8/10/19

Ορισμένοι αντικομουνιστές είναι θύματα της κομμουνιστικής προπαγάνδας

Ο αιμοσταγής Νίκος Πλουμπίδης, ο καθοδηγητής της ΟΠΛΑ, επειδή ήταν πράκτωρ της SOE, και επομένως τον αγαπά η Αυτοκρατορία, «εξαγνίστηκε» από τους Κόκκινους παλιανθρώπους, ως θύμα του σταλινικού Ζαχαριάδη. 
Και η πλάκα είναι ότι και ορισμένοι αντικομουνιστές προσχώρησαν στην Κόκκινη προπαγάνδα. Οπως ο αιμοσταγής Χρουστσόφ, που ως κομματικός γραμματέας της Μόσχας έστειλε εκατοντάδες χιλιάδες ανθρώπους στα κάτεργα και στον θάνατο, έγινε «ο Άγιος της αποσταλινοποίησης» . 
Ο Πλουμπίδης ήταν όντως πράκτορας της SOE. Ήταν του δικτύου Μπάλφουρ, ο οποίος επέβαλε στον Μανιαδάκη να τον κρατάει στην Σωτηρία. Ο πράκτωρ Πλουμπίδης άλλωστε κατέδωσε τον Μπελογιάννη.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τον Πλουμπίδη τον τίμησε πρόσφατα και ο Τσίπρας ως πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Ο Τσίπρας που παρέδωσε το όνομα της Μακεδονίας στους Σλάβους ως πρωθυπουργός όλων των Ελλήνων. Ο Τσίπρας που βλέπει παντού φασισμούς μαζί με τον Κούλη. Τον πρωθυπουργό Κούλη που θέλει να κάνει την Ελλάδα πολυφυλετική και δηλώνει υπερήφανος μέσα από το βήμα της βουλής. Δηλαδή; Σταδιακή μουσουλμανοποίηση της χώρας με την ολοκληρωτική γκετοποίηση ορισμένων περιοχών της Αθήνας, άλλων μεγάλων πόλεων και της επαρχίας όπως συμβαίνει εδώ και χρόνια στην Μ.Βρεττανία και στη Σουηδία.Τον Κούλη που δεν μας λέει με τι λεφτά θα φέρει την πολυπόθητη ανάπτυξη. Ανάπτυξη, ανάπτυξη αλλά διορισμούς κολλητών βλέπουμε σε δημόσιες θέσεις με χρήματα του λαού....

Συμπέρασμα; Αυτή η χώρα έχει μπλέξει άσχημα με απίστευτες συμμορίες.

Ανώνυμος είπε...

Για την ακρίβεια, έχουμε μπλέξει με Μασονο-Σιωνιστικές συμμορίες και Μασονο-Σιωνιστές συμμορίτες...

Ανώνυμος είπε...

Μας κούφανες τώρα Χατζάρα. Και οι αντικομμουνιστές είναι θύματα της κομμουνιστικής προπαγάνδας;

Και η αντικομμουνιστική προπαγάνδα όμως καλά κρατεί, αφού κοντεύεις να φορτώσεις όλα τα εγκλήματα της ανθρωπότητας στους κομμουνιστές! Να δεις τελικά που ο Εφιάλτης και ο Πήλιος Γούσης ήταν κατά βάθος κομμουνιστές...