8/9/16

Η Στοά της Νορβηγίας και το μήνυμα των ΑΘΕΑΤΩΝ μασόνων

Στο Κέντρο του Οσλο υπάρχουν τρία θεσμικά κτήρια. Η Στοά, το Κοινοβούλιο, και τα Ανάκτορα. Η Νορβηγία είναι μια χώρα της Στοάς. Και ο άναξ τενεκές είναι της Στοάς. Και σαν τέτοιος επαναλαμβάνει τα συνθήματα της Στοάς.
Ο Χάραλντ ο πέμπτος, σε μήνυμα του ομιλία την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου 2016, είπε στο μήνυμα του ότι ο «λαός του» , «Οι Νορβηγοί», «είναι επίσης οι μετανάστες από το Αφγανιστάν, το Πακιστάν, την Πολωνία, - την Σουηδία, τη Σομαλία και τη Συρία». «Το σπίτι μας ,ή πατρίδα μας είναι εκεί που είναι η καρδιά μας. Αυτό δεν μπορεί πάντα να τοποθετηθεί εντός των συνόρων μιας χώρας», είπε ο τενεκές και πρόσθεσε. «Οι Νορβηγοί είναι τα κορίτσια που αγαπούν κορίτσια. Τα αγόρια που αγαπούν αγόρια. Και τα αγόρια και τα κορίτσια που αγαπούν το ένα το άλλο». «Οι Νορβηγοί πιστεύουν στο Θεό, στον Αλλάχ, στα πάντα και σε τίποτα. Στους Νορβηγούς αρέσει ο Grieg, ο Kygo, οι Hellbillies και η Kari Bremnes (μουσικοί). Με άλλα λόγια: είστε η Νορβηγία. Είμαστε η Νορβηγία». 

Νεοταξικό παραλήρημα της Στοάς. Το ίδιο ισχύει και για εμάς. Για όλα τον Κόσμο.

ΥΓ . Ευχαριστώ τον “panos” και τον “ekataios17” που με ενημέρωσαν.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

να χαρω Βσιλεα εγω !!!!
ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΞΕΦΤΙΛΑ ΔΟΣΙΛΟΓΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΧΛΑΑΑΑΑΤΣ ΦΤΟΥ ΡΕ .......

Ανώνυμος είπε...

όταν ρωτάω τους αριστερούς πώς νιώθουν που έχουν τις ίδιες απόψεις με καπιταλιστές, τραπεζίτες, εφοπλιστές και βασιλιάδες, δεν παίρνω ποτέ καμμία απάντηση.

Ανώνυμος είπε...

αυτοι που κυβερνουν δεν εκρυψαν ποτε οτι εναι αθεοι λαθρολαγνοι και απατριδες ο ραγιδολαος ομως τουσ ψηφισε γιατι του ειπαν οτι θα καταργουσαν τον ενφια χαχαχαχααχαχαχαχχαχαχαχααχχα