25/10/17

Το «δόγμα Τάκη» και η ταινία του κ. Βούλγαρη για τους 200

Ο «Μέντωρ» του Θανάση, ο Τάκης, ο μέγας Κομμουνιστής και ποιητής, διετύπωσε στον «Λόγο της Λαμίας», που διάβασε ο Θανάσης το αξιολογικό «δόγμα Φίτσιου», που έθετε το πολιτικό ερώτημα , «Ποιους όμως σφάξαμε»;
Το «δόγμα Τάκη» εξηγούσε και δικαιολογούσε πολιτικά τις τόσο δικαιολογημένες σφαγές Καλαμάτας-Μελιγαλά-Γαργαλιάνων, αλλά και τον τόσο δικαιολογημένο βιασμό και τη δολοφονία του 13χρονου Μαραθέα.

Σύμφωνα με το «δόγμα Φίτσιου», «σφάξανε κείνους που πρόδιναν στους καταχτητές τους Έλληνες, κείνους που κλέβανε το λαό και διαπράττανε εγκλήματα. Κι είναι κυριολεκτικά ηλίθιοι κείνοι που τους πήρε ο πόνος γι' αυτούς, που τόσο δικαιολογημένα χτυπήσαμε, για να παίρνουν το μέρος τους ή είναι ολοκληρωτικά συνένοχοί τους».

Ο αντιχουντικός σκηνοθέτης του «προξενιού της Άννας», που μόνος του είχε αφηγηθεί ότι «χέστηκε πάνω του», μια σκοτεινή κρύα νύχτα, επειδή νόμιζε ότι τον «ακλουθούσε η ασφάλεια», ετοίμασε νέα ταινία για τους 200 κομμουνιστές που εκτέλεσαν οι Γερμανοί στην Καισαριανή, που θα κάνει πρεμιέρα αυτές τις ημέρες.

Ακλουθώντας το «δόγμα Τάκη» λέγω. 

«Ναι! Οι Γερμανοί εκτέλεσαν 200στην Καισαριανή. Ποιους όμως εκτέλεσαν; Εκτέλεσαν 200 κομμουνιστές. Οπότε μάλλον καλά κάνανε. 200 λιγότεροι μαχαιροβγάλτες τον Δεκέμβρη. Νομίζω ότι πρέπει να τιμούμε αυτή την καθόλα φιλελληνική πράξη των Γερμανών.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

πρόδιναν στους καταχτητές τους Έλληνες, κείνους που κλέβανε το λαό




1. οι αριστεροι δεν ειναι ελληνες,ουτε ιταλοι ουτε κενυατες,ειναι αλλη φυλη και αλλο πολιτισμικο συνολο,αλλο ""εθνος""

καλως εκαναν και τους κατεδιδαν στους γερμανους,εχθροι ηταν οι αριστεροι οχι οι ναζι.



οι ναζι δεν σκοτωναν ελληνες ,αλλα οι αριστεροι και οταν τυπικα σκοτωναν οι γερμανοι οι προβοκατορες παντα που προκαλουσαν τις εκτελεσεις ηταν εκεινοι με πολιτικο δολο για οφελη στρατηγικα.

ηταν προδοτες αναξιων και προδιναν εχθρους .


τα υπολοιπα ειναι αριστεροι λαικισμοι για το δικο τους ακροατηριο και την δικη τους κοινοτητα και δεν αφορουν κανεναν αλλον πλην αυτων.

και αποτελουν και ρητορικη μισους και προτροπης σε δολοφονιες ελληνων ακομη και σημερα και θα επρεπε να ποινικοποιηθουν.

2.ο λαος τους ειναι ο μαρξιστικος λαος,δεν υπαρχει κοινος λαος ουτε ενας λαος οπως τον λενε αυτοι



ευεργεσια προσεφεραν τα ss ,αν ειχαν ολοκληρωσει το θεαρεστο εργο των εκτελεσεων τους,δεν θα υπηρχαν σημερα τα εγγονια τους με τις κουκουλες και τα στυλιαρια να τρομοκρατουν ολη την αθηνα και τους πολιτες μερα και νυχτα

ο δε μεταξας εκανε μαλακια και πηγε με τους αγγλους λογω μασονιας της χωρας, αν η ελλαδα ειχε μεινει ουδετερη σαν τον φρανκο η τους τουρκους η εστω στη χειροτερη συμμαχουσε οπως οι βουλγαροι με τον αξονα τιποτα απο οσα εκαναν οι λυκοι του μαρξισμου δνε θα ειχε μπορεσει να συμβει στην ιστορια.


μαλλον κακως εορταζεται η 28 οκτωβριου και το στρατηγικο λαθος του μεταξα, που αποτελει αρχη δεινων για τους ελληνες,ενω η καισαριανη θα επρεπε να τιμαται ως προσφορα των ναζι στην ελλαδα.

ειναι η σπορα των καθαρματων της κασαριανης ολοι αυτοι οι σημερινοι εγγονοι τους αναρχικοι συμμοριτες και πολιτικοι τους προστατες στον κοινοβουλευτισμο,ιδια παστα ζωων, υπανθρωπων,κατωτερης ρατσας διχως καμια αξια η ζωη για αυτους ουτε και η δικη τους.


και δεν εχουν κανενα ανθρωπινο δικαιωμα ως υπανθρωποι


Τιμαμε τα ss για τις εκτελεσεις των μαρξιστων στη καισαριανη και τα ευχαριστουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΟΚ Χατζάρα, πήγαινε στο νεκροταφείο του Διονύσου μαζί με τον Χρήστο Παππά να τιμήσετε τους Γερμανούς!

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...