7/10/19

Kαθηγητής Αντώνης Φώσκολος : «ΤΑ ΠΗΡΑΝ ΧΟΝΤΡΑ» ΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΑΤΣΕΡ ΓΙΑ ΝΑ ΦΙΑΞΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ!..

Ο καθηγητής Φώσκολος σε συνέντευξη του στο «CreteTV αποκάλυψε ότι 
η «Κλιματική Αλλαγή» είναι ένα πελώριο παραμύθι, που το εφηύραν οι επικοινωνιολόγοι της Μάργκαρετ Θάτσερ την δεκαετία του 1970, προκειμένου να εξοντώσουν το πανίσχυρο συνδικάτο των ανθρακωρύχων. 
«Πρόκειται για καθαρά πολιτικό θέμα, που κεκίνησε το 1978», είπε. Η Μάργκαρετ Θάτσερ, η οποία είχε πρόβλημα με τις περίφημες απεργίες που έκαναν τότε οι Ανθρακωρύχοι για να την ρίξουν, πρότεινε στους επιστήμονες να τους δώσει επιχορηγήσεις «για να αποδείξουν ότι το διοξείδιο του άνθρακος που βγαίνει από το κάρβουνο καταστρέφει την ατμόσφαιρα».
 Και τα πήρανε τα χρήματα οι επιστήμονες και δείξανε ψέματα!.. Παρουσιάσανε ψεύτικα στοιχεία. 

Με τα χρόνια, την προπαγάνδα για την Κλιματική Αλλαγή εκμεταλλεύτηκαν οι παμπόνηροι «δικαιωματάκηδες» των Περιβαλλοντικών ΜΚΟ και κερδίζουν εκατομμύρια πουλώντας «αέρα κοπανιστό»!.. 
Παραμύθι είναι επίσης ότι τα αυτοκίνητα μολύνουν την ατμόσφαιρα, πράγμα που έχουν εκμεταλλευτεί οι εταιρείες παραγωγής ηλεκτρικών αυτοκινήτων και θησαυρίζουν, παίρνοντας γενναίες επιδοτήσεις !..
 Εξίσου παραμύθι είναι και το υποτιθέμενο «λιώσιμο των πάγων» στους πόλους, που υποτίθεται ότι θα ανεβάσουν την στάθμη των ωκεανών, με αποτέλεσμα να εξαφανιστούν από τον χάρτη (για παράδειγμα…) όλα τα νησιά του Αιγαίου!.. 
Επί 25.000 χρόνια, τόνισε ο διαπρεπής καθηγητής Αντώνης Φώσκολος,
 η θερμοκρασία της Γής ήταν + 2 βαθμούς μεγαλύτερη από ό,τι σήμερα και οι πάγοι δεν έλιωσαν. 
Τέλος, είπε ότι γνωστοί Έλληνες μεγαλοεπιχειρηματίες δεν θέλουν να εξορυχθεί το αποδεδειγμένα τεράστιο κοίτασμα Φυσικού Αερίου της Κρήτης, προκειμένου να θησαυρίζουν από την μεταπώληση του εισαγώμενου Φυσικού Αερίου που η Ελλάδα το αγοράζει σήμερα σε διπλάσια τιμή από ό,τι θα στοιχίζει το Φυσικό Αέριο της Κρήτης!.. 
Είπε ακόμα οτι επίσης είναι χοντρό ψέμα ότι τάχα ο λιγνίτης που χρησιμοποιεί η ΔΕΗ μολύνει την Ατμόσφαιρα. Αυτό, πάντα κατά τον καθηγητή Φώσκολο, λέγεται για να χοντροκονομήσουν οι έμποροι καθαρού αέρα που μόνο τα τελευταία 10 χρόνια, τσέπωσαν από τον πενόμενο Ελληνικό Λαό πάνω από 5,5 δισεκατομμύρια ευρώ σε επιδοτήσεις, για να καθαρίσει η ατμόσφαιρα!.. 
Ο καθηγητής Αντώνης Φώσκολος τόνισε ακόμα ότι, «Όσα Πανεπιστήμια μιλάνε για Κλιματική Αλλαγή, λένε αρλούμπες».

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σχετικα με την σουπερ και χυδαια προπαγανδα περι κλιματικης αλλαγης, υπερθερμανσης του Πλανητη, υπερπαραγωγης μεθανιου μεσω ρεψιματος και κλασιμο αγελαδων στα λιβαδια, καταστροφης του οζοντος, λιωσιμο παγων στους δυο πολους της Γης και καταποντισμου απο τις πλημμυρες των παρακτιων περιοχων του Πλανητη και αλλα συναφη εχω να πω το εξης:

Αν ολα αυτα λοιπον ησαν αληθεια, ή τουλαχιστον η μιση αληθεια, ιδιως με το λιωσιμο των παγων στους πολους της Γης και του ολοκληρωτικου εξαφανισμου των παρακτιων περιοχων της κατω απ την θαλασσα ερωτω:
Θα εδιναν μακροχρονια δανεια δισεκατομυριων δολλαριων οι παγκοσμιοι αργυραμοιβοι και τοκογλυφοι και οι συν αυτους ασφαλιστικες "εταιρες" (δηλ. αυτοι οι ιδιοι που στελνουν τις ανηλικες και δυστυχεις "Γκρετες" να ουρλιαζουν παρανοϊκα ΟΛΟΥΘΕ) ωστε να χτιζονται θερετρα, ξενοδοχειακες μοναδες, πανακριβες και πολυτελεις κατοικιες, καθε ειδους οικοδομικα συγκροτηματα κ.ο.κ., χωρις να υπαρχει η παραμικρη ενδειξη περι "περιβαντολογικης καταστροφης" στα 30ετη και βαλε δανειακα τους συμβολαια, ωστε να εξασφαλιζουν με σιγουρια την επιτοκισμενη επανα-εισπραξη των αργυριων τους;

Ερωτω λεω...

Ανώνυμος είπε...

Χατζαρα, προσοχή! Και στο διαδίκτυο υπάρχουν κάποιοι που αναπαράγουν την παραμυθα της "κλιματικής αλλαγής"! Είναι διαχειριστές σελίδων μάλιστα! Υπάρχει,λες, πιθανότητα αυτοί να είναι ύποπτοι;

Ανώνυμος είπε...

Όπως είπε και εκείνος ο Βρετανός κωμικός τα παιδάκια διαδηλώνουν για να μας βάλουν επιπλέον φόρους!!

avdargor είπε...

η ελλαδα αφανιζεται κ με εξαγγελιες του κομματος των δεξιων από μετανάστες κ αλλοφυλλους κ οι εθνικιστες ασχολούνται με την κλιματικη αλλαγη…… απίστευτα πραγματα λεμε.

Ανώνυμος είπε...

Στο σημείο αυτό ο Φώσκολος εξηγεί τι συμβαίνει με το διοξείδιο του άνθρακος
https://www.youtube.com/watch?v=IvuCEROEjI8

όλο το βίντεο εδώ
https://youtu.be/3KzkHO8W9lU

Ανώνυμος είπε...

ένα πολύ σημαντικό βίντεο αν δεν το γνωρίζεις ήδη,από το 2013,του αντώνη φώσκολου

https://youtu.be/Nm0Pn6mmdRc

και ένα σημαντικό άρθρο
https://inzone.gr/papagiannis/

Ανώνυμος είπε...

Ο Χατζάρας αποπροσανατολίζει τη συζήτηση. Αντί να ασχολούμαστε με τον εν εξελίξει εποικισμό, ασχολούμαστε με την Γκρέτα και την «κλιματική αλλαγή»...