1/5/18

Γιατί χαίρεται ο Κόσμος και χαμογελούν οι χλεχλέδες σήμερα;

Γιατί χαίρεται ο κόσμος και χαμογελάει, πατέρα, γιατί λάμπει ο ήλιος έτσι γιατί φέγγει έτσι η μέρα;

Γιατί σαν αυτή, παιδί μου, την ημέρα τη χρυσή, το 1776 , «Τέκτων Αδελφός Σπάρτακος», ο Ιησουίτης Άνταμ Βάισχαουπτ, ίδρυσε στο Ίνγκολστατ της Άνω Βαυαρίας τους «Πεφωτισμένους» «Ιλλουμινάτι», «για να φωτίσει , με τον ήλιο της λογικής όλη την κοινωνία» και να φέρει στους ανθρώπους την ισότητα την ελευθερία και τον ορθολογισμό.

Ο Βάισχαουπτ ανήκε και στην Τεκτονική Στοά του Μανάχου με την κωδική ονομασία, «ο καλός σύμβουλος Θόδωρος». («Theodor zum guten Rath»).

Το ιστορικό γεγονός της ίδρυσης των «Ιλλουμινάτι», συνεχίζει να εορτάζεται με την «Πρωτομαγιά», και είναι δημόσια αργία μέχρι και στο πτωχό Ελλαδιστάν.

 Στο πλαίσιο του εορτασμού των 10 χρόνων, έγινε το 1786 στη Βιέννη,
η πρεμιέρα της όπερας του αδελφού Βόλφγκανγκ Αμαντέους Μότσαρτ, «Οι Γάμοι του Φίγκαρο».
Στα 13 χρόνια, το 1789, έγινε η σύγκληση των Γενικών Τάξεων στη Γαλλία.

Τα 1820, στα 44 χρόνια των Ιλλουμινάτι, εκτελέστηκαν «συμβολικά» στο Λονδίνο, οι ριζοσπάστες ακτιβιστές, που υπό την καθοδήγηση των «μυστικών υπηρεσιών» οργάνωσαν τη συνωμοσία της «Cato Street», και που σχεδίαζαν να δολοφονήσουν όλων τους υπουργούς, και τον πρωθυπουργό λόρδο Λίβερπουλ, να προκαλέσουν χάος, και να συγκροτήσουν για τον έλεγχο της κατάστασης μια «Επιτροπή Κοινής Σωτηρίας», που θα οδηγούσε στην.... επανάσταση.
Στα 75 χρόνια, το 1851, η Βικτωρία εγκαινίασε την Έκθεση στο Κρύσταλ Πάλας του Λονδίνου. Στα 117 χρόνια, το 1893, το σημαδιακό γεγονός ήταν η Διεθνής Έκθεση του Σικάγο. 
Κάθε χρόνο, κάτι γίνεται.
Το 2011, στα 235 χρόνια ο Μπαράκ Ομπάμα ανακοίνωσε από τηλεοράσεως τη θυσία του  Οσάμα μπιν Λάντεν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Οι Ρώσοι ταυτοποιήσαν τους Ουκρανούς . Χρήματα μεταφέρθηκαν από την Ουκρανία στους δράστες της τρομοκρατικής επίθεσης

  Η Ερευνητική Επιτροπή της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι   επιβεβαίωσε τις πληροφορίες σχετικά με την παραλαβή μεγάλων χρηματικών ποσών και κρυπτον...