20/10/19

Το μνημόσυνο για τον εθνομάρτυρα Βορειοηπειρώτη, Κωνσταντίνο Κατσίφα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης του Πειραιώς κατόπιν πρωτοβουλίας της Κίνησης για την Αναγέννηση της Βορείου Ηπείρου. ετήσιο μνημόσυνο του εθνομάρτυρα Κωνσταντίνου Κατσίφα, ο οποίος δολοφονήθηκε από την αλβανική αστυνομία στους Βουλιαράτες πέρυσι στις 28 Οκτωβρίου.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τον δολοφόνησαν αυτοί που δεν ήταν στην Νορμανδία και που για τους οποίους αυτοί που ήταν στην Νορμανδία βομβάρδισαν την Σερβία.....και τους θέλουν σε ΝΑΤΟ, ΕΕ κλπ.....πόσο μ@λ@κ@ς είναι ο Γραικός νεοραγιάς γ@μώ την ατυχία μου.....

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξεχνάμε φυσικα και τα εβραιομπολσεβίκικα εγκλήματα.
Την δολοφονία της Ελένης Παπαδάκη.

Αμετανόητοι για τα εγκλήματά τους παραμένουν οι εβραιοκινουμενοι κομμουνιστές κι αυτό αποδεικνύεται από την ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών με την οποία ζητούν την άμεση ανάκληση της απόφασης του Εθνικού Θεάτρου να μετονομαστεί το ισόγειο του "Ρεξ" σε Σκηνή "Ελένη Παπαδάκη".
Τα αποτρόπαια εγκλήματα του κομμουνισμού είναι αναμφισβήτητα, ωστόσο, σήμερα ελάχιστοι τα αναφέρουν, για να μην τα πληροφορηθεί η νεολαία. Μεταξύ αυτών των ελαχίστων που κρατούν ζωντανή την Μνήμη, είναι και ο γνωστός στιχουργός Μάνος Ελευθερίου, ο οποίος έγραψε ένα μυθιστόρημα (με τίτλο «Η γυναίκα που πέθανε δύο φορές») σχετικά με την αποτρόπαιη δολοφονία της μεγάλης ηθοποιού Ελένης Παπαδάκη από τους εκδοροσφαγείς του ΚΚΕ.
Την σκότωσαν στο Γαλάτσι, μας λεει, εκεί όπου ήταν η Ούλεν.
Οι Ελασίτες Λιολιος και Τζογανακος εκτελούσαν με τσεκούρι συνήθως για να κανουν οικονομια στις σφαιρες και να μην κανουνε θορυβο. Λέγανε στον κρατούμενο να λύσει τα κορδόνια των παπουτσιών του και μόλις έσκυβε τον χτυπούσαν με τσεκούρι. Έγιναν τότε μαζικές εκτελέσεις από Περιστέρι, Πατήσια, Γαλάτσι μέχρι Καισαριανή, Βύρωνα και Παγκράτι.

Οι Άγγλοι και οι υπηρεσίες τους ήταν άθλιοι, λεει ο Ελευθεριου. Αλλά αυτό δεν μπορεί να καλύψει και τα εγκλήματα που γίνανε από την πλευρά του ΕΛΑΣ. Πρέπει να μάθουνε να αντιμετωπίζουνε την αλήθεια. Από το ’43 άρχισαν οι μεμονωμένες εκτελέσεις, αλλά στα Δεκεμβριανά είχαμε μαζικές εκτελέσεις από την πλευρά του ΕΛΑΣ. Αυτή είναι η μαύρη αλήθεια.

Το παλτο της, κ. Ελευθεριου ΠΟΙΟΣ το εκλεψε;

Ανώνυμος είπε...

Τιμή και δόξα σε όσους πολέμησαν κομμουνιστές τον 20ο αιώνα, και είναι πολλοί και όλοι κατασυκοφαντημενοι από την επικρατούσα δήθεν ιστορική αλήθεια
. Αιώνια τους η μνήμη
Αμήν, Αμήν, Αμην