο Κωστελο ηταν καλυτεροι απο τον τσιπρα παντως