31/1/20

Η ΝΑΤΟκομουνσιτική Χούντα του Μίλο συλλαμβάνει του Αντίπαλους της και τις μανάδες τους

Η μητέρα του βουλευτή του αντιπολιτευόμενου Δημοκρατικού Μετώπου του Ράτκα Μαυροβούνιου Μίλαν Κνέζεβιτς, Ράτκα και ο εξαδελφός  του Γκόραν συνελήφθησαν νωρίς σήμερα το πρωί.
Η μητέρα του Κνέζεβιτς Ράτκα, είναι συνταξιούχος δάσκαλα και την ώρα της σύλληψής της ήταν μόνη της στο σπίτι, επειδή οι δύο γιοι της, ο Μίλαν και ο Μάρκο, βρίσκονταν στο Βελιγράδι. Επίσης στο αεροδρόμιο της Ποντγκόριτσα συνελήφθη Πρόεδρος του Κινήματος Πραγματικό Μαυροβουνίο, Μάρκο Μίλατσιτς αμέσως μετά την επιστροφή του από το Βελιγράδι. 
Ο Μίλαν Κνέζεβιτς, επιβεβαίωσε ότι η μητέρα του έχει συλληφθεί, δηλώνοντας ότι δεν γνωρίζει τον λόγο για τη σύλληψη , αλλά, πρ΄σοθεσε οτ5ι η Μητέρα του συμμετείχε στις Λιτανείες για να διαμαρτυρηθεί για την υιοθέτηση του νόμου περί της θρησκείας .
Η αστυνομία του Μαυροβουνίου ανακοίνωσε  ότι σήμερα συνελήφθησαν 16 άτομα  συμπεριλαμβανομένων της μητέρας και του ξαδέλφου του βουλευτή του Δημοκρατικού Μετώπου σ, Μίλαν Κνέζεβιτς.

Η δήλωση της αστυνομίας ανέφερε ότι η μητέρα του Κνέζεβιτς είχε συλληφθεί επειδή γελοιοποίησε του αστυνομικούς κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Ο αρχηγός του Κόμματος «Πραγματικό Μαυροβούνιο» Μάρκο Μιλάτσιτς συνελήφθη με δικαστική εντολή .

Σύμφωνα με πληροφορίες που διέρρευσε η αστυνομία κατά τις έρευνες σε 17 σπίτια , κατασχέθηκαν  ένα τουφέκι και δύο πιστόλια, πυρομαχικά, μέσα επικοινωνίας και άλλα αντικείμενα

Το αμερικανικό βαθύ Κράτος βρίσκεται πίσω από τον ΝΑΤΟπαρτιζάνικο Νόμο του Μαφιόζου Μίλο για την κατάσχεση της εκκλησιαστικής περιουσίας.
Το αμερικανικό  Υπουργείο Εξωτερικών σε γραπτή δήλωση έδωσε πλήρη κάλυψη στην ΝΑΤΟκομμουνιστική Χούντα υιοθετώντας  τις μπούρδες του καθεστώτος πε΄ρι έξωθεν επέμβασης και ανέφερε ότι «οι Ηνωμένες Πολιτείες σέβονται το δικαίωμα όλων των κυρίαρχων χωρών να υιοθετήσουν και να εφαρμόσουν νόμους που συνάδουν με τους δημοκρατικούς κανόνες χωρίς ξένες παρεμβάσεις».

Οι Ηνωμένες Πολιτείες «κάλεσαν τη Σερβία και το Μαυροβούνιο να επιδείξουν αυτοσυγκράτηση και να αποφύγουν τυχόν ενέργειες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε αυξημένες εντάσεις ή βίαιες ενέργειες, και συνέστησαν  να ξεκινήσουν  διάλογο για το ευαίσθητο θέμα».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Η 19η Απριλίου στην Ιστορία

Η 19η Απριλίου είναι η 110η ημέρα του δίσεκτου 2024 κατα το Γρηγοριανό ημερολόγιο . Απομένουν 256 ημέρες πριν από το τέλος του έτους.   531....