13/10/17

H Πουστιά , η Διεθνής και το Τέταρτο Ράιχ

Οι 148 νέο-ναζί και μελανοχίτωνες ψήφισαν κατόπιν εντολής της Κομαντατούρ. Άχτουνγκ, τους διέταξαν. Χάιλ, ντερ Πούστης! Χάιλ ντερ Τρανβεστί !
Και εκείνοι, ως ήσαν υποχρεωμένοι, ψέλισαν γιαβόλ χερ Κομαντάτ.
Και μας πουλάνε φύκια, και παριστάνουν την εκτέλεση της εντολής της Κομαντατούρ, για δήθεν «παλικαριά» και τις αλυσίδες που τους φόρεσαν σε λαιμό και τα πόδια, για «ελευθερία».
Για να το καταλάβετε ,εδώ κοτζάμ έμπορος ανθρωπίνων οργάνων ο Χασίμ Θάτσι ο Ουτσεκάς της Ντρένιτσα, ηταν υποχρεωμένος να πάει στην πρώτη πορεία των Γκέι στην Πρίστινα, όπου δήλωσε ότι «όλες οι κοινότητες είναι ίσες».
Σιγά μην δεν χτύπαγαν προσοχή ο πουστραλέξης, ο αλκοολικός τζογαδόρος, και οι άλλες ...αεροσυνοδοί.

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ποιοι ναζι και τεταρτο ραιχ ρε σπυρο εισαι σοβαρος?
οι κομουνιστες ειναι, ο πολιτισμικος μαρξισμος!

Ανώνυμος είπε...

Δώσε θάρρος στον χωριάτη, και θ' ανέβει στο κρεββάτι (κυριολεκτικά). Όπου "χωριάτη", βάλε "ντιγκιντάγκα".

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΜΗΝ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΑ!
ΜΟΛΙΣ ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΝ ΣΟΥΦΛΗ ΕΙΠΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!
ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΕΝΕ, ΩΣ Ο ΓΥΡΟΛΟΓΟΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΟΙ, ΤΡΩΝΕ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΥΛΕΜΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΡΕΧΟΝΤΑΣ!

ΟΥΤΕ ΓΙ ΑΣΤΕΙΟ.
ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ...

Ανώνυμος είπε...

Σπυρο οι Ναζι ηταν σταθεροι στο προγραμμα τους,"η ομοφυλοφιλια ειναι ποινικως κολασιμη πραξη".
Ακολουθησε η ΕΣΣΔ το 1934.Εκει,το 1920,ειχαν διαπραξει το λαθος να απο-ποινικοποιησουν την "διαφορετικοτητα" με αποτελεσμα την θεαματικη αυξηση του αριθμου των ομοφυλοφυλων(ειδικα στις γυναικες).
Παγκοσμιως,αριστεροι,σοσιαληστες,φιλελεδες,κανουν οτι τους πουνε οι ανωθεν παγκοσμιοποιητες,που οταν ακουνε για τους Ναζι βγαζουν φλυκταινες.

Το φαινομενο της πουστιας υπαρχει απο την εμφανιση του ανθρωπου στον πλανητη και επιβιωνει παρολες τις απαγορευσεις.Ακομα και οι Ναζι δεν καταφεραν να το εξαλειψουν τελειως.Ο Μαλαπαρτε γραφει οτι στις αρχες του γερμανο-ρωσικου πολεμου,ενας Leibstandarte των SS ανακαλυφθηκε οτι διηυθυνε σε ενα σπιτι, στο Μπαλτσυ της Βεσσαραβιας, ενα μυστικο "μπορντελο για ομοφυλοφιλους",κατι που προκαλασε ειρωνικα και περιπαικτικα σχολια στους κυκλους του Στρατου.Ο Μαλαπαρτε αναφερει και τα ανεκδοτα που κυκλοφορουσαν αναμεσα στους στρατιωτες για το περιστατικο.

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...