9/10/19

Οι ημέτεροι ρουφιάνοι , το «Κράτος Δικαίου», και το πραξικόπημα της Νάνσυ

Ο Λευκός Οίκος, δηλαδή ο Δημοκρατικά εκλεγμένος Πρόεδρος από την πλειοψηφία του αμερικανικού λαού, χαρακτήρισε την «έρευνα» των Δημοκρατικών δικολάβων χαρακτήρισε την «έρευνα» σε βάρος του προέδρου, ως «μικροπολιτική και αντισυνταγματική», δηλαδή ως πραξικόπημα, και τόνισε προς τους Δημοκρατικούς : «Προσπαθείτε να ακυρώσετε τα αποτελέσματα των εκλογών του 2016», και ακόμα ότι προσπαθούν να αποστερήσουν «τους Αμερικανούς από τον πρόεδρο που εξέλεξαν ελεύθερα». 

Το πολύ βαθύ «Κράτος Δικαίου», προσπαθεί δηλαδή, να στερήσει από τον λαό το δικαίωμα να αποφασίζει ελευθέρα το πώς θα διοικηθεί. Το ίδιο ακριβώς κάνει το Διεθνές βαθύ «Κράτος Δικαίου» στην Ιταλία, την Βενεζουέλα αλλά και στην Βοσνία Ερζεγοβίνη.
 Σε αυτό το απλό πολιτικό γεγονός οι ημέτεροι ρουφιάνοι που περνάνε την διεθνιστική γραμμή στα ελληνικά μέσα Ενημέρωσης, έβαλαν τίτλο «ανοικτή σύγκρουση με το Κογκρέσο επιλέγει ο Τραμπ» και τόνισαν τη γραμμή του Κράτους Δικαίου λέγοντας ότι η ηλίθια Νάνσυ διεμήνυσε στον Τραμπ.
 «Κύριε Πρόεδρε, δεν είστε υπεράνω του νόμου, θα λογοδοτήσετε». 
Η έρευνα την οποία διενεργούν οι Δημοκρατικοί, που ελέγχουν τη Βουλή των Αντιπροσώπων, αφορά στην πίεση που υποτίθεται άτι άσκησε ο Τραμπ στον πρόεδρο της Ουκρανίας, τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, προκειμένου να δώσει εντολή να διενεργηθούν δικαστικές έρευνες «με σκοπό να σπιλωθεί» ο (απατεών) Τζο Μπάιντεν». Ο δικηγόρος της αμερικανικής προεδρίας Πατ Σιπολόνι, είπε ότι η έρευνα της Νάνσυ δεν είναι ούτε αμερόληπτη, ούτε νόμιμη, είναι αντιθέτως «αντισυνταγματική» και παράτυπη αφού , «δεν διεξήχθη ψηφοφορία στην ολομέλεια του σώματος για την επίσημη έγκριση της διαδικασίας έρευνας». 
Οι ημέτεροι ρουφιανοπαπαγάλοι «τσιτάρουν» την Νάνσυ που είπε ότι,
 «Η ανακοίνωση του Λευκού Οίκου είναι «περαιτέρω απόδειξη της παρακώλυσης» της έρευνας, και «μια ακόμη προσπάθεια απόκρυψης των γεγονότων για τις επονείδιστες προσπάθειες της κυβέρνησης Τραμπ να ασκήσει πιέσεις σε ξένες κυβερνήσεις προκειμένου να παρέμβουν στις εκλογές του 2020».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Οι ημετεροι ρουφιανοι, ειναι γνωστο οτι εχουν παρει γραμμη απ' τα κεντρικα του Βερολινου και του Τελ-Αβιβ να ακολουθουν κατα ποδαν Χιλαρυ, Μερκελ, Πουστρον, κλιματικη αλλαγη, ανθρωπιΖμους και δημοκρατιες.
Το θεμα ομως με την μουμια Πελοσι ειναι, οτι η γραια αυτη λεει και κανει οτι της υπαγορευουν τα κεντρικα της ΝΥ μεσω των παραμαγαζων τους στην Ουασιγκτων και ολουθε.

Και ΠΟΙΑ ειναι αυτα τα παραμαγαζα της Ουασιγκτων DC;
Ρουφιανοι του ισραηλ μεσα στον Λευκο Οικο, προσποιουμενοι τους υπαλληλους και συνεργατες του Τραμπ, AIPAC, ADL, AJC, JINSA, Simon Wiesenthal Center, SPLC, WINEP, ABC, CBS, CNN, FOX, CNBC, Wall Street Journal, Washington Post, New York Times, κλπ κλπ.

ΟΛΑ εβραϊκης ιδιοκτησιας και εβραϊκων συμφεροντων



Απ' το τσαντηρι μου, παρεα με την μαϊμου,
Περηφανος Γιουφτος απο 6μιλια Κορινθιας